Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Napoli pen 90++
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.mi maradt itt ki😃
Sixo
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.
9 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.Gyirmóton szépen elfogyott a lóvé, hogy kihúzták a tulaj alól a hulladékbiznict... hàny ilyen lesz még.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Nyomi Espanyol megint meg fogja úszni a kiesést... 😕

9 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Koszonjuk, akkor esetleg adozhatnal kicsivel tobbet, mert Pappoe azt mondta Ghanaban van meg 1-2 cimboraja aki jonne.nem aggódom, szívesen adok egy második csapatra is pénzt ahogy Qbi szeretnéóriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
Kenny
petey
9 hónapja
nem aggódom, szívesen adok egy második csapatra is pénzt ahogy Qbi szeretnéóriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
Kenny
9 hónapja
óriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
9 hónapja
óriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀
9 hónapja
keitának ing gatya szakad oszt semmi xD spori topon vanRendszeresen nem osztják ki a meccs elején a sárgákat, teljesen egyértelmű helyzetekben, így mehet nyugodtan a favágó játék.
eaglesmcnabb
Más:
Keane vagy Delap hatására, de a pontrgúgások hatékonysága nagyon nagy mértékben javult. Rég láttam ennyi fejes gólt a csapattól, különösen rögzített helyzetekből.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
A Honvéd közben oktatja a Kisvárdát. Ha 5-0 lenne ide, akkor se szólhatna egy szót se a Várda. Hogy miért kellett nekünk 4 hónapig bohóckodni Laczkó Buksival...Köln-Hamburg feljutás, az Elversberg osztályoz 😳Elversberg - Heidenheim a playoff párharc a Bundesliga tagságért. Pár éve sima Bundesliga III-as meccs volt ez. 😀
warr_b
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Köln-Hamburg feljutás, az Elversberg osztályoz 😳

9 hónapja
itt sírtak a fél angyalföldi galeri, hogy nem nyernek Szegeden...Én meglepődtem ezen.
mondjuk baromira nem fair, hogy a Barcika meg holnap játszik
NB2
De nem fog számítani, kigolyóznak úgyis.

9 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/18/sulyos-var-hiba-az-mk-dontoben-a-jatekvezetok-fonoke-szerint-nem-a-csillogo-fej-dontott-a-lesnelaz Origót én is hiányoltam
zseniális cikk. "kupadöntő után számos portál – többek között az Üllői Százhuszonkilenc, a Magyar Nemzet és a Bors – foglalkozott az esettel"
csupa mértékadó hírportál 😀
petey
9 hónapja
Loki vs Vidi a kiesés elkerüléséért komoly derbi, lehet be kell kapcsolni ezt a két zseni csapatot megnézni 😀a Lokinak azért jó a kerete, ők maguknak köszönhetik. a Vidinél meg teljesen kiherélték a csapatot.
Heisman nádor
9 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/18/sulyos-var-hiba-az-mk-dontoben-a-jatekvezetok-fonoke-szerint-nem-a-csillogo-fej-dontott-a-lesnelzseniális cikk. "kupadöntő után számos portál – többek között az Üllői Százhuszonkilenc, a Magyar Nemzet és a Bors – foglalkozott az esettel"
csupa mértékadó hírportál 😀
9 hónapja
Loki vs Vidi a kiesés elkerüléséért komoly derbi, lehet be kell kapcsolni ezt a két zseni csapatot megnézni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
keitának ing gatya szakad oszt semmi xD spori topon van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Yamal hihetetlen ès mèg nem a ő legjobb ???🤔😁🙏
9 hónapja
Raya mekkora egy tróger cigány kapus, hogy én hogy utálom az ilyen színész, időhúzó mocskokat
9 hónapja
Na, én egy Barcelona L-t kérek.Holnapra.
Ma már mind1.
Poloska vagyok.
9 hónapja
itt sírtak a fél angyalföldi galeri, hogy nem nyernek Szegeden...mondjuk baromira nem fair, hogy a Barcika meg holnap játszik