NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 428
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Hát igen. Elég hosszasan mentek a tárgyalások, talán már 2 hete is van, hogy elkezdtük Fake-kel. Nicks-ből és Greerből indultunk, gyorsan hozzácsapódott Holmes, aztán jött Austin és végül Williams is.Na, tessék:Én kíváncsi lennék a véleményedre. 😊SoldadosÉn kíváncsian várom a véleményed. Tényleg érdekel.Soldados
1. Én Austin és Holmes között nem érzek nagy értékbeli különbséget, persze Holmes clutch meg minden, de Austin szerintem nagyobb upside-dal bír Romo mellett, mint Holmes Sanchez mellett. Ráadásul idén lesz minimum 8 milla a kettejük fizetése között Holmes javára, ennyivel pedig tuti nem jobb WR.
2. Nicks ugyan top OG, de ez talán az egyik legkevésbé prime poszt, itt simán lehet draft 3-4-5. körben jó kezdőt találni (szélsőséges esetben még UDFA-ként is). Ráadásul ugye RFA, vagyis jövőre ő is baszott sokat fog keresni, Holmes-hoz hasonlóan (szerintem simán 6 milla körül lesz). Ezért cserébe kaptál egy top 5 DT-t, aki 4-3-ban és 3-4-ben is megállja a helyét, 2 éves szerződéssel, ami még ráadásul jövőre 2 milla alatti, és egy olyan CB-t, akinek egyedül a sérülékenység a baja, de ezt leszámítva az egyik legjobb cover CB a ligában. Nála annyi negatívumot lehet elmondani, hogy jövőre UFA lesz.
Vagyis pusztán a játékosok értékét tekintve is szerintem sokkal jobban jártál, salary-t nézve meg idén Te fizetsz a 3 játékosért 7 millát, Fake 2 játékosért 10,6 millát (Holmes tag + Nicks 1+3 tender), úgy, hogy emellett ő még egy kezdőt kell szerezzen valahonnan, mert egy játékos mínuszban is lett a trade miatt, ami még 2-3 milla. Jövőre Nicks 5 milla, Holmes mondjuk 7, az 12 misi, Austin lesz 6, K-Will 2, Greer meg 4, az is 12 misi, de Neked ugye van plusz egy játékosod ebben a 12 millában.somoskovig
Összességében szépen leírtad, hogy nekem miért érte meg ez a bolt. Fake és én abban egyetértettünk, hogy én minőségben jobb playákat adok, hogy mennyivel, abban nyilván eltérőek lehetnek a vélemények, de az tény, hogy Holmes azért jobb WR (jelenleg), mint Austin, illetve Nicks TOP3 OG. Hogy ez a minőségbeli különbség ér-e plusz egy embert, azt mindenki maga eldöntheti. Többek között emiatt került bele a kondicionális draftpick, hisz a 3 playából nagyobb esély van több All-Pro-ra, mint kettőből. Az se titok, hogy én egyiktől sem feltétlenül akartam megválni, így mindkettő árát viszonylag magasra pozicionáltam, továbbá elsősorban Fake akarta az én duómat, márpedig mindig az fizet kicsit többet, aki inkább szorgalmazza a trédet, vagy hajt vkire konkrétan. Hát ennyi a tréd rövid története, de viszonylag egyetértek veled.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
pontosan ezért írtamNa, tessék:Én kíváncsi lennék a véleményedre. 😊SoldadosÉn kíváncsian várom a véleményed. Tényleg érdekel.Soldados
1. Én Austin és Holmes között nem érzek nagy értékbeli különbséget, persze Holmes clutch meg minden, de Austin szerintem nagyobb upside-dal bír Romo mellett, mint Holmes Sanchez mellett. Ráadásul idén lesz minimum 8 milla a kettejük fizetése között Holmes javára, ennyivel pedig tuti nem jobb WR.
2. Nicks ugyan top OG, de ez talán az egyik legkevésbé prime poszt, itt simán lehet draft 3-4-5. körben jó kezdőt találni (szélsőséges esetben még UDFA-ként is). Ráadásul ugye RFA, vagyis jövőre ő is baszott sokat fog keresni, Holmes-hoz hasonlóan (szerintem simán 6 milla körül lesz). Ezért cserébe kaptál egy top 5 DT-t, aki 4-3-ban és 3-4-ben is megállja a helyét, 2 éves szerződéssel, ami még ráadásul jövőre 2 milla alatti, és egy olyan CB-t, akinek egyedül a sérülékenység a baja, de ezt leszámítva az egyik legjobb cover CB a ligában. Nála annyi negatívumot lehet elmondani, hogy jövőre UFA lesz.
Vagyis pusztán a játékosok értékét tekintve is szerintem sokkal jobban jártál, salary-t nézve meg idén Te fizetsz a 3 játékosért 7 millát, Fake 2 játékosért 10,6 millát (Holmes tag + Nicks 1+3 tender), úgy, hogy emellett ő még egy kezdőt kell szerezzen valahonnan, mert egy játékos mínuszban is lett a trade miatt, ami még 2-3 milla. Jövőre Nicks 5 milla, Holmes mondjuk 7, az 12 misi, Austin lesz 6, K-Will 2, Greer meg 4, az is 12 misi, de Neked ugye van plusz egy játékosod ebben a 12 millában.somoskovig
hát ezek szerint Greer mégsem képvisel akkora értéketJJ Tillerez a csere Greer nélkül nem lett volna nálam billenős

