Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kuyt miatt fiatalabbként én a Feyenoord mellett köteleződtem el de egyébként a 2 topnagy összevetésében nekem 8 volt mindig is. A 18/19es kiírásban annak az Ajaxnak drukkoltam keményen, hogy döntőbe jusson - ott mondjuk már nem lettek volna nagyon szimpik a Pool ellen de az már más. 😀A HC már lemondott. Nekem ez amúgy (s)öröm nyert a kedvenc holland csapatom.Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.ráadásul szezonban oda-vissza verték a PSV-t...
Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀
Azt a múlt heti Atalanta-Roma 2:1-et meg nagyon sajnálom. (Full megérdemelt volt a hazai siker) de amit Ranieri művelt nincsenek szavak. Év edzője olaszban toronymagasan... Kár, hogy így is 'csak' 5. hely lesz, megérdemelte volna ez a rohanás, hogy BL-t érjen.
alatriste
kíváncsi vagyok, mit mond a vezetőség, mert ha úgy vesszük, a bajnoki címért végig harcban voltak, szóval a reális célkitűzést lényegében teljesítették, de ha azt vesszük, hogy négy forduló alatt a kilencpontos előnyből egypontos hátrányba kerültek, akkor lényegében ők vesztették el a bajnoki címet...
slowmotion
dande2

Liverpool Fc
9 hónapja
A HC már lemondott. Nekem ez amúgy (s)öröm nyert a kedvenc holland csapatom.Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.ráadásul szezonban oda-vissza verték a PSV-t...
Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀
Azt a múlt heti Atalanta-Roma 2:1-et meg nagyon sajnálom. (Full megérdemelt volt a hazai siker) de amit Ranieri művelt nincsenek szavak. Év edzője olaszban toronymagasan... Kár, hogy így is 'csak' 5. hely lesz, megérdemelte volna ez a rohanás, hogy BL-t érjen.
alatriste
kíváncsi vagyok, mit mond a vezetőség, mert ha úgy vesszük, a bajnoki címért végig harcban voltak, szóval a reális célkitűzést lényegében teljesítették, de ha azt vesszük, hogy négy forduló alatt a kilencpontos előnyből egypontos hátrányba kerültek, akkor lényegében ők vesztették el a bajnoki címet...
slowmotion
9 hónapja
Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.ráadásul szezonban oda-vissza verték a PSV-t...
alatriste
9 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata szerint a Budapest Honvéd FC elleni mérkőzésünk kezdési időpontja módosult.A Merkantil Bank Liga utolsó, 30. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – Budapest Honvéd FC találkozó eredetileg 2025. május 25-én, vasárnap 17 órára volt kiírva. A dátum változatlan maradt, viszont aznap háromnegyed órával később lépünk pályára az Illovszky-stadionban, a kezdési időpont 17:45-re módosult.
Ezt nekünk az eredmenyek.com elspoilerezte ebédszünetben.
Logikusan adni akarják a Vasast a F1 után.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀

Liverpool Fc
9 hónapja
Van szobája Petiminiszternél?de bubusimogató, szal fújGulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
zacknorb
amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
de bubusimogató, szal fújGulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
zacknorb
amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.A második fele lemaradt:
ervinator
Gulácsi visszavonul a válogatottól, így döntött Marco Rossi, a magyar szövetségi kapitány.
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃Szándék?
JC6 (Mr. Miele)
A labdához nem sok köze volt...
Ha a srác nem ugrik akkor kiüti rendesen.
9 hónapja
Biztos mótvá, de Vardynak nagyon örülök, hogy meglőtte a 200. gólját, az 500. és egyben utolsó meccsén a Leicesterben.
9 hónapja
Tegnap a Hibernians megnyerte az FA kupát így nyáron Európa!!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃
9 hónapja
Az Inter egykori BL-győztes brazil védője, Lúcio kórházba került Brazíliában, miután a 47 éves ex-sportoló egy háztartási balesetben súlyos égési sérüléseket szenvedett.Lúciot az intenzív osztályon kezelik, folyamatos megfigyelés alatt tartják, miután a balesetben másodfokú égési sérüléseket szenvedett, s testének 18 százaléka megégett.
9 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.A Roma meg lassan odaér a BL-re,
Heisman nádor
9 hónapja
Napoli meccsen mire 13 perc hosszabbitas?Rohadt sokat videóztak a hoszabbításban tizit.
Hendrix
Poloska vagyok.
9 hónapja
Balogh Boti hónapok óta először játszott végig egy meccset és egyből 0-0át játszanak a listavezetővel.
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.pont ezt akartam írni 😊
Sixo
vicces dolgok voltak ott...
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.Teljes örületek vannak itt
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
Napoli pen 90++
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.mi maradt itt ki😃
Sixo
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.
9 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz