Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Luxemburg bevehetetlen erőd
gabokocka
Még több pénz kell
Kampman
Mert a Honvédba aztàn ömlik a pénz...

több mint 7 éve
gabokocka
Még több pénz kell
Kampman
Még több akadémista akit lehozhatsz a 30. percben
gordon
1. Helyette Akadémista jött. 😀😀
2. Valamit lépni kellett mert vacak volt a hàtsó rész. Stabilabbakà is lettünk. Mondjuk a végeredmény szempontjàbol tök mindegy.

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Itt már csak a 2Rule segíthetett volna, nem a piócás ember

több mint 7 éve
Most làtszott mi a csapat hiànyossàga.
Befejező csatàr.
És ha kiesik Gazdag, nincs még minőség helyette.
Mindegy ennyi van bennünk.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Luxemburgban százezrek lesznek este az utcákon..
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ki lehet kapni, 2-0ra is, de legalabb undoritoan ne jatszunk. Barath-tal az elen, de alapvetoen nem jatszottunk ma szepen, sot, volt jo par eleg csunya megoldasunk. a vegen meg hogy ennyire balfasz modjara minden egyes szabadrugasnal nem is az, hogy allva varjak, de meg lokik is a vedot.
nem tudom hova rakni ezt a meccset. elhittuk volna, hogy megvan? Gazdag ennyit jelentene?...nagyon szomoru vagyok most

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
kell az erő az mb1-re
több mint 7 éve
gabokocka
Még több pénz kell
Kampman
Még több akadémista akit lehozhatsz a 30. percben
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
gabokocka
Még több pénz kell

több mint 7 éve
Hát ha Baráth az off weapon akkor ne reménykedj
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Nem volt rendes stadion ennek a színvonalas meccsnek, csak ezt az edzőpályát kapták meg!? Csomagok meg kislányok a pálya szélén. Tiszta megye fíling.
Matthew99
pedig minden pompát megérdemelne ez a két csapat 😉
Klaci79
Na a Honvéd meg egy kiöregedett horvát kosarastól várja a gólt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Luxemburg most már határozottan provokál minket.
Kampman
ja...köcsögök....inkább engednének egy gólt 😕
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szegény Puskás már elszėdült a sírjában....
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Luxemburg most már határozottan provokál minket.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 258 — Cowboys fan
na, ezek a luxemburgiak megcsinálják ugyanazt, mint tavaly, csak most nem a Rangers ellen
több mint 7 éve
Nem volt rendes stadion ennek a színvonalas meccsnek, csak ezt az edzőpályát kapták meg!? Csomagok meg kislányok a pálya szélén. Tiszta megye fíling.
Matthew99
pedig minden pompát megérdemelne ez a két csapat 😉
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Az olasz bajnokság eddig se volt rossz, de úgy érzem most indul egy új “aranykor”, és idén felérnek a spanyol mellé, németet, angolt beelőzve.
És Ronaldo hozza a BL-t is.
Sobri Jóska
akkor ma tovabbjut az ujpest?
Borbinho
Meglepne.

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az olasz bajnokság eddig se volt rossz, de úgy érzem most indul egy új “aranykor”, és idén felérnek a spanyol mellé, németet, angolt beelőzve.
Sobri Jóska
akkor ma tovabbjut az ujpest?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Köszönjük Gróf!!!
A védéseket...
De a megpattanót màr nem védhette.
Na össze kell szedni magukat.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Szerintem meg a Roma simán Inter mögé került a nyáron. Alisson és Nainggolan óriási veszteség. De Rossi pótlása nem megoldott. Heti 1x 60 perces játékos. Középpálya közepe problémás. Mennyiség van és potenciál, de minőség kevés. Rengeteg fiatal jött, akik mind befektetések, nem azonnali erősítsek. Szerintem a Napoli és az Inter az egyértelmű üldözők. Mi örülhetünk, ha továbbjutunk a BL-ben és 4. helyen befutunk. Persze még 40-50 millió elköltésre vár, ami változtathat még. Lazio is kicsit gyengült, a Milan szerencsére még nem csapott le Contéra, különben bajban lehetünk.
Szóval szerintem van a Juve>>>Napoli~Inter>Roma~Lazio>Milan
dawyd728
Szerinted. En nem igy latom. En ugy latom, hogyha a Roma-szurkoloknak hiszek, akkor Nainggolan teljesitmenye egyre inkabb megkopott mar. Pastore ellenben nagy vetel volt, o nagyon jo lehet, ha nem serul meg, szepen eliranyitja a kozeppalyat.

Justin Kluivert fasza, fiatal, de szerintem Cristante is egy hasznos jatekos. Elment a kapus, en ezt latom tenyleges pofonnak. Csak eppen evek ota pont a Roma az egyik csapat, amelyik folyamatosan tokre jol potolja a kapusait, jo szemuk van a posztra.

Mint az Atletico, ahol tulajdonkeppen Courtois-bol kijott a potencial, ott volt De Gea, majd aztan megtalaltak egy Oblakot. En osszessegeben nem latom, hogy a Roma annyit esett volna vissza, ezzel szemben az Inter annyival javult volna, hogy tenylegesen tudja hozni azt a kiegyensulyozottsagot a bajnoksagban, amivel a Roma ele kerul.

Persze kiderul.
Stez
Nainggolan játéka visszaesett ugyan, de egyrészt EDF alatt mást játszott, másrészt a 16/17-es szezonja elit volt. Tavaly is még top3 játékosa volt a csapatnak.

Egyelőre a Cristante nem győzött meg, aki posztra jött pótolni. Én inkább Barellára költöttem volna azt a pénzt, plusz megtoldottam volna annyival, ami értékben közöttük van.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 644 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg a Roma simán Inter mögé került a nyáron. Alisson és Nainggolan óriási veszteség. De Rossi pótlása nem megoldott. Heti 1x 60 perces játékos. Középpálya közepe problémás. Mennyiség van és potenciál, de minőség kevés. Rengeteg fiatal jött, akik mind befektetések, nem azonnali erősítsek. Szerintem a Napoli és az Inter az egyértelmű üldözők. Mi örülhetünk, ha továbbjutunk a BL-ben és 4. helyen befutunk. Persze még 40-50 millió elköltésre vár, ami változtathat még. Lazio is kicsit gyengült, a Milan szerencsére még nem csapott le Contéra, különben bajban lehetünk.
dawyd728
Szerinted. En nem igy latom. En ugy latom, hogyha a Roma-szurkoloknak hiszek, akkor Nainggolan teljesitmenye egyre inkabb megkopott mar. Pastore ellenben nagy vetel volt, o nagyon jo lehet, ha nem serul meg, szepen eliranyitja a kozeppalyat.

Justin Kluivert fasza, fiatal, de szerintem Cristante is egy hasznos jatekos. Elment a kapus, en ezt latom tenyleges pofonnak. Csak eppen evek ota pont a Roma az egyik csapat, amelyik folyamatosan tokre jol potolja a kapusait, jo szemuk van a posztra.

Mint az Atletico, ahol tulajdonkeppen Courtois-bol kijott a potencial, ott volt De Gea, majd aztan megtalaltak egy Oblakot. En osszessegeben nem latom, hogy a Roma annyit esett volna vissza, ezzel szemben az Inter annyival javult volna, hogy tenylegesen tudja hozni azt a kiegyensulyozottsagot a bajnoksagban, amivel a Roma ele kerul.

Persze kiderul.

több mint 7 éve
dawyd728 4 117