USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 683 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Ez a csóka újságíróból egy konteós idiótává küzdötte le magát. Pl azt állítja, Oszamát sem lőtték le az amcsik, azt is névtelen forrás alapján.
ender1112
Mondjuk bizonyítékot arról se láttunk, azon kívül, hogy az amerikaiak azt mondták, hogy "úgy görbüljünk meg, ha nem igaz".
Kampman
Kivéve, hogy a résztvevő kommandósok könyveket írtak meg tv-ben szerepeltek. De hát nyilván mind hazudtak 😉
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Ez a csóka újságíróból egy konteós idiótává küzdötte le magát. Pl azt állítja, Oszamát sem lőtték le az amcsik, azt is névtelen forrás alapján.
ender1112
Mondjuk bizonyítékot arról se láttunk, azon kívül, hogy az amerikaiak azt mondták, hogy "úgy görbüljünk meg, ha nem igaz".

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 683 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 index.hu/kulfold/2023/02/08/eszaki-aramlat-2-robbanoanyag-robbanas-gazvezetek-ujsagiro/
nagir
Egy 1970-ben nyert Pulitzer díj még 53 évvel később is legitimál? Hersh már jó régóta csak arra megy rá, hogy névtelen forrásokkal adjon elő konspirációs elméleteket.
Jughead
Lehet, de nem kell hozza tul nagy kepzeloero. Valaki szetkurta a vezeteket, pont.
JéBé
Elolvastam a cikket, marmint az eredetit. Egy fura oldalon jelent meg, gyanitom nem veletlenul nem valamelyik nagy ujsag egisze alatt.

Semmi konkret bizonyitek nincs benne. De tenyleg nulla. Az egeszet azzal probalja legitimalni, hogy USA-nak erdekeben allt felrobbantani. Ezen tul ugyan felvazol egy tortenetiseget, de nem tamasztja ala semmivel. Egy ilyen tortenetet en is ki tudok talalni egy Tom Clancy konyv alapjan.

Nem elkepzelhetetlem, hogy ok voltak, de ez a cikk nem vosz kozelebb hozza, hogy kideruljon az igazsag.

Ne feledjuk. A kreml eppen a pink floyd tagjat lefizetve lobbyzik az EU-ban, siman benne van, hogy egy kiegett, oreg es konspiracios sztorikban utazo ujsagiroval is ezt teszi.
undisputedly
Ez a csóka újságíróból egy konteós idiótává küzdötte le magát. Pl azt állítja, Oszamát sem lőtték le az amcsik, azt is névtelen forrás alapján. És igen, az oroszok fizetik, rendszeresen szerepel a Russia Todayban is.
több mint 3 éve
 index.hu/kulfold/2023/02/08/eszaki-aramlat-2-robbanoanyag-robbanas-gazvezetek-ujsagiro/
nagir
Teljesen egyértelmű volt rögtön.
Kampman
Persze. Hat mindent az amcsik csinalnak. Ok okoztak a foldrengest is.
Zsellértelkes Vrij
Nem, de szerintem ezt egyértelműen az amerikaiak robbantották fel, mint ahogy erre már előtte is többször utaltak nyilatkozatban. A skandináv országok látványos hallgatása is igazán árulkodó.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 pcworld.hu/pcwlite/joe-biden-osszefogast-surget-a-nagy-tech-cegek-megregulazasara-322299.html
kiváncsi leszek lesz-e bármi belőle

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 035 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Törökök (meg a szírek) csúnyán bekapták ezt a földrengést... török kollégák nincsenek túl fényes lelkiállapotban.
warr_b
nekem is szobatarsam. beszeltunk ma rola, nem tul tavoli csaladtagjai jol vannak szerencsere, de hazuk osszedolt
csebi
Bakker, már 11k+ halott...
warr_b
már 15e-nél tartunk...
NB2
😕
Török kollegina azt írta, török profok szerint 100E körül lesz a halottak száma 😮 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
Törökök (meg a szírek) csúnyán bekapták ezt a földrengést... török kollégák nincsenek túl fényes lelkiállapotban.
warr_b
nekem is szobatarsam. beszeltunk ma rola, nem tul tavoli csaladtagjai jol vannak szerencsere, de hazuk osszedolt
csebi
warr_b
már 15e-nél tartunk...
több mint 3 éve
rokaur 876
Az egeszet azzal probalja legitimalni, hogy USA-nak erdekeben allt felrobbantani
undisputedly
kb mindenkinek érdekében volt
Negritis, a vajda
Talan ez az egyik legjobb elemzes:
 youtu.be/hk-0qJXyido

