Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀
Azt a múlt heti Atalanta-Roma 2:1-et meg nagyon sajnálom. (Full megérdemelt volt a hazai siker) de amit Ranieri művelt nincsenek szavak. Év edzője olaszban toronymagasan... Kár, hogy így is 'csak' 5. hely lesz, megérdemelte volna ez a rohanás, hogy BL-t érjen.

Liverpool Fc
9 hónapja
Van szobája Petiminiszternél?de bubusimogató, szal fújGulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
zacknorb
amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
de bubusimogató, szal fújGulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
zacknorb
amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
ervinator
Köszi mindent Gula.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.A második fele lemaradt:
ervinator
Gulácsi visszavonul a válogatottól, így döntött Marco Rossi, a magyar szövetségi kapitány.
9 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃Szándék?
JC6 (Mr. Miele)
A labdához nem sok köze volt...
Ha a srác nem ugrik akkor kiüti rendesen.
9 hónapja
Biztos mótvá, de Vardynak nagyon örülök, hogy meglőtte a 200. gólját, az 500. és egyben utolsó meccsén a Leicesterben.
9 hónapja
Tegnap a Hibernians megnyerte az FA kupát így nyáron Európa!!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃
9 hónapja
Az Inter egykori BL-győztes brazil védője, Lúcio kórházba került Brazíliában, miután a 47 éves ex-sportoló egy háztartási balesetben súlyos égési sérüléseket szenvedett.Lúciot az intenzív osztályon kezelik, folyamatos megfigyelés alatt tartják, miután a balesetben másodfokú égési sérüléseket szenvedett, s testének 18 százaléka megégett.
9 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.A Roma meg lassan odaér a BL-re,
Heisman nádor
9 hónapja
Napoli meccsen mire 13 perc hosszabbitas?Rohadt sokat videóztak a hoszabbításban tizit.
Hendrix
Poloska vagyok.
9 hónapja
Balogh Boti hónapok óta először játszott végig egy meccset és egyből 0-0át játszanak a listavezetővel.
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.pont ezt akartam írni 😊
Sixo
vicces dolgok voltak ott...
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.Teljes örületek vannak itt
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
Napoli pen 90++
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.mi maradt itt ki😃
Sixo
9 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.
9 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.Gyirmóton szépen elfogyott a lóvé, hogy kihúzták a tulaj alól a hulladékbiznict... hàny ilyen lesz még.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Nyomi Espanyol megint meg fogja úszni a kiesést... 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Koszonjuk, akkor esetleg adozhatnal kicsivel tobbet, mert Pappoe azt mondta Ghanaban van meg 1-2 cimboraja aki jonne.nem aggódom, szívesen adok egy második csapatra is pénzt ahogy Qbi szeretnéóriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
Kenny
petey