GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
helyes-helyesbassz oda neki Szegecs 😊
több mint 14 éve
én 14,75-ig megyek

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
15 millát már nem adok neki, annyiért már biztosan viheted, ha rajtam múlik 😛Nem baj, úgyis lesz rá space bőven 😀Ballard is itt van, zsíííír 😊 Jobban alakult ez a WR-TE FA, mint reméltem 😊 Már csak Super Mario kell hogy beférjen 12 alá, és minden fasza 😂fetomynem fog beférni, megnyugtatlak 😊
és az a vicc, hogy szerintem még 10 fölötti árnál is legalább 3-4-en lesznek, akik mennek érteStez
Amúgy Rata: A liga irányelvei? A ligának egy irányelve van: Höri megmondja mi lesz. 😀 Ezt elfogadtad mikor beléptél, úgyhogy fellebbezhetsz, senkit se érdekel 😂fetomy
több mint 14 éve
Nem baj, úgyis lesz rá space bőven 😀Ballard is itt van, zsíííír 😊 Jobban alakult ez a WR-TE FA, mint reméltem 😊 Már csak Super Mario kell hogy beférjen 12 alá, és minden fasza 😂fetomynem fog beférni, megnyugtatlak 😊
és az a vicc, hogy szerintem még 10 fölötti árnál is legalább 3-4-en lesznek, akik mennek érteStez
Amúgy Rata: A liga irányelvei? A ligának egy irányelve van: Höri megmondja mi lesz. 😀 Ezt elfogadtad mikor beléptél, úgyhogy fellebbezhetsz, senkit se érdekel 😂
több mint 14 éve
Ballard is itt van, zsíííír 😊 Jobban alakult ez a WR-TE FA, mint reméltem 😊 Már csak Super Mario kell hogy beférjen 12 alá, és minden fasza 😂fetomynem fog beférni, megnyugtatlak 😊
és az a vicc, hogy szerintem még 10 fölötti árnál is legalább 3-4-en lesznek, akik mennek érte
több mint 14 éve
A Vikings jogászainak értelmezése szerint a visszavonultatás után visszatérő játékosért járó utólagos büntetés teljesen ellentétes a liga eddigi irányelveivel. Állásfoglalásunk szerint arra való tekintettel, hogy utólagos visszavonultatásra nincs lehetőség (azaz ha egy játékost kivágtál jár érte a caphit függetlenül attól hogy 3 nap múlva IRL is visszavonul), ezért az lenne következetes, ha utólagos caphit osztásra sem lenne mód.nem utólagos a caphit osztás, mert nem tavalyra fogod kapni
Szárazbélyegző helye, stb. 😊Rataxes
😀

több mint 14 éve
Ballard is itt van, zsíííír 😊 Jobban alakult ez a WR-TE FA, mint reméltem 😊 Már csak Super Mario kell hogy beférjen 12 alá, és minden fasza 😂
több mint 14 éve
A Vikings jogászainak értelmezése szerint a visszavonultatás után visszatérő játékosért járó utólagos büntetés teljesen ellentétes a liga eddigi irányelveivel. Állásfoglalásunk szerint arra való tekintettel, hogy utólagos visszavonultatásra nincs lehetőség (azaz ha egy játékost kivágtál jár érte a caphit függetlenül attól hogy 3 nap múlva IRL is visszavonul), ezért az lenne következetes, ha utólagos caphit osztásra sem lenne mód.Szárazbélyegző helye, stb. 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Egyébként meg biztos vagyok benne hogy a Commissioner méltányosan fogja elbírálni a helyzetet 😊Rataxes
több mint 14 éve
Erre fikarcinyi eselyed sem lesz Rata. 😀
több mint 14 éve
Továbbra is csak azzal tudok védekezni, hogy nincs sehol leírva az hogy a visszavonulás után visszatérő játékos cutolásáért utólagos büntetés járna. Ha tudom hogy van ilyen akkor lehet ki se vágom 😊 Egyébként meg biztos vagyok benne hogy a Commissioner méltányosan fogja elbírálni a helyzetet 😊
.png)
több mint 14 éve
Biztos hogy perelek ha így lesz 😊RataxesFellebezz mint a Skins IRL, pont annyi haszna lesz 😛 😀
több mint 14 éve
Pereld be a ligat es a commisht, az elbiralasi ido 3 ev.
több mint 14 éve
...de engem nem izgat az a 120k...WyattEngem igen 😛
.png)
több mint 14 éve
Visszavonultatni bárkit lehet, de ha az ember visszatér, akkor caphit sújtja a csapatot – szerintem ez volt az utolsó a témában, de engem nem izgat az a 120k, csak a későbbi visszavonultatások végett érdekel 😊

több mint 14 éve
Minden ellenállás hasztalan.

több mint 14 éve
Biztos hogy perelek ha így lesz 😊
.png)
több mint 14 éve
nem is kell semmit fizetnicsak leírjuk a cap-edből
😀

több mint 14 éve
Én a commishtól engedélyt kértem a visszavonultatására, és mivel akkor nem volt szó az esetleges visszatérése esetén járó büntetésről (meg sehol nincs ilyen leírva, a szabálykönyvben sem), ezért nem vagyok hajlandó egy fityinget sem fizetni 😛
.png)
több mint 14 éve
Vissza, de mikor kivagtad, mar akkor vissza akart terni. Amugy meg egy kocsog, ami alapbol magaba foglal egy 200%-os cap hitet 😛
több mint 14 éve
Kétszer akarod visszavonultatni? 😀 Btw, az előzőért kéne egy kis bünti 😀WyattMár miért kéne? 😊 Visszavonult, vagy nem? 😊
.png)
több mint 14 éve
oks kösz Tocaakkor azt hiszem a WR corpom úgy meg is vanik
ellenben Gaffney és Steve Smith tűrhetetlen ilyen olcsón, kell a comp pick
nyomjátok fel őket, de azonnal
több mint 14 éve
Kétszer akarod visszavonultatni? 😀 Btw, az előzőért kéne egy kis bünti 😀

több mint 14 éve
Bocs, mindjárt javítom 😊
.png)