NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Mosley out az első drive-ban.. (ráadásul hozzá se ért senki). Két pótolhatatlan emberem volt a D-ben akiknek meg kellett volna úszni a szezont, erre mindkettő lesérült a második hétre. Szerencsémre talán egyik se súlyos, de akkor is fasz kivan.
több mint 6 éve
Csak a szokásos... Weedle múlthéten semmi erre kiveszem...erre 16,5-hoz...Hogy Weedlené le a bőrét 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
caminoi
225
semmi változás nem lesz nyugi.- azért a pontozást nem mondanám semminek, én szerettem a 30 pontos LB-ket.
braxa88
- csodák csodájára sikerült behúzzam a kieső Walker helyettesét, ez nem szokott összejönni.
- eladó játékosok: Olivier Vernon, LB (ár: Dennardnál jobban tetsző CB), Quandre Diggs, S (ár: nem tudom belőni pontosan az értékét, de egy erős DT-t szeretnék érte)
több mint 6 éve
Nalam egy Bosa potlek, egy kozepes DT plussz egy slepeer CB.Kihuztatok mindenkit.
több mint 6 éve
Fasza, sikerult Ishmaelt berantani.. Pettis elmegy, DT is jo, safetynél sajna kiment mindenki.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
semmi változás nem lesz nyugi.De egyelöre semmi konkrétum?15 kieső lesz?Fúzió lesz a FK fantasyvel a tervek szerint, így az ottani meg az itteni div1-ből kell összegyúrni a jövő évi div1-et.
Kájzerszóze
empty taxi
Akkor tényleg nyerni kell, újoncként sok esélyem nincs 👽
Kájzerszóze
több mint 6 éve
De egyelöre semmi konkrétum?15 kieső lesz?Fúzió lesz a FK fantasyvel a tervek szerint, így az ottani meg az itteni div1-ből kell összegyúrni a jövő évi div1-et.
Kájzerszóze
empty taxi
Akkor tényleg nyerni kell, újoncként sok esélyem nincs 👽
több mint 6 éve
15 kieső lesz?Fúzió lesz a FK fantasyvel a tervek szerint, így az ottani meg az itteni div1-ből kell összegyúrni a jövő évi div1-et.
Kájzerszóze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
caminoi
225
Volt szó arról hányadik hely kell a bent maradáshoz?Az alapszakasz győztesen túl a rájátszás TOP 4 marad.
cél a TOP5! 😊
több mint 6 éve
Köszi, valóban nem voltál túl szerencsés a héten, ha felépülnek az LB-id az nagy upgrade lesz, sok sikert a továbbiakban.190 pontos győzelem.. ilyen se sok volt még pályafutásom során. A csapattal amúgy olyan nagy gond nem volt, de Stafford és az LB-k betliztek a héten. Mondjuk nem tartok attól, h ez hosszú távon így marad, a héten meg szerencsére belefért.Gratulálok! Sajnos a támadó sor gyenge volt nagyon és 2 kezdő LB-m nem játszhatott. Lesz ez még jobb is.
Ansah sérülése viszont aggasztó, ő nagyon fontos eleme a csapatomnak, remélem nem lesz nagyon komoly a sérülése.
Szesze
Mudig23
több mint 6 éve
200 fölött vereség úgy hogy a támadók vagy betliztek vagy megsérültek, egyelőre csak Olsen néz ki szarul...
több mint 6 éve
Riverst lehet megboltolnam. (Cam is szoba johet de szerintem tul nagy lenne az ar)Ne aggódj, mindkettő drága 😀
Mi kellene?
schuldid
Szétnézek nálad (de nem ígérek semmit, mert Cam bye weekjéig valszeg megéri megtartanom mindkettejüket)
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Mudig23
81
190 pontos győzelem.. ilyen se sok volt még pályafutásom során. A csapattal amúgy olyan nagy gond nem volt, de Stafford és az LB-k betliztek a héten. Mondjuk nem tartok attól, h ez hosszú távon így marad, a héten meg szerencsére belefért.Gratulálok! Sajnos a támadó sor gyenge volt nagyon és 2 kezdő LB-m nem játszhatott. Lesz ez még jobb is.
Ansah sérülése viszont aggasztó, ő nagyon fontos eleme a csapatomnak, remélem nem lesz nagyon komoly a sérülése.
Szesze
több mint 6 éve
Ahhoz képest, hogy a D-től fáztam, egy-két elpadozás ellenére van tartalék a csapatrészben. Az O viszont kompletten lefőtt. Nyomtam is egy SuckForLuck-ot és a hétfői embereket kiraktam padra...Legalább az első helyről húzok 😊
több mint 6 éve
192 ponttal W...MÁK faktor megvolt rendesen...
Így annyira nem fáj a padon hagyott 29 pont... de a végelszámolásnál még hiányozhat...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
227,5-223 ide, átszámolás előtt. Átlagos teljesítmények nálam, Brees 40 pont kellett, meg a Ravens HC 7 pontja is.Ami durva, Rajna három futója 82 pontot csinált:
Kamara: 33
Ajayi: 20
James Conner: 29
Na itt úgy láttam, kb semmi esélyem... Grat Rajna, nagy meccs Volt!
több mint 6 éve
247 ponttal vereség. Ez kicsit fáj, de azért összességében biztató..
több mint 6 éve
190 pontos győzelem.. ilyen se sok volt még pályafutásom során. A csapattal amúgy olyan nagy gond nem volt, de Stafford és az LB-k betliztek a héten. Mondjuk nem tartok attól, h ez hosszú távon így marad, a héten meg szerencsére belefért.Ansah sérülése viszont aggasztó, ő nagyon fontos eleme a csapatomnak, remélem nem lesz nagyon komoly a sérülése.
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Fitzmagic kell vkinek?
több mint 6 éve
Sajnos Bosa is csak kis seruleskent indult.En egy het alapjan nem vonok le messze meno kovetkezteteseket.Luke térde egy kicsit meghúzódott, de állítólag nem vészes.
Az hogy a O nem hozott sok pontot, illetve a D egesz jol gyujotgetett egyenlore nem jelent semmit.
Par het mulva kiderul hogy valid e vagy sem.
Eddig ami biztos:
- Bosa es Kuechly out ki tudja meddig
- QB kell de nagyon
schuldid
Ha qb kell, megtalálsz 😊
Jakehomer
Jelenleg walking boots + second opinion-ert megy Clevelandbe.
Nem a tokeletes egeszsegi allapotot tukrozi.
Luke hatteret ismerve hasonlot varok tole is.
Riverst lehet megboltolnam. (Cam is szoba johet de szerintem tul nagy lenne az ar)
Mi kellene?
több mint 6 éve
Kelce,Hogan,Baldwin 0 pont meg jo hogy az autodraft az O ba huzgalt...
több mint 6 éve
En egy het alapjan nem vonok le messze meno kovetkezteteseket.Luke térde egy kicsit meghúzódott, de állítólag nem vészes.
Az hogy a O nem hozott sok pontot, illetve a D egesz jol gyujotgetett egyenlore nem jelent semmit.
Eddig ami biztos:
- QB kell de nagyon
schuldid
Ha qb kell, megtalálsz 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
En egy het alapjan nem vonok le messze meno kovetkezteteseket.Az hogy a O nem hozott sok pontot, illetve a D egesz jol gyujotgetett egyenlore nem jelent semmit.
Eddig ami biztos:
- QB kell de nagyon