Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Fernandino és Rangelt mióta kell úgy ejteni hogy: Fernandzsunnyu és Rándzsel?
több mint 9 éve
Vezet a Liverpool a Hull ellen, de onnan még senki sem lőtte meg élete gólját egyenlőre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Semmi ellenszenves Rooney ellen mert szeretem, de ha azt mondom hogy kezd lejárni az ideje akkor nagyot tévedek?nem tévedsz
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Semmi ellenszenves Rooney ellen mert szeretem, de ha azt mondom hogy kezd lejárni az ideje akkor nagyot tévedek?
több mint 9 éve
Rooney volt a fék? Nem tudom, de ez az első félidő nagyon durva erődemonstráció...A legnagyobb fék Fellaini, a második legnagyobb Rooney.
Jughead
több mint 9 éve
Menjmár Pokba gól 😮Nagyon megviselte ezt a Leicestert a 4-2es vereség szerintem..
több mint 9 éve
beindult a MU, szegény rókák
több mint 9 éve
Rooney volt a fék? Nem tudom, de ez az első félidő nagyon durva erődemonstráció...
több mint 9 éve
spíler tévén még mindig vannak gondok a nevek kiejtésével, pl Dzsimi VardyHa az a legnagyobb gond a vajnatévével, akkor az inkább megtapsolandó dolog. 😊
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
spíler tévén még mindig vannak gondok a nevek kiejtésével, pl Dzsimi Vardy
több mint 9 éve
Mi lett Léderer Ákos(?)-al hogy nem tudja forgatni a nyakát?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
akkor már a forduló lesz, a sorsolásról jövőhét elején lesz tájékoztatásAz kemény. Mire várnak annyit?Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?október 26
A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc Kisvárdát és várjuk a következő áldozatot.
Bazzani
empty taxi
Bazzani
több mint 9 éve
JóAz kemény. Mire várnak annyit?Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?október 26
A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc Kisvárdát és várjuk a következő áldozatot.
Bazzani
empty taxi
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az kemény. Mire várnak annyit?Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?október 26
Bazzani
empty taxi
Fociban nem annyira elnézőek velünk szemben.A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc KisvárdátJó, hát nektek megbocsájtják
Bazzani
Kampman
Most kaptunk 300000 büntetést meg egyéb eltiltásokat/büntetéseket.
(másik meccs miatt)
több mint 9 éve
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?október 26
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc KisvárdátJó, hát nektek megbocsájtják
Bazzani
több mint 9 éve
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc Kisvárdát és várjuk a következő áldozatot.
több mint 9 éve
Nagy Ádi megint szépen lehozta, volt róla egy kiállítás is, és megint standing ovation kapott mikor lekapták.Kíváncsi leszek holnap mit alkot az Inter ellen. 😛
JayB
több mint 9 éve
index.hu/sport/sportgeza/2016/09/23/birosag_nyiregyhaza_mlsz_kizaras_nbi_per/mondanám, hogy ilyen is csak kis hazánkban, de hát a taljánoknál is ott a Juventus ügye, ahol politikai okokból nem fog sose kimondatni se az igazságos, se a jogos döntés
több mint 9 éve
lehet, hogy olyan jól tolta, hogy jutalomból kerítettek neki egy magyar-olasz tolmácsot 😊Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)Leigazolása utáni sajtótájékoztatón angolul nyomta.
remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
...nagyon úgy tűnik h jó helyre került.
www.bolognafc.it/nagy-lo-spirito-di-squadra-la-nostra-arma-vincente/
ozibozi
JayB
több mint 9 éve
Pár meccs..Football League Cup 4th round draw
- Man U v Man City
- Liverpool v Tottenham
- West Ham v Chelsea
- Arsenal v Reading
több mint 9 éve
Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)Leigazolása utáni sajtótájékoztatón angolul nyomta.
remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
ozibozi
több mint 9 éve
magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmtMivel olaszul nem tud így felesleges angolul nyilatkoznia, hiszen úgyis feliratozni kéne. Szóval akkor már inkább mondja el az anyanyelvén, amit akar, mert azon tényleg tökéletesen kifejezheti magát. 😉
ozibozi
több mint 9 éve
Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
lolmi? miben nyomják a Fehérvárt? hogy rugdosódnak a bambiszemű zöldek és kapják a sárgákat? megsúgom mind jogos volt mindkét oldalra.a fradi oriasi....egy dimenzios foci a pad meg rovid. Nagyon beragadtak.nagyon érzékelhető,hogy amennyire tavaly nyomtak minket,idén annyira nyomják a Fehérvárt.Andó Szabó úgy fúj,hogy ezért megyébe nyakmerevítőbe vinnék le a pályáról.
ZoliMP
Szarok vagyunk,de amit művel az ember,az felháborító.
Kenny
fos volt mindkét csapat.