Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Myles Lewis-Skelley egy all-time performancet rakott le amúgy.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Sztem Kim szépen fejlődött a szezon során és Upaval jó páros lettek. Eric fucking Dieirrel viszont nagyon nem érik egymást, mindent elmond h egyetlenegyszer sikerült lesre állítaniuk a Kontrázo intert …Kane is képes azért ledarálni a védőket frissen. de adom ezt a hármat.Én amúgy talán egy Sane-Olise-Gnabryt néztem volna meg kezdesnek mert Müller már sztem 90 percet nem bír és akkor jobb ha a végén jön mikor a védők fejben elfáradnak. Bastoni le is maradt róla szépen.Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
Ha Mki hozza amit tud (mert ma kb senki sem tette) akkor lehet rá esély …
csebi
petey
Ahogy írtak, nagy gond h a védelem nagyon össze-vissza van plusz Goretzka is gyenge volt ma.
csebi
nekem Mindzsétől van mindig fejfájásom, pedig nem vagyok Bayernes 😀
petey
Kanenak meg kell mutatnia Milánóban h miért hoztuk ide és fiezettunk ennyi pénzt érte.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Azért most újra látva a második inter gólt hat a kurva életbe újra Boey. Te csak 10 perce vagy fenn de lefut három olyan Bayern játékos is akik végig játszottak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Kane is képes azért ledarálni a védőket frissen. de adom ezt a hármat.Én amúgy talán egy Sane-Olise-Gnabryt néztem volna meg kezdesnek mert Müller már sztem 90 percet nem bír és akkor jobb ha a végén jön mikor a védők fejben elfáradnak. Bastoni le is maradt róla szépen.Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
csebi
petey
Ahogy írtak, nagy gond h a védelem nagyon össze-vissza van plusz Goretzka is gyenge volt ma.
csebi
nekem Mindzsétől van mindig fejfájásom, pedig nem vagyok Bayernes 😀
8 hónapja
Ahhoz képest h az első félidőben az inter passzolt többet, végül lemaradtak 180 passzal. Elképesztő meddő fölény volt ez így
8 hónapja
Megnézném a futómennyiséget, tippre 10 km mínuszban vagyunk.12 lett a végére, én nem hiszem el hogy nem veszi észre az öreg hogy ez így nem OK
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
113.56-101.15 km a futások csapatonként.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Bogesznak igaza van h Müller későn jött
8 hónapja
Arsenalosok kijavíthatnak, de elvileg Rice első (két) szabadrúgásgólja a karrierjében.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Ne legyen ilyen, elegem van ebből a fociból.Jobb volt az Arsenal!Aztán a visszavágon 4-0 lesz és te leszel a Főszoptató.....
5/6-0 volt a reális eredmény, kár hogy nem lett annyi!
Tesóm szét fog szopatni….😂
KeyG
ThundersNFL a Paraszt
Meccs eleje óta húzták az időt, ez nálam nem futball.
We are just the Ravens!
8 hónapja
Én amúgy talán egy Sane-Olise-Gnabryt néztem volna meg kezdesnek mert Müller már sztem 90 percet nem bír és akkor jobb ha a végén jön mikor a védők fejben elfáradnak. Bastoni le is maradt róla szépen.Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
csebi
petey
8 hónapja
Jobb volt az Arsenal!Ilyen ajikra számíts
KeyG
Poloska vagyok.
8 hónapja
Jobb volt az Arsenal!Aztán a visszavágon 4-0 lesz és te leszel a Főszoptató.....
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
csebi
8 hónapja
Jobb volt az Arsenal!5/6-0 volt a reális eredmény, kár hogy nem lett annyi!
We are just the Ravens!
8 hónapja
Az Ancelotti Real frigy elfáradt....
Draft

8 hónapja
Madrid kapott egy hármas csomagot 😊2 csomag rizs volt benne
Heisman nádor
Poloska vagyok.
8 hónapja
Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.Mondjuk ilyen szedettvedett hátsó 5össel benne volt a védelemben az esetleges baki.
csebi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Madrid kapott egy hármas csomagot 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert. Ha Mki hozza amit tud (mert ma kb senki sem tette) akkor lehet rá esély …
8 hónapja
Gnabry helyett bármelyik ifista is beállhatott volnaHat igen. De Comant el kell adni mkepp
gamerkr
8 hónapja
Azért az sem mindennapos,hogy Rizs bevágjon 2 ilyen szabadrúgást
Draft

8 hónapja
Gnabry helyett bármelyik ifista is beállhatott volna
8 hónapja
jaj, ezt most nem értetted úgy érzem, de felbuzgott benned a zőld vér 😊biztos nem kell a pszichologusom szama?Dibusz?Gundel miről beszél? Ezt nem nagyon van kapus aki kitoljaA fia esetleg
ervinator
csebi
petey
Kenny