Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Hogy a Fradi fele vannak muszáj megnyeretni őket meccset abban biztos vagyok, őket muszáj tolni. A többinél nem látom értelmét.Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
Kampman
9 hónapja
Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
9 hónapja
Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
9 hónapja
Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
9 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.kedvenc eredményem ebből a körből a TransferWise elleni 26-0-s győzelem a kimondhatatlan nevű ellenféltől
Micsoda csapás!
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.Micsoda csapás!
9 hónapja
sajtospingvin
119
Mint ló a lónak
9 hónapja
A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 hónapja
A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?😀
9 hónapja
Epic gól, a védelembe vezetett szóló, a 3 védő aki nem találja a labdát, a lesipuskás aki kihasználja a lehetőséget 😀
9 hónapja
Dzsudzsi de ügyes.🫣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
Nem úgy volt, hogy Zalaegerszegen a vezetőség távozására vártak a szurkolók? Kong a stadion az idénynyitón...Két diszfunkcionális, ad-hoc alapon működtetett, a semmibe tartó csapat. Kár, hogy nem találtam olyan fogadást, hogy a két csapat a DVTK-val kiegészülve hármasban hány HC-t fogyaszt el idén, szerintem meg mertem volna rakni az over 7,5-öt.
Bálesz
Az a csoda, hogy erre még ennyien kimennek.
9 hónapja
Nem úgy volt, hogy Zalaegerszegen a vezetőség távozására vártak a szurkolók? Kong a stadion az idénynyitón...

9 hónapja
már várom mikor áll fel a Fradi full u-21-es magyar csapattal 😀
9 hónapja
Kerkezt sem ismeri fel...Szerinte Szobó a meccs vége előtt 10 perccel is passzolt
Nomac
9 hónapja
Kerkezt sem ismeri fel...
9 hónapja
Csak a szoki. A BL a vesztesek kupaja xd
9 hónapja
Hármas csere, amikor 11 játékos lement, mit néz ez az ember? 😅🤣
9 hónapja
Kis gól is gól 😊
9 hónapja
Szoboszlai ezt szépen betekerte.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
A Liverpool hivatalos koveteseben Szobot irtak jobbhatvednek. De lenyegtelen, vezet a jobb csapat!Szobo megint jobbhatved.Stephenson neked smafu?!
Stez
Mikey
9 hónapja
Szobo megint jobbhatved.Stephenson neked smafu?!
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May