GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Dual threat QBs rulezneked miért nem mindegy, Whitehurst?Hörijól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtegyetértek a döntéssel.... 😛Newman
több mint 15 éve
sőt, Vick azt mondta, hogy ha nem maradhatnak itt, akkor a szervezőbizottság tagjainak háziállatait megeszi élvefetomyszegény sünim.
neked miért nem mindegy, Whitehurst?egyetértek a döntéssel.... 😛Newmanakkor inkább már Shalomt 😉fetomyjól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromt
több mint 15 éve
Ők pedig bejelentették, hogy sehol máshol nem hajlandók játszani, sőt, Vick azt mondta, hogy ha nem maradhatnak itt, akkor a szervezőbizottság tagjainak háziállatait megeszi élve, akinek nincs, azt meg eltiltattja az alkoholtól 😛jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtilletve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
Rajna, legalább te állj már mellém..😛
több mint 15 éve
egyetértek a döntéssel.... 😛jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtilletve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Engem meg akkor érdemes keresni ha egy kedvencedet draftoltam.Dömemegy pm 😊
több mint 15 éve
mindezt úgy, hogy tavaly volt kb 2 trade-m a draft előtt.igenha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
valakinek ebből jóvá kell hagynia.
tanácsot kérhetsz szabától is csak semmi értelme 😛haromt
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
utána csak a kidobandó játékosaim löktem el 6. körökért.
több mint 15 éve
Itt tévedés van... Nem kell jóváhagynia senkinek a trédet. Csak látnia kell vkinek a Rosenhaus bizottságból és elmondani róla a véleményét. Ha vkinek ennek ellenére is akarja a trédet, megkötheti.A jóváhagyás és véleményezés kicsit mást jelent. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Engem meg akkor érdemes keresni ha egy kedvencedet draftoltam.
több mint 15 éve
de ez még Jewman számára is sértő, lesz boxHuuu ezert mit kapsz toleeeee.....Delonso_illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 15 éve
rfa, 1. kör emelés, plusz normál hosszabbítások, de tény, hogy nem lett túl alacsony így sem

több mint 15 éve
Huuu ezert mit kapsz toleeeee.....illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 15 éve
Nekem nem tetszik hogy ilyen magas a cap, mi ondokolja ezt a drasztikus emelest?Es meg mindig vevo vagyok nem zacsizando LT rr plane ha van belole 3
több mint 15 éve
somossal lehet tradelni mivel hiába néz ki hogy ő járt jól 1-2 év múlva már hihetetlen szívás neki
több mint 15 éve
illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉
több mint 15 éve
Velem már miért ne lenne érdemes trédelni?RajnaTúl sok felvételi pontod lett valszeg.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én általában magamat húzom le.Jah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorxazt már mondta Riggins úr 😀
igenilletve Sharomt 😀eaglesmcnabb
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
több mint 15 éve
na haromt-nek ne higyj azért el mindent, kötelezően lejárat engem, mivel csoportellenfelemvelem szabad tradelni, tényleg
több mint 15 éve
Jah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorxazt már mondta Riggins úr 😀
igenilletve Sharomt 😀
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
igenha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajna
több mint 15 éve
azért, mert Soldi és somos és Sdelonso mindenkit lehúznak, azért engem ne soroljál már közéjük 😉ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
na meg persze szaba 😂
több mint 15 éve
ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy hörivalakinek ebből jóvá kell hagynia.
tanácsot kérhetsz szabától is csak semmi értelme 😛