Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Várjatok, Zsótér tegnapi meccs utáni nyilatkozata megvan?
Aranyköpés: “a Sevilla játékosoktól nem pattant el a labda.”
Egyik óriási görbe tükre ez a magyar focinak csúfolt ízének.
😆
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Hoppà az M4 közvetíti a Honvéd kupàt. Akinek nincs jobb dolga és nagyon unatkozik megnézheti ma, hogyan àllunk utànpótlàs terén a norvég és dàn csapatokhoz képest....

több mint 7 éve
A Honvéd meccsét is elhalasztották volna vagy eltolják, ez le is jött közleményben. Az El sorsolás miatt túl közel kerültek volna a meccsek, ha jól tudom ez nemzetközi szabályozás.
Mondjuk ezen már nem kell aggódnunk. 😀😀
Fattyu
Máshol miért nem probléma hogy szerda-szombat vagy csütörtök-vasárnap ritmusban kell játszani RENDSZERESEN?
Mikey
Cöhh. Összehasonlítani az MB1 terhelését mással. Szerinted miért kell 2 hónapot pihenniük télen még a külföldieknek is akik ide igazolnak? 😀
Matthew99
No jó visszakerestem a cikket.
Ha tovàbbjutottunk volna, akkor kedd lett volna a meccs időpontja, előtte meg vasàrnap a Paks. Ez 2 nap különbség, Ezért kellett volna mozgatni a bajnokit!!!!! Úgyhogy ezen nincs làtnivaló....
De mint mondottam, ezen màr nem kell aggódunk! 😀😀
A Vidinél nem àstam bele magam, de akkor is ha ez kell hogy bejussanak a csoportkörbe akkor legyen. Segítsük Őket. Ha a Fradi vagy a Debrecen, vagy a Vasas, stb akkor is. Én így àllok hozzà.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
A Honvéd meccsét is elhalasztották volna vagy eltolják, ez le is jött közleményben. Az El sorsolás miatt túl közel kerültek volna a meccsek, ha jól tudom ez nemzetközi szabályozás.
Fattyu
Máshol miért nem probléma hogy szerda-szombat vagy csütörtök-vasárnap ritmusban kell játszani RENDSZERESEN?
Mikey
Cöhh. Összehasonlítani az MB1 terhelését mással. Szerinted miért kell 2 hónapot pihenniük télen még a külföldieknek is akik ide igazolnak? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Amúgy nem tök mindegy, hogy halasztják-e vagy sem? Ha ez nekik így jobb, akkor halasszák el. Egyedül a Malmö háborodhatna ezen fel.
Jughead
Nekem teljesen mindegy. Csak végtelenül szánalmasnak tartom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/nb_i_mezokovesd_mol_vidi_fc_elhalasztas/ 😀😀😀 mondjuk asszem ezt már tavaly is eljátszották 😊
Löfli
Emellé rakva Supka nyilatkozatát.
Őszintén mi a redvas picsaert nem lehet egy normális fizikumot megkövetelni?
2 kor EL és 2 kor bajnoki és egyiken se hajtottak szét magukat és már nem bírják.
Hat befosok
Toca
Ki mondta, hogy nem birjak?
De most komolyan, attol a Magyarorszagtol varod el, hogy ne legyen halasztas, aminek a szeretett fovezere focibuzi, minden penzt ebbe ol bele es azt akarja az arcodba tunkolni, hogy a magyar futball igenis jo es fasza?

Tokre alap volt, a fentiek erdeke az, hogy minden egyes pluszeselyt megadjanak a Videotonnak, mert ha bravurt ernek el, akkor igenis folyhat a csapbol az, hogy micsoda focikank van, es latjatok, itt az eredmeny.
Stez
Supka mondta.
És ha szerinted tökre alap, hogy azt nyilatkozza az edző hogy augusztus 2.-n azért esnek ki mert a srácok nem bírták a sorozatterhelést akkor nincs több kérdésem...
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 340
Amúgy nem tök mindegy, hogy halasztják-e vagy sem? Ha ez nekik így jobb, akkor halasszák el. Egyedül a Malmö háborodhatna ezen fel.
több mint 7 éve
Fattyu

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/nb_i_mezokovesd_mol_vidi_fc_elhalasztas/ 😀😀😀 mondjuk asszem ezt már tavaly is eljátszották 😊
Löfli
De akkor elhalasztják a jövő hétvégi bajnokijukat is a Debrecen ellen? Mert hát utána is kedden játszanak a Malmövel.
Mikey
Majd jövőre bepótolják. Vagy 2 év múlva. Tökmindegy.

Az NSO kommentszekciójában leltem, 2015-ös sztori:
"Az MLSZ versenybizottsága elutasította a Debrecen halasztási kérelmét, így a Honvéd elleni, vasárnap 18 órára kiírt meccset meg is rendezik ebben az időpontban.
A szövetség azért nem járult hozzá a találkozó elhalasztásához, mert azt "semmilyen váratlan új körülmény nem indokolja.
A BL-ben és az EL-ben induló magyar csapatok, éppen a nemzetközi versenyképességet erősítendő, más összetételű keretet alakíthattak ki, mint azok, akik nem indulnak az európai kupákban, így a heti két mérkőzést jelentő sorozatterhelés nem okoz váratlan problémát" - áll a közleményben."

😀😀😀

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
ki lehet kapni, 2-0ra is, de legalabb undoritoan ne jatszunk. Barath-tal az elen, de alapvetoen nem jatszottunk ma szepen, sot, volt jo par eleg csunya megoldasunk. a vegen meg hogy ennyire balfasz modjara minden egyes szabadrugasnal nem is az, hogy allva varjak, de meg lokik is a vedot.
nem tudom hova rakni ezt a meccset. elhittuk volna, hogy megvan? Gazdag ennyit jelentene?...nagyon szomoru vagyok most
Borbinho
mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ugyanannyira löktek, mint Uzomát a gól előtti szöglet szitunál. azt a bíró tovább engedte utána meg minden olyat lefújt. sajnálom a Kispestet amúgy, ilyen kerettel ezt kihozni szép dolog, de talán jobban jártatok volna, ha tavaly adjátok el Eppelt, és idén Lanzat mert akkor már tavaly legalább az egyiküket vagy legkésőbb idén pótolták volna.
csebi
De könyörgöm, a csudába is, van Mon 200 akadėmia, nekik is egy, nehogy már ne találjanak vkit aki két egyeneset tud rúgni a labdába s nem csak mellé rúg meg elpattan tőle 1 kmre. Kimennek vmelyik kerületi műfüvesre vagy a Havannára ott lenne vki... Kabarė tényleg... (tudom az egész magyar focinak csúfolt izė az)
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 644 — Whoops, looks like something went wrong.
Löfli
2 kor EL és 2 kor bajnoki és egyiken se hajtottak szét magukat és már nem bírják.
Hat befosok
Toca
Ki mondta, hogy nem birjak?
De most komolyan, attol a Magyarorszagtol varod el, hogy ne legyen halasztas, aminek a szeretett fovezere focibuzi, minden penzt ebbe ol bele es azt akarja az arcodba tunkolni, hogy a magyar futball igenis jo es fasza?

Tokre alap volt, a fentiek erdeke az, hogy minden egyes pluszeselyt megadjanak a Videotonnak, mert ha bravurt ernek el, akkor igenis folyhat a csapbol az, hogy micsoda focikank van, es latjatok, itt az eredmeny.

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Löfli
Hat befosok
több mint 7 éve
Löfli
De akkor elhalasztják a jövő hétvégi bajnokijukat is a Debrecen ellen? Mert hát utána is kedden játszanak a Malmövel.

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 498 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 644 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem is tudom minek nevezzem ezt a jelenséget..

Az m4 kirángat egy zuhanyozni akaró sevillai játékost az öltözőből, be a pálya közepére és egy 20on éves tinilány fülébe suttogva a kérdéseket csak kicsikarják belőle, hogy az Újpest minőségi játékosokból áll...

Esküszöm, ilyen csak MO-on van. A teljes világtalanság és álomvilág, a realitások teljes semmibevétele. Képtelen vagyok felfogni, hogy a pöcsömbe nem képesek belátni, hogy a futballvilág olyan szinten elrobogott mellettünk, hogy fáj minden egyes nemzetközi magyar meccs... mint a kínai állami vasút vs máv. Ilyen a focink is.

Amikor kiigazoltam a szlovák harmadik vonalba, volt rajtam 15 kiló felesleg. 1 hónap kemény fizikai felkészítés után a 20. percben menni nem bírtam. Faterom mögött ült az egyik törzsszurkoló, aki csak annyit mondott: ide jött ez a magyar gyerek is, de olyan akár az országa. Lassú.

