GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hol a fenében van Blackburn, ha se cut, se waiverben nincs, és elvileg tavaly 3 évre aláírt a Giantshez...és a Giants rosteren sincs...
több mint 12 éve
TyR! Kashif Moore pedig WRempty taxiKösz, javítva. Ma nem vagyok nagy formában 😊
több mint 12 éve
TyR! Kashif Moore pedig WR
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tyr: Csak jelzem, hogy Sweat az agyrázkódásos dolog miatt úgy döntött, hogy nem fog az NFL-ben játszani ("visszavonult"), inkább ügyvédi iskolába megy, szóval csak akkor igazold le, ha ügyvédbojtár kell 😊fetomyK#>&ák fŁ$ßát, akkor keresek vki mást. Köszi 😊
több mint 12 éve
Tyr: Csak jelzem, hogy Sweat az agyrázkódásos dolog miatt úgy döntött, hogy nem fog az NFL-ben játszani ("visszavonult"), inkább ügyvédi iskolába megy, szóval csak akkor igazold le, ha ügyvédbojtár kell 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
No, gondoltam bepróbálom ezt a Holley-srácot, erre ott van VisinélAhogy Armon Binns is, akiért véres csaták mentek itt napokkal ezelőtt 😀 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Csak furcsálltam (mondjuk szerintem egyforma nevű embereknél lehetne valami megkülönböztetést használni)
több mint 12 éve
szaba
10 546
Szegecs: most ugyanannak az embernek ajánlottál 3 évre vetmint, akinek a draft után adtál 4 évre 700 000-ret?WyattCsak egy Chris Givens lehet a világon? 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szegecs: most ugyanannak az embernek ajánlottál 3 évre vetmint, akinek a draft után adtál 4 évre 700 000-ret?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Egy PS-emelést én is támogatnék 😂Szerkesztettem, és köszi Fetomy, hogy helyet csináltál velük a 20 UDFA-dnak 😀adam8Nemhogy az (amúgy csak 16) UDFA-k, de még az 5. köröseim se kerülnek 53-ba szerintem, de nincs mit 😀
Kár, hogy nincs 90-100 fős roster, vagy legalább 20 fős PS, simán elraknék annyit 😊fetomy
több mint 12 éve
Szerkesztettem, és köszi Fetomy, hogy helyet csináltál velük a 20 UDFA-dnak 😀adam8Nemhogy az (amúgy csak 16) UDFA-k, de még az 5. köröseim se kerülnek 53-ba szerintem, de nincs mit 😀
Kár, hogy nincs 90-100 fős roster, vagy legalább 20 fős PS, simán elraknék annyit 😊
több mint 12 éve
Szerkesztettem, és köszi Fetomy, hogy helyet csináltál velük a 20 UDFA-dnak 😀adam8Akkor most nézz rá Bart Scottra. 😉
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerkesztettem, és köszi Fetomy, hogy helyet csináltál velük a 20 UDFA-dnak 😀
több mint 12 éve
De jól bevásároltatok a kidobott selejtjeimből 😀 főleg adam
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Addai és MD Jennings szerződése szabályos?SchleckFejből írtam, megnézem.
több mint 12 éve
ChargersBrodney Pool - 1.58M, 1.5M, 1.42M, UFA
Dominic Raiola - 1.4M, 1.4M, UFA
Brian Schaefering - 685k, 685k, 685k, UFA
Ezzel mi volt a baj? 😐
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piaconSzegecsEz mondjuk ott bukik, hogy itt senkinek nem kerül semmibe 😀
Nem véletlen van egy-két igencsak elborult dolog a capünkhöz képest, így sajna muszáj mindenkit túlfizetni, hogy maradjon
több mint 12 éve
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piaconSzegecsén 13 millát biztosan megadnék neki 😀
több mint 12 éve
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piacon
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Attól függ... Egyszerű amúgy kiszámolni. Top TE, így vélhetően szeretne majd a legjobban fizetett lenni az akkori aktuális TE pénzekhez képest 😊Hehe, 7 alatt gondolom, hogy még így se nagyon fogom megúszni mondjuk 😊WyattMeglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉fetomy
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hehe, 7 alatt gondolom, hogy még így se nagyon fogom megúszni mondjuk 😊Meglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉fetomy
több mint 12 éve
Meglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