GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Idén nem foglalkoztam vele annyit, nem is kérdezősködtem minden GM-nél játékosokra, így ez most kimaradt. 😀Jó, hogy így 2 nappal kerethirdetés előtt raktok ki friss kekíket, mondjuk úgy kb. 3 GM-et betaláltam volna, de mostmár kihagyom. 😀StezMióta akadály neked, hogy nincs valakinél kekí?Szegecs
Az elmúlt években tény, hogy akármikor, akárkitől, akárkiért tudakolóztam.
több mint 12 éve
Jó, hogy így 2 nappal kerethirdetés előtt raktok ki friss kekíket, mondjuk úgy kb. 3 GM-et betaláltam volna, de mostmár kihagyom. 😀StezMióta akadály neked, hogy nincs valakinél kekí?
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Jó, hogy így 2 nappal kerethirdetés előtt raktok ki friss kekíket, mondjuk úgy kb. 3 GM-et betaláltam volna, de mostmár kihagyom. 😀
több mint 12 éve
DC frissítve PS-el együtt...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
I have a question: ugye most már csak cutoltakat lehet igazolni, kérdésem az h mi az az időpont ami utáni cutoltakra lehet most licitálni?empty taxiSzerintem azt már csak kövi szezonban lehet, inkább csak waiverről lehet húzni már, nem?
Am van még pár hiányosság az excel-fájlokban, de gondolom az még lesz javítva
több mint 12 éve
szaba
10 546
Na itt a DC-m, fizuadatokkal meg PS-el együtt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=510790#p510790
több mint 12 éve
I have a question: ugye most már csak cutoltakat lehet igazolni, kérdésem az h mi az az időpont ami utáni cutoltakra lehet most licitálni?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Néhány csapatot még így is simán lenyomna.Szegecsvan benne egy két ordas need, de nem rossz. POra esélyes 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 546
A rosterben rossz fizu van Charlie-nak, nem 750-et, hanem 810k-t keres két évig. Matt Mulligan TE nincs benne, ahogy Dezman Moses LB és Diondre Borel WR sincs.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szeretnénk tájékoztatni a komiszt, hogy bár Joe McKnightot fantasztikus képességű játékosnak tartjuk, nem tagja a New England Patriots rosterének 😊
több mint 12 éve
Ú ennyire elszámoltam a capem, nah ez érdekes lesz 😀Jah nem is mert csak a top51 és az jó 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Igen, már konstatáltam, csak azt hittem megint fasza fekete kép lett berakva, amit nem lehet látni CarbonbanJó ez a Dallas DC, kár hogy semmit nem látni belőle normális skinnél 😀Azért jó ez a Cowboys DC, mert még nincs benne semmi. 😀szaba
Ja, hogy másiknál se 😀
Am most nézem, fehér háttérnél faszán eltűnt egy rakat színezésem, ami elég érdekesWyatt
több mint 12 éve
Néhány csapatot még így is simán lenyomna.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jó ez a Dallas DC, kár hogy semmit nem látni belőle normális skinnél 😀Azért jó ez a Cowboys DC, mert még nincs benne semmi. 😀
Ja, hogy másiknál se 😀
Am most nézem, fehér háttérnél faszán eltűnt egy rakat színezésem, ami elég érdekesWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jó ez a Dallas DC, kár hogy semmit nem látni belőle normális skinnél 😀Ja, hogy másiknál se 😀
Am most nézem, fehér háttérnél faszán eltűnt egy rakat színezésem, ami elég érdekes
több mint 12 éve
Nézd fetomy, én örülök ennek, az előző pickedből van most egy Luckom 😂
több mint 12 éve
Micsoda optimizmus.
több mint 12 éve
Adam: Igen, bízom benne, hogy az a 4 udfa, aki befért a PS-be, majd megváltja a világot 😛 Másrészt meg van okom, nem 1 udfám vált már be 😉 Egyiket bizonyára ismered te is, adtál érte tavaly egy 4. kört idén meg ingyen visszajött 😛Stez: Ja, úgy voltam vele, hogy tuti nem adom el, aztán már csak azért nyomattam, hogy majd többet kapok érte, aztán végül simán eladtam. Megnézve az azon a picken húzott 2 játékosom IRL helyét elmondhatjuk, hogy egy jövő évi első körért jött egy 1/10+1/27 idén (ráadásul nagy needekre érkezőkért). Nagyon megjártam, úgyhogy bánom is : ((( Ha meg megint top5 leszek úgysincs semmi értelme tovább játszanom 😀
Különben meg ha akarok első kört, akkor szerzek 😛
kristóf: Dahl+Keisel a két 30+os kezdőm, ők húzzák fel, de ezt annyira nem is bánom 😊
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mert bízik az UDFA-iban 😛fetomy max anyázni fog, mivel a folytonos esküdözések után is simán eladta Delonsonak az első körét. 😀StezAkkor idén te leszel az 1/1, és fetomy csak az 1/2? 😀Wyatta sorrend mindegy, mert fetomy úgyis QB-t húz (Barkley) én meg úgyis WR-t (Woods) szal max a fizujuk miatt fogunk összeveszni 😛kristof
több mint 12 éve
fetomy max anyázni fog, mivel a folytonos esküdözések után is simán eladta Delonsonak az első körét. 😀Akkor idén te leszel az 1/1, és fetomy csak az 1/2? 😀Wyatta sorrend mindegy, mert fetomy úgyis QB-t húz (Barkley) én meg úgyis WR-t (Woods) szal max a fizujuk miatt fogunk összeveszni 😛kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor idén te leszel az 1/1, és fetomy csak az 1/2? 😀Wyatta sorrend mindegy, mert fetomy úgyis QB-t húz (Barkley) én meg úgyis WR-t (Woods) szal max a fizujuk miatt fogunk összeveszni 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Akkor idén te leszel az 1/1, és fetomy csak az 1/2? 😀Kristóf: Nah, én is kiszámoltam a kort 😀 Ki is szépítettem kicsit a finális DC/rostert. Megvertelek amúgy, az én rosterem átlagéletkora 25.25 év 😛 😀fetomya kezdőm viszont fél évvel fiatalabb 😛kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kristóf: Nah, én is kiszámoltam a kort 😀 Ki is szépítettem kicsit a finális DC/rostert. Megvertelek amúgy, az én rosterem átlagéletkora 25.25 év 😛 😀fetomya kezdőm viszont fél évvel fiatalabb 😛
több mint 12 éve
Kristóf: Nah, én is kiszámoltam a kort 😀 Ki is szépítettem kicsit a finális DC/rostert. Megvertelek amúgy, az én rosterem átlagéletkora 25.25 év 😛 😀
több mint 12 éve
ehh my foul, nem néztem a határidőt...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...