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Az összes pickem és Revist adtam volna érte. 😀a tökéletles kombó visinekJocivisi_bJocineki kellett volna eladnom Fargas-t.
USC és Michigan alumni, 2 első körHöri
több mint 14 éve
Na, tessék:Én kíváncsian várom a véleményed. Tényleg érdekel.SoldadosEgyébként elég durva trade szerintem... 😊 (nem kell elkezdeni oldalakon keresztül megvédeni 😛)somoskovigÉn kíváncsi lennék a véleményedre. 😊Soldados
Vagyis pusztán a játékosok értékét tekintve is szerintem sokkal jobban jártál, salary-t nézve meg idén Te fizetsz a 3 játékosért 7 millát, Fake 2 játékosért 10,6 millát (Holmes tag + Nicks 1+3 tender), úgy, hogy emellett ő még egy kezdőt kell szerezzen valahonnan, mert egy játékos mínuszban is lett a trade miatt, ami még 2-3 milla. Jövőre Nicks 5 milla, Holmes mondjuk 7, az 12 misi, Austin lesz 6, K-Will 2, Greer meg 4, az is 12 misi, de Neked ugye van plusz egy játékosod ebben a 12 millában.
több mint 14 éve
Én kíváncsian várom a véleményed. Tényleg érdekel.Egyébként elég durva trade szerintem... 😊 (nem kell elkezdeni oldalakon keresztül megvédeni 😛)somoskovigÉn kíváncsi lennék a véleményedre. 😊Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
a tökéletles kombó visinekneki kellett volna eladnom Fargas-t.Jocinak már nincsenek draftpickjei, másnak meg nem kell michiganiHörivisi_bJoci
USC és Michigan alumni, 2 első körHöri
több mint 14 éve
visi_bFriss keki!tenorxJocinak már nincsenek draftpickjei, másnak meg nem kell michiganiHöri
több mint 14 éve
Aktualizáltam én is a Kakit.... Sok változás nem lett, de cserélek idei picket pl jövő éviért (ugye milyen optimista vagyok)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
beírtam előtte hogy ez így nem szabályos 😛 sőt 2x is beírtam
több mint 14 éve
nem szoktam kitörölni feltéve ha nincs szabályszegés, mert a szabályok felett nekem és hörinek kell örködnöm.Most is ezt tetted, pedig több helyen bele lehetne kötni a szabályba, mert rohadtul nem olyan egyértelmű, mint ahogy erről is folyt a társalgás, mígnem öntörvényűleg cselekedtél volna.
részemről lezárva a dolog, de mindenkire vonatkozik hogy a határidők nem dísznek vannak. meg úgy eleve a többi szabály sem (rookiek konzultációs kötelezettsége)haromt
De még egyszer leírom, mert megint nem a lényegét fogtad meg. SZÓ NÉLKÜL ne törölj! Ne játszd meg a mindenhatót a játékban sem... Vannak jogosítványaid, és azt használd, de ne így, ilyen formában. Ennek szólt a kifakadásom.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem szoktam kitörölni feltéve ha nincs szabályszegés, mert a szabályok felett nekem és hörinek kell örködnöm.részemről lezárva a dolog, de mindenkire vonatkozik hogy a határidők nem dísznek vannak. meg úgy eleve a többi szabály sem (rookiek konzultációs kötelezettsége)
több mint 14 éve
Kedves haromt!Nagyon szépen megkérlek, se szó, se beszéd, ne törölj ki legközelebb HSZ-eket. Semmi szükség öntörvényűen mindenhatót játszani, mert pl most is kitöröltél vele együtt egy nekem segítő, magamnak szóló szolgálati közleményt, de kitörölhetsz akár már lekönyvelt változásokat is, mint ahogy ez is fennáll a jelen esetben... Remélem nem probléma... És tudnám díjazni, ha a draft trackerből nem törölnéd ki az ominózus trédre vonatkozó bejegyzést, nincs kedvem oda is újra beírkálni.
Köszönettel, Soldi.

több mint 14 éve
szerintem felesleges az egész, Soldi majd beírjátok, amikor lehet aztán jólvan, pont nem változtat semmin, minek ezen pattogni? 😊

több mint 14 éve
A Bears újdonsült GM-e a ma délutáni sajtótájékoztatón bejelentette: Kiszáll a Herremans utáni harcból.eaglesmcnabbhát a gm játékot ismerve az jön, hogy hsz a trade adminban: Colts adja: Herremans Bears adja... 😛
több mint 14 éve
A Bears újdonsült GM-e a ma délutáni sajtótájékoztatón bejelentette: Kiszáll a Herremans utáni harcból.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen ennyi. Miután TE ráraktad a taget, akkor elcserélheted. Most még jogilag nem. Szóval jegeljétek a tradet a tag időszakig, akkor írd be újraAmit levezettel azzal teljesen egyetertek.. csak ott a gond, hogy sztem az IRL datumok/struktura nem vezetheto at egy az egyben.. hisz nalunk pl. meg van szabva, hogy egy adott idoszakban (szept-jan 31-ig) tilos tradelni.Ez jogos. Mert az alapján amit mondok, valóban eltrédelhetnéd az UFA-kat. De ha úgy vesszük, ugye most is UFA-t trédeltem el.
Vagy ilyen alapon, az UFA-imat is eltradelhettem volna februar elso napjaiban.. sot, egeszen marc 7-ig, ami nalunk az FA piac megnyitasa? Sztem az IRL logika nem mukodik a GM jatek eseteben.Igor
Akkor legyen úgy, hogy nekem kell tagelni Holmes-t és ugye így válik trédelhetővé.
Lám-lám észérvekkel meggyőzhető vagyok. 😉Soldados