GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 546
Halkan kérdem, hogy mi lesz Chase Blackburn sorsa?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ki vállalt még és ők hogy állnak?
több mint 12 éve
Én az én részemmel kb. hétvégére megleszek, a többieket passzolom.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ügyesen rájöttem, hogy van még időm bőven, FA-ről meg úgysem húzok már mást 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kész a csapat :cool: Final Depth Chart
Részletes Roster
az érintettek nyilatkoznának, hogy elkezdjek-e a Dömés program beállításaival szenvedni (pass heavy, futásorientált, vagy konzervatív game plane-eket kidolgozni) vagy úgyse lesz kész időben?!
több mint 12 éve
minden kivágottra licitálhat akárki, majd átírod a keretet ha sikerül elvinni
több mint 12 éve
de én nem értem ezt a pihenőt 😀 nem fordítva kéne? Mármint most lezárul a piac ma, és akkor keretszűkítéskor meg kidobok egy mittudomén Matt Flynn-t, kkor senki nem mehet rá, hisz már nincs FA 😀a keretszűkítésnél áldozatul esőkre miként megy a vadászat ?gabtsiazért van ~3 nap pihenő a 2 esemény között, hogy az utolsó nap menekültjei se maradjanak hoppon.
tehát azokra lehet támadniHöri
több mint 12 éve
a keretszűkítésnél áldozatul esőkre miként megy a vadászat ?gabtsiazért van ~3 nap pihenő a 2 esemény között, hogy az utolsó nap menekültjei se maradjanak hoppon.
tehát azokra lehet támadni
több mint 12 éve
a keretszűkítésnél áldozatul esőkre miként megy a vadászat ?gabtsija ez érdekelne engem is, mert amúgy már kész vagyok, csak nem akarnék véglegesíteni, hátha rak ki valaki olyat aki érdekelne 😊
több mint 12 éve
a keretszűkítésnél áldozatul esőkre miként megy a vadászat ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
annyiAkkor lehet tévhitben élek, miszerint nekik 3 éves jár...szabaFetomy nem akarok kötözködni, de sztem az UDFA-knak nem 4 éves szerződésük van.szabaHát pedig höri valami olyasmit mondott, hogy minden újonc 4 évest kap, és így már nem lesznek ezentúl RFA-k. Emellett a höri által szerkesztett rosteremben is így vannak az udfáim, de mondjuk nekem aztán tök mindegy 😊fetomy
több mint 12 éve
szaba
10 546
Akkor lehet tévhitben élek, miszerint nekik 3 éves jár...Fetomy nem akarok kötözködni, de sztem az UDFA-knak nem 4 éves szerződésük van.szabaHát pedig höri valami olyasmit mondott, hogy minden újonc 4 évest kap, és így már nem lesznek ezentúl RFA-k. Emellett a höri által szerkesztett rosteremben is így vannak az udfáim, de mondjuk nekem aztán tök mindegy 😊fetomy
több mint 12 éve
Fetomy nem akarok kötözködni, de sztem az UDFA-knak nem 4 éves szerződésük van.szabaHát pedig höri valami olyasmit mondott, hogy minden újonc 4 évest kap, és így már nem lesznek ezentúl RFA-k. Emellett a höri által szerkesztett rosteremben is így vannak az udfáim, de mondjuk nekem aztán tök mindegy 😊
több mint 12 éve
szaba
10 546
Fetomy nem akarok kötözködni, de sztem az UDFA-knak nem 4 éves szerződésük van.
több mint 12 éve
PO óta szemezek vele, már akkor sem volt Joci rosterében, sem a DC-ben, a szimben sem játszott akkor is csak a licitet találtam meg, az eltűnését nem, de aztán elfelejtettem rákérdezni (meg amint látjátok leigazolni is)kristofpedig a szerződések topikba is bekerült: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=235640#p235640
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Akkor vágd ki Tatuput empty 😊
több mint 12 éve
szaba
10 546
Íme az elődöm valóban leigazolta Blackburnt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=234910#p234910empty taxi
és elvileg tavaly 3 évre aláírt a Giantshez...szabaAs I said.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
PO óta szemezek vele, már akkor sem volt Joci rosterében, sem a DC-ben, a szimben sem játszott akkor is csak a licitet találtam meg, az eltűnését nem, de aztán elfelejtettem rákérdezni (meg amint látjátok leigazolni is)
több mint 12 éve
Íme az elődöm valóban leigazolta Blackburnt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=234910#p234910
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Mikor én átvettem a Giantset már nem találtam a rosteren, mondjuk ha nálam lenne akk nem kellett volna Tatupura költeni FA-n...empty taxiEz is Józsua hibája... Azért ezt ne hagyd annyiban taxi. 😀
több mint 12 éve
Mikor én átvettem a Giantset már nem találtam a rosteren, mondjuk ha nálam lenne akk nem kellett volna Tatupura költeni FA-n...
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Valahol én még láttam, azért sem ajánlottam rá korábban, de ezek szerint valahol kipottyantWyattNem tudom, hogy tudnak csak így kipottyanni emberek...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Valahol én még láttam, azért sem ajánlottam rá korábban, de ezek szerint valahol kipottyant