Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
.....
csebi
Fradi szimpatizáns vagyok, de én nem csak csalódásként éltem meg az elmúlt 4-5 évet, hanem blamaként is.

A Rijeka szerintem verhető lett volna, ha nem Dolly az edző. Idegenben Fradit még olyan gyengén nem láttam játszani. Ötlettelenül, kedvtelenül, nem tudtak passzolni sem, csoda hogy kiakadt a GM?
Zelje? Ne röhögtess. Egy dologgal vertek meg, szívvel. Semmilyen más téren nem voltak jobbak.
2016? Szégyen, ott kellett volna Dollnak azonnal megköszönni.
Műtyűrland az első 35 percben azt sem tudta milyen rendezvényen van, ott le kellett volna rendezni a meccset. Persze, kötsög volt a bíró, de az a hiba nem fért bele. Idegenben meg ment megint a mez a pályára....
2018: láttam pár Maccabbi meccset az előző években, higgy nekem, ha azt mondom, most verhetőek voltak...

Valahol említed, "nem elvárható a továbblépés".
Akkor ne induljanak el semmilyen kupában banyek. Főleg ne szemeteljék tele a sajtót holmi csoportkörös álmokról...

A Honvéd ellen a luxemburgiaknak sem volt elvárás a továbbjutás...láss csodát.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 687 — Lucas Scott
Ha van egy kis szerencse, és - feltételezve, hogy a Malmö túl nagy falat lesz - az EL-playoffban játszik a Videoton, akkor azért többségében verhető ellenfelek jöhetnek:

Ludogorec Razgrad (bolgár)/Zrinjski (bosnyák), Sheriff (moldovai)/Valur Reykjavík (izlandi), Spartaks Jurmala (lett)/Suduva (litván), The New Saints (walesi)/Midtjylland (dán), Torpedo Kutaiszi (grúz)/Kukësi (albán)

Ha a Ludogorecet meg a Midtjyllandot sikerülne elkerülni, akkor azért meg kellene, hogy legyen a csoportkör. Bár úgyis az lesz, hogy Ludogorec revenge, és 4-0 a két meccsen oda. 😊
somoskovig
A Midtjylland miért is? tavaly ugye a Fradi kiesett vele szemben, közröhej tárgya vagyunk, mert mindig milyen korán kiesünk, ezért feltételezem, ha korai a kiesés a Midtjyllanddal szemben, akkor a Mol-nak simán tovább kellene jutnia, nem?
csebi
Őszintén 5 év alatt egy papíron "erősebb", de még gyengébb csapatot se vertetek meg Európában. Lehet, hogy a más csapatok teljesítményében kellene kötözködni .
Toca
a Midtjyllandról van szó. a Vidinek el kellene kerülni az EL-ben, de mikor a fradti a BL-ben esett ki ettől a dán csapattól az is blamák közé van sorolva. nézzük Doll éra kieséseit:
2014: Sliema kiverése majd kiesés a Rijekától. össze sem lehet hasonlítani a két keretet pl. Rijeka kapusát megvette a Lazio. Jajalo Palermoba igazolt Seria B-ben meghatározó játékos, Tomecak jelenleg Bruggeban játszik érte a Rijeka majdnem 1 millió eurót kapott, Mitrovic is jelenleg Belgiumban volt, Besiktasban húzott le 2 szezont. Közben a másik oldalon ilyen nevek voltak mint Gyömbér, Bosnjak. Egyáltalán nem volt elvárható a továbblépés.
2015: holland csapatot kiejtettük, aztán jött a Zejlenicar. ezen talán lehetne vitatkozni, de nálam ez sem számít blama kategóriába.
2016: ez valóban blama volt.
2017: Jelgavat magabiztosan ejtettük ki. Midtjylland pedig kétféle megítélés alá esik itt úgy látszik. Fradinak blama kiesni, Vidinek el kell kerülni pedig úgy látszik a fehérvári csapat esetében Puhl intézi a bíróküldést az UEFA meccsekre is.
2018: Maccabbi. egyértelműen jobb csapat az izraeli, nem szégyen kiesni.

míg ugyenebben az időszakban a Vidi:
2014: lehetősége sem volt kiesni sehonnan. ez nem blama már egyáltalán?
2015: Walesi csapatot hosszabbítás után sikerült kiejteni. majd jött a Bate és kiejtette őket.
2016: moldáv csapatot és a szerb 9. helyezett csapatot sikerült de jött a dán Midtjylland, amely ekkor nem számított blamának (ellentétben egy év múlva a fradinak).
2017 és 2018: erre a két évre azt mondom, hogy szép teljesítményt jut a Vidi, aláírom. tavalyi lefekvés a haveroknak csúnya volt, de idén még akár komolyabb is kijöhet ebből.