Állva halunk meg, meg futballünnep Újpesten, hát beszarok.
Kár nekünk selejtezni, jó ez a Mennyei. Kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk!
#JC6
Szoval feltekeny vagy a sevillasra, hogy 20on eves kislany fulebe suttoghat, feltekeny vagy Vezerunkre, hogy futballnagyhatalmat pakolt itt ossze, holott Soros a seggeben liheg. Emellett dagadt vagy, nem tudsz futni 20 percet sem, es meg a szurkolokkal sem vagy joban, ennek tetejeben odaszarsz a palyara.

Szegyelld magad!

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 687 — Lucas Scott
ki lehet kapni, 2-0ra is, de legalabb undoritoan ne jatszunk. Barath-tal az elen, de alapvetoen nem jatszottunk ma szepen, sot, volt jo par eleg csunya megoldasunk. a vegen meg hogy ennyire balfasz modjara minden egyes szabadrugasnal nem is az, hogy allva varjak, de meg lokik is a vedot.
nem tudom hova rakni ezt a meccset. elhittuk volna, hogy megvan? Gazdag ennyit jelentene?...nagyon szomoru vagyok most
Borbinho
mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ugyanannyira löktek, mint Uzomát a gól előtti szöglet szitunál. azt a bíró tovább engedte utána meg minden olyat lefújt. sajnálom a Kispestet amúgy, ilyen kerettel ezt kihozni szép dolog, de talán jobban jártatok volna, ha tavaly adjátok el Eppelt, és idén Lanzat mert akkor már tavaly legalább az egyiküket vagy legkésőbb idén pótolták volna.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem is tudom minek nevezzem ezt a jelenséget..

Az m4 kirángat egy zuhanyozni akaró sevillai játékost az öltözőből, be a pálya közepére és egy 20on éves tinilány fülébe suttogva a kérdéseket csak kicsikarják belőle, hogy az Újpest minőségi játékosokból áll...

Esküszöm, ilyen csak MO-on van. A teljes világtalanság és álomvilág, a realitások teljes semmibevétele. Képtelen vagyok felfogni, hogy a pöcsömbe nem képesek belátni, hogy a futballvilág olyan szinten elrobogott mellettünk, hogy fáj minden egyes nemzetközi magyar meccs... mint a kínai állami vasút vs máv. Ilyen a focink is.

Amikor kiigazoltam a szlovák harmadik vonalba, volt rajtam 15 kiló felesleg. 1 hónap kemény fizikai felkészítés után a 20. percben menni nem bírtam. Faterom mögött ült az egyik törzsszurkoló, aki csak annyit mondott: ide jött ez a magyar gyerek is, de olyan akár az országa. Lassú.

Állva halunk meg, meg futballünnep Újpesten, hát beszarok.
Kár nekünk selejtezni, jó ez a Mennyei. Kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk!
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Zsótér micsoda gól megint!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Picipest, nem is csodálkozom. Hiszen a 33 Mennyei forduló oly megterhelő....
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Luxemburg bevehetetlen erőd
gabokocka
Még több pénz kell
Kampman
Mert a Honvédba aztàn ömlik a pénz...
Fattyu
Nyilván ők az enbégyes tápláléklánc alján vannak, de a több pénzt úgy általában a magyar futballra értettem 😀

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Borbinho
Ezt a részét nem adom, ezek igazi cigányok voltak, amelyik Nagy Gerit levadászta nem is értem hogy maradhatott a pályán.

Nem Gazdag jelent ennyit, hanem egyszerűen csak a mez ment ki a pályára. A második félidő volt olyam mint vártam, nyomtunk, egyszer eljöttek gól. Ez benne van, de az első félidő vállalhatatlan volt. Pedig a Vidi is rommá szenvedte magát a luxik ellen, a Rangers tavaly ki is esett, mégse sikerült a fejekben átkalibrálni, hogy ez nem osztálykirándulas lesz. Ezt pedig a sportban büntetik.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
Bravó, b*aszdmeg.

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Sparta Prague - FK Spartak Subotica 2-1 (összesítésben: 2-3)

legalább van egy magyar többségű városnak csapata, amely tovább is jut.
deyell
pff, hogy a Sparta is hová süllyed.
több mint 7 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark
Sparta Prague - FK Spartak Subotica 2-1 (összesítésben: 2-3)

legalább van egy magyar többségű városnak csapata, amely tovább is jut.

chemicals keep me under control