TV, rádió

19 feliratkozó

29 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na csak kiejtettèk Rèkát, viszont ez nem tudom milyen lavinát indít el (a mai rèszt pont nem látom majd) nem biztos hogy jól járt vele a többi áruló akik ennek fő mozgató rugói voltak.
dande2
Muszáj volt már, ezek az életben nem fogtak volna gyilkost nélkülük, meg hát négyen nem is nyerhetik meg, itt volt az esély kitenni viszonylag könnyen valakit maguk közül, aki nem a Gáspár.😊 Utóbbi két rész kifejezetten jó volt, reméljük a végét nem szarják el úgy mint az előző évadban.
zavi27
Mondjuk nyerhettek volna nègyen (bár nem tudom erre mik a szabályok) már kb csak kèt embert kellett volna kiejteni.

De, hogy ez a Zsuzska milyen vakon volt/van ááá fèlelmetes, nem csoda hogy leesett az álla....nincs egy gyilkos se a kocsiban ès ott ül mellette 3 😀😀😀
29 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 951 — Amerikai sportok rajongója
Na csak kiejtettèk Rèkát, viszont ez nem tudom milyen lavinát indít el (a mai rèszt pont nem látom majd) nem biztos hogy jól járt vele a többi áruló akik ennek fő mozgató rugói voltak.
dande2
Muszáj volt már, ezek az életben nem fogtak volna gyilkost nélkülük, meg hát négyen nem is nyerhetik meg, itt volt az esély kitenni viszonylag könnyen valakit maguk közül, aki nem a Gáspár.😊 Utóbbi két rész kifejezetten jó volt, reméljük a végét nem szarják el úgy mint az előző évadban.
29 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 322 — Steelers fan
Nézegetem az Árulók mostani évadát.
| Iszonyat mi vakon vannak az áldozatok benne |
Nem tudom, hogy lehetne megoldani, de kíváncsi lennék egy olyan évadra, ahol mi nézők sem tudjuk kik az árulók, kvázi együtt nyomozunk az áldozatokkal.
kittli
Netflixen ilyen a Tégla
petey
Kösz. Rákeresek.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 055 — Csodabogár
Nem tudom, hogy lehetne megoldani, de kíváncsi lennék egy olyan évadra, ahol mi nézők sem tudjuk kik az árulók, kvázi együtt nyomozunk az áldozatokkal.
kittli
Netflixen ilyen a Tégla

1 hónapja
kittli
Így hogy az idiótakk Gerit idejekorán kiütötték, Viktornak szurkolok, ő az egyetlen ártatlan aki kezdi kapizsgálni hogy miről is szólna ez a játék😀
eaglesmcnabb
De ma nagyon elszúrta nem tolta elèg erősen a Rèka vonalat ès innentől kezdve kb vège.....
1 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 586 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kittli
Így hogy az idiótakk Gerit idejekorán kiütötték, Viktornak szurkolok, ő az egyetlen ártatlan aki kezdi kapizsgálni hogy miről is szólna ez a játék😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 134 — The Mathematician
 music.youtube.com/podcast/EY9EpTxkcTs

új lesen vagyunk, karanténkaszt "hiatus"-n

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
kittli
Én így voltam a kettővel, mondtam is a tojónak, hogy az még fainabb lett volna. 😀Csak akkor ugye a szeánszos jelentek kimaradnak - vagy meg kell őúgy csinálni h ne lehessen felismerni őket, meg a hangjukat, feliratozva..

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
ozibozi New York Giants 17 606
kittli
Másnap megírnák a Redditen😜
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 322 — Steelers fan
1 hónapja
YoungZeeZee 8 625
nagy pacsi a network 4-nek h a dalfutart atvettek.
nem mondom h minden reszt nezek, de a multkor elcsiptem.
a zeneben mindig az alkotas volt a legjobb szamomra es nem a fellepesek stb...
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 543 — Saturday Night Lights
Puzsér visszatért a Spirit FM-re.
 media1.hu/2024/11/13/puzser-robert-eskudt-spirit-fm-harom-duhos-ember/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 838 — Bears & Illinois fan
Érdekes lesz ez az új Árulók évad "civilekkel".
Kenny
Az egyet nem láttam, a kettő király volt - bár azt is csak a fehérnép miatt kellett megnézzem 😊; "ezek" az ismeretlenek valahogy nem érdekelnek.
kishaszi
Pedig pont ettől lesz izgalmasabb a formátum. Ténylegesen nem ismerik egymást, senkinek nincsen prekoncepciója a másikról. Ha jól sikerült a casting, ez szintlépős évad lehet.
shawnka
Nyilván kap esélyt, de nekem meg pont az tetszett, hogy ismertebb alakok "színjátékát" lehetett nézni, ahol kiderülnek bizony valós viselkedési minták (lásd EA, VI, LL, Noár, stb.).
kishaszi
Nem láttam a műsort, és az ország egyetlen Noár-szimpatizánsaként kérdezem, hogy -röviden összefoglalva- róla mi derült ki?
Őszentsége Sobri Jóska
Én amire emlékszem vele kapcsolatban az, hogy teljes magabiztossággal és a tőle megszokott attitűddel kezdte el a játékot és hangosan állította a dolgokat miközben csodálatosan vakon volt. Mire felvette a fonalat és az irányt addigra pont rá terelődött a gyanú és ki is rakták. Én azt hittem, hogy ő jobban fog játszani mert meg tudta győzni a habitusával a többieket.
Matthew99
Igen, de kívülről, ismerve a dolgokat könnyen magabiztos az ember, ráadásul itt színészek voltak szép számban, akiknek ez a mesterségük, én alapból rájuk gyanakodtam volna az elejétől. Ezért lesz/lehet érdekes a második évad, ahol senkit nem ismersz és nem tudod, milyen képességei vannak.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
ozibozi New York Giants 17 606
 24.hu/tech/2024/11/06/vodafone-magyarorszag-megszunik-one-markanev-hivatalos/
YoungZeeZee
Volt ilyen egyáltalán ?