nekem csak abból van bajom, hogy a fradi be van állítva mekkora blama csapatnak Európában. Igazából volt egy blamája a fradinak, de az összes többi kiesés mind jobb csapattal szemben történt. Az már a Doll kritikája, hogy legalább egyszer nem sikerült meglepetést csinálni a párharcból pozitív irányba míg a Vidinek tavaly is sikerült és idén is. Ettől függetlenül én szurkolok a Vidinek, hogy vmeik csoportkörbe jusson be, de igazából a focink ott tart, hogy a fenti eredmények nem tartoznak a blama kategóriájába. Ahogy sztem a Honvéd kiesése sem volt ez. Nem szabad többet belegondolnunk, mint ahol tényleg járunk.
ja és Toca a 3 csapat kiejtése, megverése nem tudom, hogy nálad hol egyenlő az egy csapattal sem, de biztos ez vmi új matematikai számítás.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Ha van egy kis szerencse, és - feltételezve, hogy a Malmö túl nagy falat lesz - az EL-playoffban játszik a Videoton, akkor azért többségében verhető ellenfelek jöhetnek:

Ludogorec Razgrad (bolgár)/Zrinjski (bosnyák), Sheriff (moldovai)/Valur Reykjavík (izlandi), Spartaks Jurmala (lett)/Suduva (litván), The New Saints (walesi)/Midtjylland (dán), Torpedo Kutaiszi (grúz)/Kukësi (albán)

Ha a Ludogorecet meg a Midtjyllandot sikerülne elkerülni, akkor azért meg kellene, hogy legyen a csoportkör. Bár úgyis az lesz, hogy Ludogorec revenge, és 4-0 a két meccsen oda. 😊
somoskovig
a Vidi és Ludogorec is kiemelt lenne, nem kerülnének össze

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan

somoskovig
A Midtjylland miért is? tavaly ugye a Fradi kiesett vele szemben, közröhej tárgya vagyunk, mert mindig milyen korán kiesünk, ezért feltételezem, ha korai a kiesés a Midtjyllanddal szemben, akkor a Mol-nak simán tovább kellene jutnia, nem?
csebi
Őszintén 5 év alatt egy papíron "erősebb", de még gyengébb csapatot se vertetek meg Európában. Lehet, hogy a más csapatok teljesítményében kellene kötözködni .
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska

somoskovig
csebi
szerintem van egy enyhe különbség hogy az első, vagy a 4. körben esik-e ki valaki.
Mert ok a fradinak idén nehéz ellenfele volt, de volt már papíron könnyebb is ahol ugyanúgy kizúgott az első körben. És az a közröhej tárgya, hogy ezt folyamatosan teszi.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Vitelki, Kiss Karesz, Nagy Tomi, Szíjjártó Pisti, Kaszinós Gyurka, Boér Gabesz, Klausz, kis Mészöly, Szpisljak, Horváth Furkó, Lipicai, MágnesPeti, Bozsik Jocó, Waltner Robika...

Gyerekek, jó ez az NB2, várni fogok minden vasárnapot, mint a Messiást, nyilatkozatok terén 😀
#JC6
Az a szerencséje az egész mezőnynek és pechje a semleges ízes magyar focit szerető katasztrófaturistáknak, h idén nem Oláh Bálinttal támadunk, habár a vezetést ismerve bármi lehet és annak az ellenkezője is, ami biztos Vitelki nem fogja a padon befejezni a szezont.
több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Kele egy picit sokat kritizálta a rendszert, repült is a spílerről...
NB2
A valós oka az elküldésének nyilván politikai, mint szakmai, de mondjuk azon kevés elemzéséhez, amihez szerencsém volt én sem ragaszkodnék.
több mint 7 éve

somoskovig

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Kazán.
Ilyen is csak Magyarországon van...

index.hu/sport/futball/2018/08/05/a_szurkolok_imadjak_kazanembert_-_egy_ket_labon_jaro_kombinalt_kazan_a_wba_uj_kabalaja/
Sobri Jóska
Oroszországban is van.
 en.wikipedia.org/wiki/FC_Rubin_Kazan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
 player.hu/sport-3/az-ujpest-edzoje-kemenyen-odatartotta-a-tukrot-az-nb-i-ele/
ozibozi
Pedig most az Újpest megmutatta, ha álmodsz, hiszel az álmodban és mellette nap mint nap keményen dolgozol, akkor az megvalósulhat.

