Tenisz

15 feliratkozó

5 órája
ozibozi New York Giants 17 607
Marozsan elkapta Rublevet
29 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Igazából az utolsó teniszező akinek teljes szívből drukkolni tudtam (a nagy 3-4sből mèg Fedex ès Murray de őket is inkább csak azèrt, hogy arról a polcról legyen vki 😊), sajnálom hogy így alakult a karrerje 🥺

index.hu/sport/tenisz/2024/12/02/del-potro-bucsumeccs-novak-djokovics-buenos-aires/
dande2
Én is bírtam az Óriást. Sajnos Safinos lett az ő karrierje is - már ami a potenciált jelenti.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igazából az utolsó teniszező akinek teljes szívből drukkolni tudtam (a nagy 3-4sből mèg Fedex ès Murray de őket is inkább csak azèrt, hogy arról a polcról legyen vki 😊), sajnálom hogy így alakult a karrerje 🥺

index.hu/sport/tenisz/2024/12/02/del-potro-bucsumeccs-novak-djokovics-buenos-aires/
1 hónapja
no Baltimore Ravens 7 406
Zseni, ahogy a teniszben feltalálták a "kicsit vétkes" kategóriát a dopping kapcsán, Sinnernél is lehetett ezen lamentálni, de ez a mostani Swiatek 1 hónapos eltiltás ez konkrétan vicc.
somoskovig
Igazából normál esetben a két világelső egyszerre lett volna eltiltva, így bármennyire is nevetséges mindkettő döntés, a sportnak jobbat tesz ez így a BIG3+Serena utáni időkben.
Jughead
Az nem kérdés, hogy miért döntöttek így, de nem tudtam, hogy van a "majdnemtiszta" kategória a doppingban.
somoskovig
nincs dopping ma mar, hanem max konyvelesi hibak
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 294
Zseni, ahogy a teniszben feltalálták a "kicsit vétkes" kategóriát a dopping kapcsán, Sinnernél is lehetett ezen lamentálni, de ez a mostani Swiatek 1 hónapos eltiltás ez konkrétan vicc.
somoskovig
Igazából normál esetben a két világelső egyszerre lett volna eltiltva, így bármennyire is nevetséges mindkettő döntés, a sportnak jobbat tesz ez így a BIG3+Serena utáni időkben.
Jughead
Az nem kérdés, hogy miért döntöttek így, de nem tudtam, hogy van a "majdnemtiszta" kategória a doppingban.
somoskovig
Egyébként meglepne, ha a WADA ezt hagyná szerintem mindketten megkapják majd a 2 évet.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 357 — 49ers GM
somoskovig
Jughead

1 hónapja
somoskovig
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 357 — 49ers GM

1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 473 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Murray lett Djoko edzője.
1 hónapja
Sehol egy nadal tribute!!
1 hónapja
re: magyar női tenisz

úgy két éve volt témázás arról, hogy bár Bondár a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező, de Udvardy jött fel, mint a talajvíz, meg Gálfi is közeledett a százhoz stb.

na azóta Udvardynak volt pár sérülése, nem tudott ritmusba kerülni, most éppen játszik egy meccset, de szerintem el fogja veszteni.

na nem is ez a lényeg, hanem hogy most belenéztem egy meccsébe, és nekem úgy tűnik, hogy bár sosem volt nádszál alkatú, de most kb Babos alkatára mozdult rá.
vagy nem is tudom, gondolkoztam a késelés előtti-utáni Szelesen, de ő szerintem "csak" túltolta a kreatint Amerikába kerülve, mert nem csak a combja lett erősebb, hanem a felkarja is kétszer akkora.
de Udvardynál - még egyszer hangsúlyozva: két éve nem láttam meccsét - nekem nagyon úgy tűnik, hogy combra felszaladt jó pár kiló, és mivel nem izomnak tűnik, ezért nem hiszem, hogy gyorsabb lesz tőle.

úgyhogy most megint Bondár a honi első, de a kilencvenen belül már elered az orra vére, szóval megint csak nincs jó helyzetben a női teniszünk...
slowmotion
Nehez kerdes a tenisz igy.
Csak a szovetseg tudja felemelni, ami penz kerdese es szerintem azt konnyen kapnanak. Hosszu ido, sok munka mire megterulne eredmenyben, utana mar konnyebb lenne. Csak kb itt nullarol kellene kezdeni.
2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 473 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Zverev W 😎
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 816 — Cowboys fan
re: magyar női tenisz

úgy két éve volt témázás arról, hogy bár Bondár a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező, de Udvardy jött fel, mint a talajvíz, meg Gálfi is közeledett a százhoz stb.

na azóta Udvardynak volt pár sérülése, nem tudott ritmusba kerülni, most éppen játszik egy meccset, de szerintem el fogja veszteni.

na nem is ez a lényeg, hanem hogy most belenéztem egy meccsébe, és nekem úgy tűnik, hogy bár sosem volt nádszál alkatú, de most kb Babos alkatára mozdult rá.
vagy nem is tudom, gondolkoztam a késelés előtti-utáni Szelesen, de ő szerintem "csak" túltolta a kreatint Amerikába kerülve, mert nem csak a combja lett erősebb, hanem a felkarja is kétszer akkora.
de Udvardynál - még egyszer hangsúlyozva: két éve nem láttam meccsét - nekem nagyon úgy tűnik, hogy combra felszaladt jó pár kiló, és mivel nem izomnak tűnik, ezért nem hiszem, hogy gyorsabb lesz tőle.

úgyhogy most megint Bondár a honi első, de a kilencvenen belül már elered az orra vére, szóval megint csak nincs jó helyzetben a női teniszünk...
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 761 — Kinek mit intézett a kormánya
 444.hu/2024/10/22/a-vb-aranylabdas-focista-diego-forlan-benevezett-elete-elso-profi-teniszversenyere
2 hónapja
Rafa utolsó salakpályás veresége Djoko ellen történt.

Rafa utolsó keménypályás veresége Djoko ellen történt.

Rafa utolsó füves pályás veresége Federer ellen történt.
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 496 — Vikings fan
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.
KeyG
Egyrészt nem volt tétmeccs, másrészt a bronzmeccsen Djoko ellen fog játszani.
Jughead
Kár, kár.
KeyG
Sokkal jobb lenne ha egy Djoko elleni gyozelemmel vegzodne 😀
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 823
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.
KeyG
Jughead
Kár, kár.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
KeyG
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 823

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.

youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig egyertelmu. Csak a korbol es a nemzetisegbol adodik hogy salak a legjobb boritasa ami adja a sok meccset. RF es djokonak meg a maximum a Big versenyek donto tobbsegben. Egyszeruen a matek adja hogy darabra nem lesznek elegek. A big versenyeken viszont kerdes nincs. Djoko es RF szerintem tobb RG meccset nyert mint TB az osszes big salakos versenyen ( Tipp )
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 672 — #NoStress
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.

youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC

2 hónapja
Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
szaba
Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀
Toca
Minek iszol ennyi tonic-ot.
no
Nem ittam sok tonicot 😀
Toca
good-good
2 hónapja
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
szaba
Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀
Toca
no
Nem ittam sok tonicot 😀

Szerkesztette: Toca
2 hónapja
Toca
szaba
Toca
2 hónapja
Toca
szaba