Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Különben 1mp-vel az ötperces hossz után született a gól, szóval dudaszóval elveszem
több mint 6 éve
Nem értem hogy a harmadik gólnál a félpályán mért nem kúrtuk fel SontNyilván nem maradhat 8 ember hatul egy szabadrúgásnál, amit 30 m-re végeznek el a kaputól...bár így utólag nyilván megtennék, de ettől meg nem kellett volna hagyni végigmenni a Kontrát..De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
Klaci79
több mint 6 éve
Kane fülére rászoltak a félidőben, hogy szaladjon le a sarki plázába egy Never Give Up-os pólóértcsak megérte azt a 11.99 eurot
alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nyilván nem maradhat 8 ember hatul egy szabadrúgásnál, amit 30 m-re végeznek el a kaputól...bár így utólag nyilván megtennék, de ettől meg nem kellett volna hagyni végigmenni a Kontrát..De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
Egyébként ugyan az mint tegnap. Salahl nem biztos, hogy meglett volna. Kannel sem, mert kellett Llorrente fizikalitása.
több mint 6 éve
saját szöglet után, igenDe az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
Egyébként éreztem, hogy megint jól játszva bukjuk el, de mindegy, mert szép menetelés volt. Ja, még látom, hogy innentől bukjuk a holland bajnoki címet, mert megzuhanunk és becsúszik egy x.
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂minimál Spurs helyzetbe kerülés mellett is full gázon nyomatták a presszinget, és hát egy szögletet megye I-es módon benéztek.
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
elfáradtak, megijedtek, és leginkább nem használták ki a helyzeteiket. és nem volt náluk egy Van Dijk, hogy Llorentét lefejelje.
több mint 6 éve
Abból a szempontból rossz egy kicsit az Ajax kiesése, hogy tényleg van némi esély egy kudarckerülő, unalmas döntőre, két egymást nagyon jól ismerő csapattal
több mint 6 éve
Basszameg, hiányzott egy kis rutin az ajaxból...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
több mint 6 éve
Egyébként mit csodálkozunk, csak beérett végre Ted Lasso munkája. 😊 www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8
több mint 6 éve
Ha hoznak egy Pool-Alavest fordított végeredménnyel én elégedett leszek 😊
több mint 6 éve
hát ha valaki jól tipszmikszelt ebben a két napban jól keresett gondolom 😊meccs előtt gondolkoztam egy Spurs továbbjutáson @2,95, de inkább teniszre tettem.
na innen tuti hogy egy ratyi döntő lesz 😀
manuszka86
Liverpool - Barcelona továbbjutó H (meccs előtt) @ 13,00
Ajax - Tottenham 2,5 over (meccs előtt) @ 1,65
Ajax - Tottenham félidő 1,5 over (25. perc) @ 2,00
Ajax - Tottenham 5. gól V (70. perc) @ 2,40
Ajax - Tottenham 5. gól H (80. perc) @ 2,85 - na ezt azért, mert az ötödik gólban biztos voltam, csak abban nem, hogy a Spurs veri - utána jött Ziyech kapufája
csak hát a játék kedvéért csinálom, tehát minimál tétekkel.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Csoro Ajaxnak annyira szurkoltam pedig, hogy csinálja meg a csodát a szétvásárlás előtt...Ha Tadics meg tudja tartani szögletnél és nem akad bele a saját lábába... Milyen kis apróságokon múlik ugye.
Uncsi angol fáradt 1:0 lesz a döntő valakinek ☹️
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Ott ahol a barca, elhitte hogy megvan
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie

több mint 6 éve
Döntő félidő 3-0Rendes játékidő 3-3
Hosszabbítás első 15perc 5-3
Hosszabbítás második 15perc 5-5
és napokig rúgják a 11-eseket

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Cirka 2 éven belül Eagles SB, téli olimpiai magyar arany, Spurs BL döntő (győzelem?) nem panaszkodhatom 😀
több mint 6 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Először jöjjön ki az intenzívről. 😊
dande
több mint 6 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Amíg Messi ott van szerintem nem lesz.
dande
több mint 6 éve
Jobban viselem, h most kapott ki így a kedvenc csapatom, mintha szokásosan egy döntőben adjuk elö
több mint 6 éve
Az én szememben a történet a Jedi visszatérrel véget ért, úgyhogy a Disney-s borzalmak rám nincsenek hatássalDarth Vader halott. Snook halott. Darth Maul halott. Dooku gróf halott. De Palpatine (az új trailer szerint) még él. 😉Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Na baszki, Ezek a zsidók bármikor kicsesznek akár egymással is. 😊