Mi volt az álom?
Kampman
Süket duma banyek.
Cseke barátom kétszer annyit fut minden egyes tréningen, mint a többiek, elsőként ér edzésre és utolsónak megy el, plusz munkát végez és jár külön edzésre, erre kap meccsek végén 5-10 perceket lassan két éve (volt persze kivétel), mert cseszik visszaosztani Vignjevic-nek 10%-20%-ot a havi fizuból...
#JC6
Ezt a visszaosztós dolgot nem először hallom már. Ha ez igaz, akkor a magyar futball nem kádári közeg, mint amilyennek eddig hittem, hanem simán feudális
Kampman
Ráadásul a repülős balhé is miatta volt, mert nem akar úgy utazni a repülőn, hogy mások is vannak rajta. 😀

A vízumos sztori is megérne egy misét, hogy a csajt aki miatt vissza kellett jönnie a játékosoknak kirúgta az ügyvezető, majd másnap jelezték, hogy mégsem, mert Vignjevic nem engedte 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Vitelki, Kiss Karesz, Nagy Tomi, Szíjjártó Pisti, Kaszinós Gyurka, Boér Gabesz, Klausz, kis Mészöly, Szpisljak, Horváth Furkó, Lipicai, MágnesPeti, Bozsik Jocó, Waltner Robika...

Gyerekek, jó ez az NB2, várni fogok minden vasárnapot, mint a Messiást, nyilatkozatok terén 😀
#JC6
én is elszoktam olvasni. aranybánya.
csebi
Én most tudtam meg, hogy ha nem 5-6 hanem 7-8 körül lennének a Mennyei meccsek sokkal magasabb színvonalt képviselnének!
több mint 7 éve

#JC6
én is elszoktam olvasni. aranybánya.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Kazán.
Ilyen is csak Magyarországon van...

index.hu/sport/futball/2018/08/05/a_szurkolok_imadjak_kazanembert_-_egy_ket_labon_jaro_kombinalt_kazan_a_wba_uj_kabalaja/

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Kele egy picit sokat kritizálta a rendszert, repült is a spílerről...
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Lucas (Várda) becsúszva szerel, felpattan, a labda náluk.
Két másodpercig, eladják.
Lucas azonnal lefekszik, hogy fáj valamije, támad az UTE, 30 méterre a kaputól, Lucas felpattan és sprintel.
Elveszíti az UTE a labdát, Lucas lefekszik.
😀
#JC6
Ezt ilyen 1920-as évekbeli némafilm-vígjátékban tudom elképzelni, zongora aláfestéssel

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Lucas (Várda) becsúszva szerel, felpattan, a labda náluk.
Két másodpercig, eladják.
Lucas azonnal lefekszik, hogy fáj valamije, támad az UTE, 30 méterre a kaputól, Lucas felpattan és sprintel.
Elveszíti az UTE a labdát, Lucas lefekszik.
😀
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Hát, Bödének mostmár ajándék minden egyes pályán eltöltött perc. Szegénytől méterekre pattan a labda. Egyszerű, őszinte, harcos gyerek, de ez nem elég. Viszont ez a Lanzafame rohadt irritáló pali...

#JC6
mindig egy tehetségtelen suttyó volt.
Amadeus
Böde nem szar játékos, de mindent elmond a Fradi átigazolási politikájáról, hogy ~5 évig kirobbanthatatlan volt a kezdőből.

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Hát, Bödének mostmár ajándék minden egyes pályán eltöltött perc. Szegénytől méterekre pattan a labda. Egyszerű, őszinte, harcos gyerek, de ez nem elég. Viszont ez a Lanzafame rohadt irritáló pali...

#JC6
mindig egy tehetségtelen suttyó volt.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
9 perccel maradok le a kezdő sípszóról, és máris 2-0-ra vezet a Liverpool. Gondolom ez is lesz a végeredmény. 🤨
Mikey
Majdnem 😀😀😀
Hát úgy néz ki a Pool kezdő ennyivel jobb! Edzőmeccsen!!
Fattyu
Ez mindig bejön. 🙂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

Mivan a GM-mel? Alig voltak...
...a Loki meccsről is eltűnt a SZUD? Valaki infó?
#JC6
Nem tűnt el, voltak kint ma is.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó

Mivan a GM-mel? Alig voltak...
...a Loki meccsről is eltűnt a SZUD? Valaki infó?
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Hmmm, a Malmö is kihagyja a hétvégi bajnokijàt...
Fattyu
mert meg kell lenni a 72 órának kupa/bajoki között
mondjuk nem értem ezt a keddi időpontot
petey
Tudom, némi iróniàval írtam 😁😁😁
Ràadàsul a svédeknél majdnem minden kupacsapatnàl előrébb hoztàk ezeket a meccseket, ha jól olvastam, màr jó előre. Ott is működik a NER 😋😋😋
UEFA gondolom a közvetítések miatt, karhatalmilag dönthetett így!

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Hmmm, a Malmö is kihagyja a hétvégi bajnokijàt...
Fattyu
mert meg kell lenni a 72 órának kupa/bajoki között
mondjuk nem értem ezt a keddi időpontot