NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Fasza, 3-0, toronymagas pontok.. és hirtelen itt állok 0 darab kezdő kezdő linebackerrel.Tőlem esetleg vehetsz. 😊
Ezért szeretem ezt a waiverrendszert.....
Igor
több mint 6 éve
Fasza, 3-0, toronymagas pontok.. és hirtelen itt állok 0 darab kezdő kezdő linebackerrel.Ezért szeretem ezt a waiverrendszert.....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Akkor van esélyem ha a Fitzvarázslat véget ér...www.youtube.com/watch?v=H49RAnhN9K8
Göbi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na végre.Gratula!
somoskovig
Tőlem ez egy rendkívül szánalmas teljesítmény volt.
több mint 6 éve
Na van 11 pont előnyJames White, D-Jax és McDonald
Antonio Brown ellen...
Nem vagyok nyugodt...
Draft
több mint 6 éve
Jake grat előre is a W-hez nálad minden játékos ma rekordot fog dönteni kb... -_-Köszi! Tényleg volt néhány jó teljesítmény 😊
Toto21
Az O-ban így is volt két nullázó meg ugye Bailey is, hogy a Jax hc-ról ne is beszéljünk 😀
Komoly, hogy a DL konstansan 40 pont fölött hoz.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ugy is kiesek de akkor is...elso heten T Hill most briz...Mukt heten talan nem is volt ilyen.
Persze a lb sort is mindig elcserelem...
Eddig alexander volt a csere ket hetig...beraktam most a csereje lett 20 pontos 😀
több mint 6 éve
mindne héten kifogok az ellenél egy 40-50 pontos játékost 😊Brees öt TD, ebböl kettő futott... erre sok esély nem volt azért. Második körös pickem volt, muszáj jól szerepelnie 💪💪💪
Janek
több mint 6 éve
mindne héten kifogok az ellenél egy 40-50 pontos játékost 😊
több mint 6 éve
Jake grat előre is a W-hez nálad minden játékos ma rekordot fog dönteni kb... -_-én is hasonlóan jártam Atával 😊 neki is grat
Toto21
több mint 6 éve
Toto21
5 963
Jake grat előre is a W-hez nálad minden játékos ma rekordot fog dönteni kb... -_-
több mint 6 éve
Punterem 11 pont az igen 😂😂😂
Draft
több mint 6 éve
Nálam bekáp 😵Végülis azt írtad backup QB kellene...Neki már annyi szerintem. A Fitzmagic átok hatott rá...Nekem egy backup QB kellene...Winston eladó lesz, ha bekerül a csapatba, viheted 😊
Kájzerszóze
Göbi
Kájzerszóze
Igor
több mint 6 éve
Végülis azt írtad backup QB kellene...Neki már annyi szerintem. A Fitzmagic átok hatott rá...Nekem egy backup QB kellene...Winston eladó lesz, ha bekerül a csapatba, viheted 😊
Kájzerszóze
Göbi
Kájzerszóze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Neki már annyi szerintem. A Fitzmagic átok hatott rá...Nekem egy backup QB kellene...Winston eladó lesz, ha bekerül a csapatba, viheted 😊
Kájzerszóze
Göbi
több mint 6 éve
Nekem egy backup QB kellene...Winston eladó lesz, ha bekerül a csapatba, viheted 😊
Kájzerszóze
több mint 6 éve
12 név volt a waiverlistámon, ebből 8 darab kiment az első 14 pickben... (1-4, 6-8 és 12) - és szereztem egy kérdéses CB-t, egy handcuff LB-t (kb még így is a legjobb a maradékból snapcount szintjén) és két DT-t.azért finoman szólva se rózsás a helyzetem, főleg pont LB poszton így, h Mosley és Kirksey is out..
Nice, ezzel sokkal beljebb vagyok 😀
Mondjuk közben Jake és somos meg kickert waiverez, szóval azért vannak itt urak... (igaz utóbbi csak 2. körben, 4. helyen elvinni Peanut-ot elég nagy mák.. bár nálam Klein volt a No 1, szóval Szesze is jól járt szvsz)
Igor
Nem szeretek tradelni, de Crabtree vagy Allison potenciálisan eladó egy normális LB-ért.
több mint 6 éve
Tudod, vannak komplett csapatok, ahova már csak egy kicker hiányzik 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
12 név volt a waiverlistámon, ebből 8 darab kiment az első 14 pickben... (1-4, 6-8 és 12) - és szereztem egy kérdéses CB-t, egy handcuff LB-t (kb még így is a legjobb a maradékból snapcount szintjén) és két DT-t. Nice, ezzel sokkal beljebb vagyok 😀
Mondjuk közben Jake és somos meg kickert waiverez, szóval azért vannak itt urak... (igaz utóbbi csak 2. körben, 4. helyen elvinni Peanut-ot elég nagy mák.. bár nálam Klein volt a No 1, szóval Szesze is jól járt szvsz)
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
...Gratula a hétvégihez!
Toto21
Alonso klasszis teljesítménye és a Brady-Dalton közötti különbség ezt eldöntötte. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz.
több mint 6 éve
Hello,Én ezt nem tudom visszavonni, szerintem csak LM jogkörrel lehet :/
Duke Johnson, sokkal szarabb mint gondoltam, így valószínűleg meg kell tartanom Bernard-ot. Még nem ment át a trade. Vissza lehetne vonni? Sorry Dunakanyar Dwarfs, de legalább 3-5 pontot vártam tőle. De Taylor mellett szóhoz se jut...
Köszönöm.
Toto21
más kérdés, hogy nem is nagyon szeretném 😊