Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Leo Beenhakker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Erthetetlen. Egyszeruen nevetseges.
Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
közben Tóth Balázs meg padozik a Blackburnnél, úgy hogy 6L-es szériában vannak, csak mondom...hm..hm? 😀

8 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.

8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
JC6 (Mr. Miele)
a piros az korábban volt, csávó elvitte a tizenhatos vonalán a támadó lábát, aki pont befordult volna egy-egyben a kapussal, teljesen jó ítélet.
a másik az volt, hogy a védő kezezett a tizenhatoson belül, a baszknál maradt a labda, visszatette középre a társnak, de közben a kapus mögé sodródott. a társ belerúgta a kapusba, és így a lesen lévő baszkhoz pattant, aki berúgta.
ezt nem lehetett megadni, de mivel volt előtte egy kezezés, amit a video észrevett, ezért az az után történteket előnyszabálynak értelmezték, és mivel nem lett belőle előny, ezért visszatértek a tizenegyeshez - ami ugye kimaradt.
8 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

Stez
A MU-nál van még ilyen játékos. Harry Maguire.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 439
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta
kapitnono
Videózzák, mint mindent.

Poloska vagyok.
8 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan

8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta

8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Onana egy kibaszott vicc

mondjuk ez meg volt bombázva

Szerkesztette: petey

8 hónapja
Onana whats my name... masodik felvonas!
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Persze, hogy a MU-gól idején megyek ki cigizni. (Mondván, áh, már úgyse változik az eredmény...)
8 hónapja
Ez a Bilbao meccs is komoly

Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀
kapitnono
3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
Toto21
Ennyire nem akartam belemenni, csak ő nagy feltűnt nekem 😀

8 hónapja
kapitnono
3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Lesz meg barmilyen MU-meccs, ahol Onana nem potyazik legalabb egyet?

8 hónapja

8 hónapja
Onana whats my Name. Olyan lepkeket csinal hogy csak na. Erted a heten Courtois is kapott golt szabadbol, de Onana döglött vetödese zsenialis...
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...
Toto21
Lehet, hogy inkább a Spurs meccsét kéne néznem. Vezet a Frankfurt.
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!
Mikey
jah már tegnap vagy tegnapelőtt volt írva

valahol örülök, valahol viszont sajnálatos hogy így TAA off
bár ki tudja mi lesz a vége
Negritis, a vajda
Nem lehet minden úgy, ahogy szeretnénk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...
Toto21
lille - lyon egy kutya, nem? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja