GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt frappánsan 1.01 millát ajánlott az olcsónak, tehát neked 1.1 nem elég, 1.11-et kell nyomatnod 😊Booo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?jjncaa
több mint 13 éve
Booo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szopkovic, akkor nem is kell WR a csapatbaEgy fehér CB mindig elkél a csapatba Megatronék ellen
visszahordani is Tebow fog, CB is Ő lesz, Edelman meg visszavonulStez

több mint 13 éve
szopkovic, akkor nem is kell WR a csapatbavisszahordani is Tebow fog, CB is Ő lesz, Edelman meg visszavonul
több mint 13 éve
És Sobri templomot alapít, ezúttal tényleg.
több mint 13 éve
És mi lesz ha Tebow lesz az irányítótok?😊
több mint 13 éve
Mallett tiszteletére kellett cserélni, de majd lesz az is 😀Julian Edelman, WR: 3 év, 785.000 (bekaphatod Rata 😛)WyattNem hordod a szép Edelman sigjeidet úgyhogy azt hittem már nem szereted 😛Rataxes

több mint 13 éve
Julian Edelman, WR: 3 év, 785.000 (bekaphatod Rata 😛)WyattNem hordod a szép Edelman sigjeidet úgyhogy azt hittem már nem szereted 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én is toltam volna Edelmanra egy minimumot, nehogy azt hidd Wyatt, hogy beránthattad volna utolsó percben 😛
több mint 13 éve
javítottam a licitet gabo, köszi, hogy szóltál
több mint 13 éve
Asszem mindenkinek válaszoltam. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Reggel van meg nah javitottam 😊 a tobbit is megnezem meg majd hogy nem kurcsiztam-e el 😊
több mint 13 éve
Jó a gond nálad van, mert én le tudom tölteni 😀De tessék, ha ez se jó, akkor csináld meg magadnak 😀
http://data.hu/get/4842189/contract.xls
több mint 13 éve
Neked viszont elég lett volna 4.3-at adni így 😊Wyatttudom, de emelhetek 400at is nem? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Toca Manninghamre szar az emelés. minimum 300K-t kell emelni.tamás a te linked is fos 😀 pedig még be is lájkoltam de mégse jó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Próbálj meg csinálni belőle egy másolatot, hátha azt már lehet (Save as...)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ha letöltöm a gépemre nem tudom szerkeszteni. Hogy tudnám megoldani?
több mint 13 éve
Jah, igaz 😀 Na mindegy, neked akkor úgyis megvan, úgyhogy nem gond 😊
több mint 13 éve
Az a link már nem jó ha minden igaz.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Jaa, hát ez ott van a szerződéses topic első hsz-ben is 😀