GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
majd ha kibasszák Reedet úgyis kelleni fog 😛
több mint 15 éve
aztán majd miatta nem tudod megvédeni a címed 😊Ez se tetszik. Akkor legalább legyen 89,5. 😛Legyen már kerek, 89, v. 90. 😛télleg 😛
89,6 az nem könnyen számolható, mert 51 playára van, azaz kb 90,2 lenne az 53 emberre. 😉Soldados
akkor 89.4 a legfaszább.
amúgy Soldi nem kell Suisham? 😀Höri
Ja, és nem kell, én jobban hiszek 8 évnek, mint 9 meccsnek, úgyhogy megtartom a SB-győztes franchise kickerem. :cool:Soldados
mondjuk kéne még egy jó offseason és anélkül is legyűrnélek 😂
több mint 15 éve
Ez se tetszik. Akkor legalább legyen 89,5. 😛Legyen már kerek, 89, v. 90. 😛télleg 😛
89,6 az nem könnyen számolható, mert 51 playára van, azaz kb 90,2 lenne az 53 emberre. 😉Soldados
akkor 89.4 a legfaszább.
amúgy Soldi nem kell Suisham? 😀Höri
Ja, és nem kell, én jobban hiszek 8 évnek, mint 9 meccsnek, úgyhogy megtartom a SB-győztes franchise kickerem. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kicsit sok lett ez.Na nem baj, majd a Rosenhaus bizottság tesz róla, hogy ne legyen egyszerű dolgotok 😛
több mint 15 éve
Legyen már kerek, 89, v. 90. 😛télleg 😛
akkor 89.4 a legfaszább.
amúgy Soldi nem kell Suisham? 😀
több mint 15 éve
Legyen már kerek, 89, v. 90. 😛Bár valóban irdatlan nehéz 89,6-hoz 0,6-ot hozzáadni, hogy 51-ről 53-ra tudd a keretet 😛 , de neked köszönhetően máris nem probléma, hiszen ez mindenkinek ugyanannyi 😉
több mint 15 éve
Legyen már kerek, 89, v. 90. 😛89,6 az nem könnyen számolható, mert 51 playára van, azaz kb 90,2 lenne az 53 emberre. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
89.6, az szép... és én még AJ Hawk cutolásán gondolkoztam 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Teljesen mindegy, az atlag abszolut 89.5 koruli... legyen ez a cap akkor, es akkor az emberek nagy resze (89+90) mind boldog 😛a 89.6 jó lenne.
Es Orknak felmilla capbunti 😛Igor
ugyanis az 51 legjobban fizetett számít ugyebár, és a két kieső általában 300.000-ret keres.
szóval átlátható.
több mint 15 éve
nekem rohadtul mindegy hogy mennyi a cap, de mivel szavaznom kellett így csak így tudtam tartózkodni
több mint 15 éve
Teljesen mindegy, az atlag abszolut 89.5 koruli... legyen ez a cap akkor, es akkor az emberek nagy resze (89+90) mind boldog 😛Es Orknak felmilla capbunti 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
jó akkor direkt kiejtem magam
több mint 15 éve
jó akkor még fucu kell és ork.Bármivel, ami 92<= ugyanannyival növeli az átlagot 😀
természetesen Ork már számolja hogy mivel tudná legjobban növelni az átlagot 😛haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jó akkor még fucu kell és ork.természetesen Ork már számolja hogy mivel tudná legjobban növelni az átlagot 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ork, fucu, kristofok csak tegnap este elment a net, már akkor akartam
szavazzatok a cap-re.
