Tenisz
16 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem látzam a meccset de az eredményt látva nem vagyok biztos benne h Federer olyan egészséges lenne....dandeha a párost sikerül hozniuk + Wawrinkának is a másik egyesét, akkor megvan. otherwise...
több mint 10 éve
Nem látzam a meccset de az eredményt látva nem vagyok biztos benne h Federer olyan egészséges lenne....
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Wawrinka a tenisz Romoja de ez most szép volt. Ha Roger egészséges ennek meg kell lennie svejcnek.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ez valami hihetetlen................... pedig nagyon drukkolnék neki hogy meglegyen:Biztos hogy ki fog állni de hogy ott egy 3 szettes salak meccsen mire megy az máskérdés 😕
www.nemzetisport.hu/tenisz/davis-kupa-meg-kerdeses-federer-szereplese-a-dontoben-2377271dande
több mint 10 éve
Ez valami hihetetlen................... pedig nagyon drukkolnék neki hogy meglegyen:www.nemzetisport.hu/tenisz/davis-kupa-meg-kerdeses-federer-szereplese-a-dontoben-2377271
több mint 10 éve
hát ez az elődöntő epic volt, csak félek, hogy Rogerből kicsit többet kivett, hogy egy órával többet futott, meg hogy hat órával később kezdett.holnap szerintem Djokovic két simában lerendezi, oszt csókolom
több mint 10 éve
Fucsovicsnak lassan érik az edzőcsere....
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Megcsinálta megint, így esélye se volt Nisikorinak. Goran edzőként is elit 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Játszott már Federer szarabbul. Cilic egyszerűen 200%-on volt, bárkit megvert volna.
több mint 10 éve
Hát ez rettenetes volt, amit ma Roger kapott. 12 éve nézem legalább a meccseit, ilyen esélytelen meccsére nem emlékszem Nadal ellen sem. Nem lepődnék meg, ha a mai után elgondolkodna a folytatáson, mert ez tényleg olyan generációváltás-szagú volt, bár eddig verte Cilicet.Nishikori - Cilic döntő - legalább kialszom magam hétfőn a holnapi meccsek után! 😊
több mint 10 éve
Shuzo Matsuoka és Kimiko Date(-Krumm) most nagyon boldog lesz valahol. Pláne az utóbbi, aki még mindig cipeli a keresztet 😊 Nagy érdemük volt a tenisz népszerűsítésében a 90-es években, aztán valahogy Kína ellépett mellettük a női oldalon..9:1? Tegnap a bet365-ön 7 volt Nishikorira és 6 Cilicre. Kombiba hozhatott. 😀
Remélem Nishikori behúzza, meglepő módon ő a favorit (mondjuk kb 1.8 vs 2.05 arányban..), dehát ugye Cilic-re a meccs előtt 9:1-re lehetett fogadni, lol.. teniszbukik.Igor
több mint 10 éve
Atomtenisz volt ez Csilicstől, pedig Rogernek feküdni szokott, ha nagy adogatókkal kell játszania, de ma csak asszisztálni tudott.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Shuzo Matsuoka és Kimiko Date(-Krumm) most nagyon boldog lesz valahol. Pláne az utóbbi, aki még mindig cipeli a keresztet 😊 Nagy érdemük volt a tenisz népszerűsítésében a 90-es években, aztán valahogy Kína ellépett mellettük a női oldalon.. Remélem Nishikori behúzza, meglepő módon ő a favorit (mondjuk kb 1.8 vs 2.05 arányban..), dehát ugye Cilic-re a meccs előtt 9:1-re lehetett fogadni, lol.. teniszbukik.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Patrik007
342
nagyon egy tie-break cilic win felé haladunk
több mint 10 éve
Patrik007
342
Hát ez egyáltalán nem tünik jelen pillanatban már olyan bátornak. Elképesztően jól játszik ma Cilic. Fed javulhatna kicsit és elképesztően nagy meccs lenne. de vszinu előbb vége lesz mint h feljavuljonÉn bátrabb leszek: Csilics 3-0 😊JakehomerDrazsé 3-2slowmotionEgyelőre nemcsak kiszerválja, de egyszerűen minden szinten túljátssza Rogert, gyorsabbak, agresszívebbek az ütései. Ritka az ilyen.JakehomerNishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.JayBfeltéve, hogy Cilic nem szerválja ki a tornárólslowmotion
több mint 10 éve
Én bátrabb leszek: Csilics 3-0 😊Drazsé 3-2slowmotionEgyelőre nemcsak kiszerválja, de egyszerűen minden szinten túljátssza Rogert, gyorsabbak, agresszívebbek az ütései. Ritka az ilyen.JakehomerNishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.JayBfeltéve, hogy Cilic nem szerválja ki a tornárólslowmotion
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Drazsé 3-2Egyelőre nemcsak kiszerválja, de egyszerűen minden szinten túljátssza Rogert, gyorsabbak, agresszívebbek az ütései. Ritka az ilyen.JakehomerNishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.JayBfeltéve, hogy Cilic nem szerválja ki a tornárólslowmotion
több mint 10 éve
Egyelőre nemcsak kiszerválja, de egyszerűen minden szinten túljátssza Rogert, gyorsabbak, agresszívebbek az ütései. Ritka az ilyen.Nishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.JayBfeltéve, hogy Cilic nem szerválja ki a tornárólslowmotion
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.JayBfeltéve, hogy Cilic nem szerválja ki a tornáról
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nishikori döntős 😮 Ez tényleg most vagy soha Federernek.
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
sajnálom monfilst, nagyon jót ment az idei openen. mondjuk legalább a fogadásomat hozta. (első szettet monfils nyeri, a meccset federer)innen meg már remélem federer meg is nyeri a tornát, ha most nem nyer gs-t, akkor már kb. soha.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Bevallom hősiesen bár az elején felváltva néztem Federer meccsét és a szezonnyitót, de a félidőben végleg a tenisznél ragadtam. Nagyszerű meccsen nyert Federer 0-2-ről fordított, úgy hogy a 4. szettben 4-5- 15-40-nél 2 meccslabdát hárított aztán bedarálta Monfilst és az 5. szett már laza volt. Óriási meccs volt, és bár hibázgattak a teniszezők, de nagyon magas szinten játszottak, ajánlom mindenkinek a meccset. 😉
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nishikori iszonyat szimpatikus, de Wawrinkának sokkal nagyobb esélye lett volna Djok ellen... Balfasz volt, nem Nishikori nyerte meg hanem Sztányiszlász vesztette el.
több mint 10 éve
Patrik007
342
Nishikori elődöntős, ami már magában óriási dolog, de ha ehhez hozzávesszük, hogy az utóbbi 45,5 órából (szeptember másodikán 4:10-kor kezdte a Raonic ellenit, és szeptember 4-én 1:30-kor fejezte be a Wawrinka ellenit) 8 órát és 37 percet töltött pályán, mely alatt lejátszott 10 szettet és kiverte a torna 5. és 3. kiemeltjét, akkor pláne mondhatjuk, hogy embertelen dolgot hajtott végre. 😉 Robredói magasságok ezek, csak magasabb szinten igaz nem 0-2-ről.Hát igen. Így Djokonak valószinüleg könnyebb dolga lesz (remélem nem). Sajnálom, mert úgy a döntőben is pihentebb lesz mint az ellenfele akárki is lesz. Nagyon kinéz egy berdrych-fed elödöntő.
Más kérdés, hogy meglepődnék, ha a Murray/Djoko meccs győztese nem intézné el viszonylag könnyedén ezek után, bár kitudja ma se gondoltam volna, hogy képes megnyerni az 5.-et, igaz Wawrinka chokersége is kellett a végén. 😉Jughead
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Nishikori elődöntős, ami már magában óriási dolog, de ha ehhez hozzávesszük, hogy az utóbbi 45,5 órából (szeptember másodikán 4:10-kor kezdte a Raonic ellenit, és szeptember 4-én 1:30-kor fejezte be a Wawrinka ellenit) 8 órát és 37 percet töltött pályán, mely alatt lejátszott 10 szettet és kiverte a torna 5. és 3. kiemeltjét, akkor pláne mondhatjuk, hogy embertelen dolgot hajtott végre. 😉 Robredói magasságok ezek, csak magasabb szinten igaz nem 0-2-ről.Más kérdés, hogy meglepődnék, ha a Murray/Djoko meccs győztese nem intézné el viszonylag könnyedén ezek után, bár kitudja ma se gondoltam volna, hogy képes megnyerni az 5.-et, igaz Wawrinka chokersége is kellett a végén. 😉