Tenisz
16 feliratkozó
több mint 9 éve
Wow, van, akit még nálam is jobban utálsz? 😀😀iktriadJah, Andrew Luckot, Novak Djokovicsot meg Ellis Hobbsot is !
több mint 9 éve
Pontosítsunk, amiatt gurult be, hogy Ana inkább Schweinsteigert választotta helyette. 😀Visszautasította.SchleckKiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Miért "szereted" ennyire?danyly
Nem is tudom, a szerb játékosok mind utálom, olyan nagyképű buzik, mindig szövegelnek a bíróknak a semmiért. Olyan antipatikusak , mint Stez.Sixo67Wow, van, akit még nálam is jobban utálsz? 😀😀
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
wowNem is tudom, a szerb játékosok mind utálom, olyan nagyképű buzik, mindig szövegelnek a bíróknak a semmiért. Olyan antipatikusak , mint Stez.Sixo67Kiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Miért "szereted" ennyire?danyly
több mint 9 éve
Nem is tudom, a szerb játékosok mind utálom, olyan nagyképű buzik, mindig szövegelnek a bíróknak a semmiért. Olyan antipatikusak , mint Stez.Kiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Miért "szereted" ennyire?danyly
több mint 9 éve
Visszautasította.Kiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Miért "szereted" ennyire?danyly
több mint 9 éve
Kiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Miért "szereted" ennyire?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Kiesett Ivanovic végre valahára.Sixo67Hosszú menetelés volt valóban 😀
több mint 9 éve
ha Fucsovics valaha is akar lenni valami, akkor keresnie kellene egy sportpszichológust vagy valamit, mert nem ez az első meccs, hogy nyert állásból veszít.döntő szett, 5:4 40:0? még ha fogadó is volt, ha egy top 20-as játékos ellen veszíti el onnan, akkor meg lehet érteni, de egy olyan valaki ellen, aki talán tizennégy hellyel van (volt) előtte a ranglistán...
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Egy remek Federer egy nagyon jó Raonicot győzött le, ez bíztató. Kéne még egyetlen egy aprócska GS 😊 Hihetetlen egyébként ahogy örülni tud ezeknek, mint egy 17 éves.
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Federer eddig brutális teniszt nyom Brisbane-ben, Dimitrovnak sem volt sok köze hozzá. Az 1000. győzelem következik és Raonic. Hihetetlen ez az ember.
több mint 10 éve
kérdés, meddig erőlteti a hátával. mindegy. én örülök.na, Rodzser, Déviszkupa pipa, most már tessen hazamenni számolgatni a pénzt meg játszani a női szakasszal. egy élmény volt.Hányszor mondták már ezt. Egyelőre képes top 3-mas szinten teniszezni, miről beszélünk? 😊JayB
(szerintem ha nem megy nagyon neki, akkor a jövő évi Wimbledon lesz az utolsó versenye)slowmotion
több mint 10 éve
JéBé
7 035
na, Rodzser, Déviszkupa pipa, most már tessen hazamenni számolgatni a pénzt meg játszani a női szakasszal. egy élmény volt.Hányszor mondták már ezt. Egyelőre képes top 3-mas szinten teniszezni, miről beszélünk? 😊
(szerintem ha nem megy nagyon neki, akkor a jövő évi Wimbledon lesz az utolsó versenye)slowmotion
több mint 10 éve
na, Rodzser, Déviszkupa pipa, most már tessen hazamenni számolgatni a pénzt meg játszani a női szakasszal. egy élmény volt.(szerintem ha nem megy nagyon neki, akkor a jövő évi Wimbledon lesz az utolsó versenye)
több mint 10 éve
viszont Gasquet inkább salakos játékos (lifetime 62% world tour), mint Benetton (lt 44% wt). Rodzsert is mindkétszer salakon verte el, igaz, 7 meg 12 éve.És Bennettau? Jobb a mérlege Fed ellen, plusz tegnap is jobban játszott.SchleckValaki elmagyarázná, hogy miért Gasquet játszott ma a tragikus páros után?SchleckTsonga sérült (szar formában) volt.JayB
több mint 10 éve
És Bennettau? Jobb a mérlege Fed ellen, plusz tegnap is jobban játszott.Valaki elmagyarázná, hogy miért Gasquet játszott ma a tragikus páros után?SchleckTsonga sérült (szar formában) volt.JayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Valaki elmagyarázná, hogy miért Gasquet játszott ma a tragikus páros után?SchleckTsonga sérült (szar formában) volt.
több mint 10 éve
Valaki elmagyarázná, hogy miért Gasquet játszott ma a tragikus páros után?
több mint 10 éve
Igen, Igen Igen! Megvan Fedexnek nagy gratula! Wawrinkával együtt!Bevallom, pályája elején olyan nagyon nem csíptem őt, akkor még voltak értelmes svéd játékosok, inkább nekik szurkoltam, de aztán holmi Djokovicok meg Nadalok miatt muszáj voltam elkezdeni drukkolni neki 😉 :p Innentől tényleg minden meccs és győzelem jutalomjáték neki.
több mint 10 éve
Ez igen, megvan a páros méghozzá Federerrel!!!! Holnap a kettőből egyiket muszáj hozni, reméljük már Fedexnek sikerül!
több mint 10 éve
whatever.Tegyük hozzá Monfis nagyon ott volt a szeren, Tsonga gyenge volt. Monfis egyébként egy zseni lehetne ha fejben ott tudna maradni, most ez a hype segített neki.JayBMicsoda sztori lenne ha az egész pályafutását Federer árnyékában töltő Stan nyerné meg Roger egyetlen hiányzó címét..JayBlesz is, mert ha Rodzser a gyengébbik franciával nem tudott mit kezdeni, akkor az erősebbel szemben is kétségesre venném a győzelmét.
feltéve persze, ha a párosban egyáltalán a svejciak nyernek, mert ha nem, akkor Rodzsernek mindenképpen nyernie kell vasárnap.slowmotion
azért remélem, Rodzsernek meglesz ez is, aztán nyugodtan visszavonulhat, ha akar
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Tegyük hozzá Monfis nagyon ott volt a szeren, Tsonga gyenge volt. Monfis egyébként egy zseni lehetne ha fejben ott tudna maradni, most ez a hype segített neki.Micsoda sztori lenne ha az egész pályafutását Federer árnyékában töltő Stan nyerné meg Roger egyetlen hiányzó címét..JayBlesz is, mert ha Rodzser a gyengébbik franciával nem tudott mit kezdeni, akkor az erősebbel szemben is kétségesre venném a győzelmét.
feltéve persze, ha a párosban egyáltalán a svejciak nyernek, mert ha nem, akkor Rodzsernek mindenképpen nyernie kell vasárnap.slowmotion
több mint 10 éve
Micsoda sztori lenne ha az egész pályafutását Federer árnyékában töltő Stan nyerné meg Roger egyetlen hiányzó címét..JayBlesz is, mert ha Rodzser a gyengébbik franciával nem tudott mit kezdeni, akkor az erősebbel szemben is kétségesre venném a győzelmét.
feltéve persze, ha a párosban egyáltalán a svejciak nyernek, mert ha nem, akkor Rodzsernek mindenképpen nyernie kell vasárnap.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Micsoda sztori lenne ha az egész pályafutását Federer árnyékában töltő Stan nyerné meg Roger egyetlen hiányzó címét..