a gabo, jewman, bria, go vikins tengely is megtehetné de rájuk nem számítok...haromt
(newmannek már van nete, és bria is felszokott járni már)
több mint 15 éve
Az elmúlt szezonban cap-ben is volt, meg itt játszott is.És egyébként mikor kiderült, hogy na Vick tán visszatér, akkor meg lett kérdezve, hogy mi legyen, akarom-e 6 misivel. Mondtam, hogy igen. Az akkori capbe még nem számított bele, és itt sem játszhatott. Aztán az előző szezonban már beleszámított, és játszott is itt. Februárban pedig szintén nem lett volna érte elég 1 darab első kör, sőt kb. semmi mert már mikor mondtam, hogy kérem 6 misivel, akkor megmondtam, hogy nem fogom eladni 😉 És hiába, hogy februárban úgy nézett ki, hogy nem jártam jól vele, akkor sem adtam volna el. Tőlem cut útját távozott volna csak, ha még ez, és a következő IRL szezonban sem csinált volna semmit 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nalunk nem sot eddig meg egyetlen excelben sem volt benneDe miért nem számított bele? Tavaly már játszott.DömeEgyébként őszintén, februárban mennyit kértél volna érte nagyjából? Akkor nagyon gondolkoztam hogy rámegyek, ugye az első játékban is megszereztem. De most a 6millás fizuja elriasztott, pedig hát egy Vick >>>> Grad + Russel, ezt most már tudjuk,Dömeen megkerdeztem akkor azt mondta h nem adja el amig nem latja jatszani
mivel akkor meg nem szamitott be a capbe az a 6 misi ezert megtehetteFake
hori ignoralni akarta a sittes mindenet
több mint 15 éve
De miért nem számított bele? Tavaly már játszott.en megkerdeztem akkor azt mondta h nem adja el amig nem latja jatszaniHát őket úgysem adnám el 😉fetomyEgyébként őszintén, februárban mennyit kértél volna érte nagyjából? Akkor nagyon gondolkoztam hogy rámegyek, ugye az első játékban is megszereztem. De most a 6millás fizuja elriasztott, pedig hát egy Vick >>>> Grad + Russel, ezt most már tudjuk,Döme
mivel akkor meg nem szamitott be a capbe az a 6 misi ezert megtehetteFake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ork, fucu, kristofszavazzatok a cap-re.
a gabo, jewman, bria, go vikins tengely is megtehetné de rájuk nem számítok...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
en megkerdeztem akkor azt mondta h nem adja el amig nem latja jatszaniEgyébként őszintén, februárban mennyit kértél volna érte nagyjából? Akkor nagyon gondolkoztam hogy rámegyek, ugye az első játékban is megszereztem. De most a 6millás fizuja elriasztott, pedig hát egy Vick >>>> Grad + Russel, ezt most már tudjuk,Dömegondoltam rá, hogy megérdeklődöm megszabadulnál-é Vicktől, Troytól, de se a 6 milla, se az ufa nem jó biznic 😀WyattHát őket úgysem adnám el 😉fetomy
mivel akkor meg nem szamitott be a capbe az a 6 misi ezert megtehette
több mint 15 éve
Egyébként őszintén, februárban mennyit kértél volna érte nagyjából? Akkor nagyon gondolkoztam hogy rámegyek, ugye az első játékban is megszereztem. De most a 6millás fizuja elriasztott, pedig hát egy Vick >>>> Grad + Russel, ezt most már tudjuk,gondoltam rá, hogy megérdeklődöm megszabadulnál-é Vicktől, Troytól, de se a 6 milla, se az ufa nem jó biznic 😀WyattHát őket úgysem adnám el 😉fetomy
több mint 15 éve
jó, akkor 2065-ig odaadom a 3. köreimet 😀pedig még a mostani fantasy meccsünket is elbuktam volna 😀Wyattdiv2b? Felesleges, mert po-ra úgysincs esély 😛
Vick amúgy mehet, 4-5 első kör, vagy 14-15 második kör, esetleg 55 harmadik kör és mehet is 😀fetomy
több mint 15 éve
pedig még a mostani fantasy meccsünket is elbuktam volna 😀Wyattdiv2b? Felesleges, mert po-ra úgysincs esély 😛
Vick amúgy mehet, 4-5 első kör, vagy 14-15 második kör, esetleg 55 harmadik kör és mehet is 😀
több mint 15 éve
gondoltam rá, hogy megérdeklődöm megszabadulnál-é Vicktől, Troytól, de se a 6 milla, se az ufa nem jó biznic 😀WyattHát őket úgysem adnám el 😉