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
YoungZeeZee 8 625
 24.hu/tech/2024/11/06/vodafone-magyarorszag-megszunik-one-markanev-hivatalos/
1 hónapja
Basszameg, ebből jövő héttől lehet tényleg Árulok dara lesz 2 évad.
Úgy se lesznek meccsek a válogatott miatt.
zacknorb
Hát most megnéztem az első évad szereplőit, nem igazán csigázott fel. :/ Pláne, hogy hujeúrÁrpád elpofázta a 2. közben az 1. eredményét is, pedig anélkül lehet beleálltam volna.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 761 — Kinek mit intézett a kormánya
Basszameg, ebből jövő héttől lehet tényleg Árulok dara lesz 2 évad.
Úgy se lesznek meccsek a válogatott miatt.
1 hónapja
Kenny
Az egyet nem láttam, a kettő király volt - bár azt is csak a fehérnép miatt kellett megnézzem 😊; "ezek" az ismeretlenek valahogy nem érdekelnek.
kishaszi
Pedig pont ettől lesz izgalmasabb a formátum. Ténylegesen nem ismerik egymást, senkinek nincsen prekoncepciója a másikról. Ha jól sikerült a casting, ez szintlépős évad lehet.
shawnka
Nyilván kap esélyt, de nekem meg pont az tetszett, hogy ismertebb alakok "színjátékát" lehetett nézni, ahol kiderülnek bizony valós viselkedési minták (lásd EA, VI, LL, Noár, stb.).
kishaszi
Nem láttam a műsort, és az ország egyetlen Noár-szimpatizánsaként kérdezem, hogy -röviden összefoglalva- róla mi derült ki?
Őszentsége Sobri Jóska
Én magam lepődtem meg, hogy én, aki sugárban hányok a politikai megnyilvánulásaitól, itt Noár egy totál szerethető, őszinte, szimpatikus figura volt. Mindezt úgy, hogy “nyomozás” tekintetében balfaszabb volt, mintha én lettem volna ott. 😊

Kicsit részletezve: frankón kereste a tutit, de olyan szinten állt háttal a képernyőnek, hogy az valami csodálatos. Ettől még persze húzhatta volna tovább - lásd, Mariann -, de gyakorlatilag kicsinálta magát azzal, hogy minden nap másról volt meggyőződve, hogy az pedig tuti áruló, így lazán magára terelte a gyanút.

1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 9 692 — Invisible man
Kenny
kishaszi
shawnka
kishaszi
Őszentsége Sobri Jóska
Én amire emlékszem vele kapcsolatban az, hogy teljes magabiztossággal és a tőle megszokott attitűddel kezdte el a játékot és hangosan állította a dolgokat miközben csodálatosan vakon volt. Mire felvette a fonalat és az irányt addigra pont rá terelődött a gyanú és ki is rakták. Én azt hittem, hogy ő jobban fog játszani mert meg tudta győzni a habitusával a többieket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 672 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska
a színészi alakításait szeretem én is
Negritis, a vajda
Abból nem sokat láttam, de én kedvelem az egész fickót, a noárkodását, a tulmozgásos aktivizmusát, az egész pozitív karakterét, pedig kuyázzák/cringelik mindkét oldalról eleget.
Őszentsége Sobri Jóska
Toxikómát mindenképp javaslom 😊
Negritis, a vajda
Azt láttam. A tévés felbukkanásaira, sorozataira gondoltam.

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Abból nem sokat láttam, de én kedvelem az egész fickót, a noárkodását, a tulmozgásos aktivizmusát, az egész pozitív karakterét, pedig kuyázzák/cringelik mindkét oldalról eleget.
Őszentsége Sobri Jóska
Toxikómát mindenképp javaslom 😊

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
Kenny
kishaszi
shawnka
kishaszi