Egyszeruen abban a pillanatban az USA-nak nem volt erdeke, tobb volt a vesztenivaloja (szabotalni egy szovetseges orszagot) mint amit hozott az egesz. Meg ha mukodott volna azt mondom ertem mi all mogotte de se nem uzemelt se nem volt tervben, hogy elindul. Siman lobbival / media nyomassal elertek volna h ne uzemeljen.

vagy davosban eldontottek ezt is 😀

Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
Az egeszet azzal probalja legitimalni, hogy USA-nak erdekeben allt felrobbantani
undisputedly
kb mindenkinek érdekében volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
nagir
Egy 1970-ben nyert Pulitzer díj még 53 évvel később is legitimál? Hersh már jó régóta csak arra megy rá, hogy névtelen forrásokkal adjon elő konspirációs elméleteket.
Jughead
Lehet, de nem kell hozza tul nagy kepzeloero. Valaki szetkurta a vezeteket, pont.
JéBé
Elolvastam a cikket, marmint az eredetit. Egy fura oldalon jelent meg, gyanitom nem veletlenul nem valamelyik nagy ujsag egisze alatt.

Semmi konkret bizonyitek nincs benne. De tenyleg nulla. Az egeszet azzal probalja legitimalni, hogy USA-nak erdekeben allt felrobbantani. Ezen tul ugyan felvazol egy tortenetiseget, de nem tamasztja ala semmivel. Egy ilyen tortenetet en is ki tudok talalni egy Tom Clancy konyv alapjan.

Nem elkepzelhetetlem, hogy ok voltak, de ez a cikk nem vosz kozelebb hozza, hogy kideruljon az igazsag.

Ne feledjuk. A kreml eppen a pink floyd tagjat lefizetve lobbyzik az EU-ban, siman benne van, hogy egy kiegett, oreg es konspiracios sztorikban utazo ujsagiroval is ezt teszi.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
nagir
Jughead
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 340
nagir
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 073 — Слава Україні! Героям слава!
nagir
Kampman
Persze. Hat mindent az amcsik csinalnak. Ok okoztak a foldrengest is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 407 — Do Your Job
nagir
Kampman
Ezt "egy hülye is tudja"...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
nagir

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
warr_b
csebi
warr_b
ne is mondd, epp neztem en is ...
csebi
Kiváncsiságból rákerestem, szerencsére a top10-től még NAGYON messze van ez a szám...
warr_b
Nem rosszból, de ez miért is számít?
Mikey
Semmiért, tényleg csak kiváncsi voltam. Fogalmam nem volt, mik voltak a legtöbb áldozattal járó földrengések, és rákerestem hogy ez a mostani kb hol helyezkedik el nagyságrendileg.
De nagyon durva számok vannak a top10-ben, nem gondoltam volna hogy ennyi áldozatot követeltek földrengések.
warr_b
hát a nagyrésze becsült szám, lószart nem ér...
simán top, sűrűn lakott körzetek, tele menekülttaborokkal - a török "zöldzónaban", a szír pufferben 5 millióna vannak, csak ott - onnan még egy hang nem jutott ki, az török katonai igazgatás alatt van, épp félút a törökvideók meg aleppo közt

ojansimán van 50k halott

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Kiváncsiságból rákerestem, szerencsére a top10-től még NAGYON messze van ez a szám...
warr_b
Mikey
Semmiért, tényleg csak kiváncsi voltam. Fogalmam nem volt, mik voltak a legtöbb áldozattal járó földrengések, és rákerestem hogy ez a mostani kb hol helyezkedik el nagyságrendileg.
De nagyon durva számok vannak a top10-ben, nem gondoltam volna hogy ennyi áldozatot követeltek földrengések.
warr_b
Jaja, nagyon erős a lista. Sajnos itt is a többszöröse lesz a vége a jelenlegi adatnak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 035 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Mikey

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 713
warr_b
csebi
warr_b
Hát itt hónapok múlva lesz meg a tényleges szám, több ezer ház dőlt össze és közülük rengeteg sok emeletes épület, sajnos ez még nagyon messze van a valós számtól.
több mint 3 éve
British Challenger 2 tanks will arrive in Ukraine in March, - British Prime Minister Rishi Sunak

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
 www.valaszonline.hu/2023/02/06/ukrajna-oroszorszag-haboru-osw-347-nap/?fbclid=IwAR0MwcddB8JMzmrQYKrIQjpHgPWnS__K2mOlWeHxTzLo5ozBtwLyuhaAZ-g

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
mondjuk azért ha ennyi áldozat van, azért az sejthető, hogy nem földrengés biztos házak voltak
magyarán sok szegény ember lehetett ott
több mint 3 éve
warr_b
csebi
warr_b
csebi