GM játék csevegő
16 feliratkozó
7 hónapja
@Csvesz Látom optimistán előre beírtad a claimelt játékosokat a depth chartba, de biztosan csak akkor lesznek a tieid, ha a waiver határidő leteltéig nem halássza el őket előled senki. 😊Sőt, egy részüknél már le is járt a 48 órás waiver határidő, őket FA-ről húzhatod be.
vassadi
7 hónapja
Na csak sikerült úgy átalakítani a keretet, hogy elég ember jusson a practice squadba, akit nem lehet ellopkodni.Nincs miért elnézést kérni, határidőig még módosíthatók a leadott keretek.
Elnézést az extra adminisztrációért Vassadi, ami ezzel jár (látom már beírogattad a practice squadosaimat, nos volt pár változás azóta)!
iktriad
7 hónapja
Àdi, az OL posztminimumnak megfelelően minimálisan módosítottam a DCm. Remelem megfelel így hogy a korábbiba beleszerkesztettem.A frissen érkezett jatekos bekerült az 53ba.
Egy eddigi 53as PSbe ment.
Egy PS tagot pedig elküldtem.

Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, AS Roma szimpatizáns
7 hónapja
Na csak sikerült úgy átalakítani a keretet, hogy elég ember jusson a practice squadba, akit nem lehet ellopkodni. Elnézést az extra adminisztrációért Vassadi, ami ezzel jár (látom már beírogattad a practice squadosaimat, nos volt pár változás azóta)!
8 hónapja
alatriste, szerintem ez kevés OL emberIgen tényleg köszi!
kristof
Összekaparok egy udfa OLt.

Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, AS Roma szimpatizáns
8 hónapja
alatriste, szerintem ez kevés OL ember

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
8 hónapja
egy szabály értelmező kérdés: PS védelmet éveznek az ide 5-7 választottak és udfa-k.ez a mi dreftunkra vonatkozik, ugye? Akit én 5-ben elhoztam, de IRL 4-ben választották, az védett itt?
köszi
HTTR
8 hónapja
Ezért kert keveset, így egészítette ki a lóvétBaker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Nyilván itt (is) 😂 nálam van Dunbar, hogy rohadjon meg
Klaci79
Végre egy olcsó, későn draftolt playa, aki bejön, erre ilyen gyökér
Chargers LT
8 hónapja
Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Nyilván itt (is) 😂 nálam van Dunbar, hogy rohadjon meg
Klaci79
Végre egy olcsó, későn draftolt playa, aki bejön, erre ilyen gyökér
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
8 hónapja
Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Adnak mellé picket elviszem őket Kelvin Benjaminért. 😀
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

8 hónapja
Jah, pedig már nagyon megsajnáltalak 😀Dehogy....egyik sem....csak tippelek, hogy ez következik, hátha valaki nem olvas híreket 😀Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Nee, mindkettő zseni nálad? 😀
Klaci79
tenorx
Klaci79
8 hónapja
Dehogy....egyik sem....csak tippelek, hogy ez következik, hátha valaki nem olvas híreket 😀Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Nee, mindkettő zseni nálad? 😀
Klaci79
tenorx
8 hónapja
Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀Nee, mindkettő zseni nálad? 😀
Klaci79
8 hónapja
Baker és Dunbar olcsón eladó lesz! 😀
8 hónapja
Ez mind szép Ádi, de hol van a divíziók legnagyobb stealjei, reachei válogatás? 😜Mondtam, arra még egy darabig várni kell. 😊
ljambrik
8 hónapja
Ez mind szép Ádi, de hol van a divíziók legnagyobb stealjei, reachei válogatás? 😜
8 hónapja
Köszi!
8 hónapja
Bocs fiuk, szenvedek itt azzal, hogy megpróbáljam a nevem mellé bebiggyeszteni, hogy Lions GM mint ahogy Shilkor kollégánál látom. Segítenétek, hogy a beállításoknál hova írjam? KösziFórum cím
Csvesz
8 hónapja
Teged is 😊SzinténAki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
Klaci79
Shilkor
Pulvis et umbra sumus.
8 hónapja
Bocs fiuk, szenvedek itt azzal, hogy megpróbáljam a nevem mellé bebiggyeszteni, hogy Lions GM mint ahogy Shilkor kollégánál látom. Segítenétek, hogy a beállításoknál hova írjam? Köszi
8 hónapja
SzinténAki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
Klaci79