GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Ingyen jótanács, rakd ki az msned a profilodba. Az hasznos tud lenni sokszor. 😀és ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊eaglesmcnabbjó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
úgy nézem hogy 25 millió körül lesz az amit idén elkölthetek
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀haromt
több mint 15 éve
riziból attól kérsz segítséget, akitől csak akarszés ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊eaglesmcnabbjó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀haromt
de tanácsot akárkitől lehet kérni, akiről úgy gondolod ért hozzá, de egy rozitagnak jóvá kell hagynia a tradet mindenképp
több mint 15 éve
és ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀
több mint 15 éve
Attól függ, milyen olcsón.Meg Gaithert sem? 😉 (olcson megszamitom..)IgorEgy sem RFA... mind UFA sajnos 😛Igorna, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Stez
De zsidó vagyok, elvégre van egy Longom. 😛
több mint 15 éve
Meg Gaithert sem? 😉 (olcson megszamitom..)na, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Stezja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛Igor
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
na, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛IgorOlyan van nalam nehany.. 😉Igorja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stez
több mint 15 éve
Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛ja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Mert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊StezOlyan van nalam nehany.. 😉Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
ja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Olyan van nalam nehany.. 😉Igor😂 akkor minek neked Otah? 😂eaglesmcnabbMert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊Stez
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..
több mint 15 éve
Nekem van egy öreg Lightom illetve Watersem, egy IRes Willisem és Heitmannom, meg egy szar Studdardom 😀
több mint 15 éve
Olyan van nalam nehany.. 😉Mert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊Stezakkor még nem láttad az én rosterem😂 akkor minek neked Otah? 😂eaglesmcnabb
Höri OL-je az enyémhez képest Lions szint 😂Stez
több mint 15 éve
Mert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊akkor még nem láttad az én rosterem😂 akkor minek neked Otah? 😂eaglesmcnabb
több mint 15 éve
akkor még nem láttad az én rosterem😂 akkor minek neked Otah? 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én senkivel nem hosszabbítok. RFA-k maradnak. A kezdők közül Blalock, Scheffler és James Harrison megy. Aki meg kell esetleg azt FA-n olcsóbban visszahozomRFAban marad Traktor, R.Harris, Goff, E.Bennett, Soliai talán Polombus 😀
több mint 15 éve
akkor még nem láttad az én rosteremHerremans egyenlőre csak utópia 😀 kis túlzással bármelyik Oline emberkéje stabil kezdő lenne nálam 😂eaglesmcnabbmár van egy potenciális vevő.eaglesmcnabbHerremanst nekem tavaly 2. körért sem akarta odaadni Höri, neked se tegye már 😛Stez
Höri OL-je az enyémhez képest Lions szint 😂
több mint 15 éve
Herremans egyenlőre csak utópia 😀 kis túlzással bármelyik Oline emberkéje stabil kezdő lenne nálam 😂Herremanst nekem tavaly 2. körért sem akarta odaadni Höri, neked se tegye már 😛Steza 9 kezdő OLinemanemből majd áruba bocsátok valakit 😊Hörimár van egy potenciális vevő.eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Herremanst nekem tavaly 2. körért sem akarta odaadni Höri, neked se tegye már 😛a 9 kezdő OLinemanemből majd áruba bocsátok valakit 😊Hörimár van egy potenciális vevő.eaglesmcnabb
több mint 15 éve
a 9 kezdő OLinemanemből majd áruba bocsátok valakit 😊Hörimár van egy potenciális vevő.
amúgy ebben a Bearsben több lyuk van mint gondoltam...
több mint 15 éve
a 9 kezdő OLinemanemből majd áruba bocsátok valakit 😊Hörijelen pillanatban még nekem is van 6, szóval ez néha jobban hangzik annál, mint amennyit tényleg jelent 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
micsoda optimizmus

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Mondjuk ezzel a 7 millás emeléssel már simán belefér Rocky megtartása is, 3, max 4 millás emelésre számítottam, a végén még Steinbach is maradni fog 😀
több mint 15 éve
nálam érdekes lesz a hosszabítás, ugyanis Addai UFA lesz és az eddigi 1.3 millás zsetonját biztos meg kell dobni.viszont annyira zseniálisan draftolok, waiverezek és húzok undrafted embereket, hogy van egy
BJ Green-Ellis, Shonn Greene, Bernard Scott trióm, ami le is fedi a no1,no2,no3 RB fogalmát. Szóval gyanúsan Addai elérhető lesz. Ha meg mégis részorulnék egy elit futóra (nem), akkor a 9 kezdő OLinemanemből majd áruba bocsátok valakit 😊
több mint 15 éve
majd ha kibasszák Reedet úgyis kelleni fog 😛haromtmár kib.szták, Suishamet igazoltuk a helyére, de én maradok Reednél. 😉 Inkább 8 év, mint 9 meccs. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Majd jovore viccesebb lesz neked is... van akinek 10-15 UFA-ja van, ott mar az jo moka, hogy eldontsuk ki marad (ki az aki megfizetheto aru marad 😛)kicsit sok lett ez.egy RFA-vel egy talán hosszabbítást kapó UFA-vel kemény offseason elé nézek 😛 😀JJ Tiller
Na nem baj, majd a Rosenhaus bizottság tesz róla, hogy ne legyen egyszerű dolgotok 😛haromt
több mint 15 éve
kicsit sok lett ez.egy RFA-vel egy talán hosszabbítást kapó UFA-vel kemény offseason elé nézek 😛 😀
Na nem baj, majd a Rosenhaus bizottság tesz róla, hogy ne legyen egyszerű dolgotok 😛haromt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal