GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Fetomy a végén 11 QB-vel áll fel 😀WyattKell a depth, Burfict már a felével végez TC-ben 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Höri, Raiolára szar volt adam licitje, de gondolom nem akarta módosítani a hsz-ét.De ott az én, kicsivel előtte lévő licitem az érvényes jelenleg.
több mint 12 éve
Fetomy a végén 11 QB-vel áll fel 😀WyattUgyanmár, még csak 6 van 😛
több mint 12 éve
Ha pl. egy 6 hónapja waivelt játékost én most az FA periódusban claimelek, akkor csak waiver sorrend alapján viheti el előlem valaki, nagyobb összegű szerződéssel nem is licitálhat rám?RataxesMost jöttem rá hogy hülyeséget kérdeztem, mert ott már ugye nincs is waiver sorrend hanem rögtön az első bejelentkezőé az adott játékos. Mondjuk nekem szimpatikusabb lenne ha egy adott esetben sérülés vagy eltiltás miatt rosterre/kezdőbe kerülő játékos nem ilyen "akikapjamarja / akiéppnetközelbenvan" alapon kelne el, hanem akár licitálni is lehetne rá, de végülis mind1 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Lógjon!Shelley Smithnél simán csalás történt adam8 részéről 😀HöriBasszuk ki.tenorx
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nem húzok több UDFAt.
több mint 12 éve
Shelley Smithnél simán csalás történt adam8 részéről 😀HöriBasszuk ki.
több mint 12 éve
Ez esetben aktuálissá vált a korábbi, akkor csak "költőinek szánt" kérdésem...Na izé, viszont Höri, akkor hogy van ez a waiveres dolog? A szabálykönyv szerint aki nem kelt el a szükséges idő alatt, az FA lett, viszont a topic első hsz-e mást mond. Melyik alapján lehet behúzni embert?Wyattnincs fázás, aki egyszer bekerült a waiver topikba, az nem szabadul onnan. a szabálykönyv téved 😀Höri
Most akkor melyik az igazi? Mert ha 24 óra után is claimelhető a játékos akkor nem teljesen világos számomra terminológiailag a waiver/FA közötti váltás menete 😊 Itt van pl. Shelley Smith, akit a Bears waivelt idén márciusban, majd Adam8 vet. min.-t adva neki FA-ról húzta be. Akkor itt a waiver sorrend alapján még valaki beelőzhette volna szintén vet. min.-es fizuval? Vagy onnantól kezdve hogy megnyílt az FA piac elmúlt a claimelhetősége? Vagy az első rá érkező FA-licit után nem claimelhető? Vagy hogy van ez? 😊RataxesHa pl. egy 6 hónapja waivelt játékost én most az FA periódusban claimelek, akkor csak waiver sorrend alapján viheti el előlem valaki, nagyobb összegű szerződéssel nem is licitálhat rám?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Na izé, viszont Höri, akkor hogy van ez a waiveres dolog? A szabálykönyv szerint aki nem kelt el a szükséges idő alatt, az FA lett, viszont a topic első hsz-e mást mond. Melyik alapján lehet behúzni embert?Wyattnincs fázás, aki egyszer bekerült a waiver topikba, az nem szabadul onnan. a szabálykönyv téved 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na izé, viszont Höri, akkor hogy van ez a waiveres dolog? A szabálykönyv szerint aki nem kelt el a szükséges idő alatt, az FA lett, viszont a topic első hsz-e mást mond. Melyik alapján lehet behúzni embert?
több mint 12 éve
Farky: told át waiverre ezeket 😊Wyattigaz, köszi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nem úgy volt, hogy most már csak simán évet emelni nem lehet?Kérdezem ezt Raiola esetében.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Surprise, surprise...neeeeeeeeeeeeem? :oStezna szaba vajon visszaviszi annyiért Poolt, amilyen fizuval kibaszta? 😀szakadj. szét. szaba nem őrült 😉szaba
azért csak szakadnék 😊Stez
több mint 12 éve
neeeeeeeeeeeeem? :ona szaba vajon visszaviszi annyiért Poolt, amilyen fizuval kibaszta? 😀szakadj. szét. szaba nem őrült 😉szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
na szaba vajon visszaviszi annyiért Poolt, amilyen fizuval kibaszta? 😀szakadj. szét. szaba nem őrült 😉
több mint 12 éve
na szaba vajon visszaviszi annyiért Poolt, amilyen fizuval kibaszta? 😀azért csak szakadnék 😊
több mint 12 éve
Én is húznék még udfát sztem
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
15 millió space, de aranyos vagy azért 😊 am még húznék udfa-kat.adam8Ohh, még ez sem érintene meg 😛 Am nyilván nem komoly
több mint 12 éve
feltételezem, még kibassza a rostere felét 😊
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
15 millió space, de aranyos vagy azért 😊 am még húznék udfa-kat.