GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
ok, neked van külön egy heted, hogy behúzz még egy játékost
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azert olyat ne jatsszunk mar h egy gm csak ugy kitalalja h mik a szabalyok, h csak ugy kihuz engem az udfa listabol satobbi.És ebbe a commish úr beleegyezett?tenorxazért olyat ne játsszunk már, hogy az udfa draftot az IRL 53-as keretek kihirdetéséig húzzuk, akinek nagyon kellett játékos, az már behúzta, ha valaki szeretne még PS feltöltést, azt meg gyorsan megteheti az FA 2. kör előttjjncaa
kezd az egesz jatek allati komolytalan lenni. 1 evvel azutan h 5-6 ember nemcsak idot hanem penzt is koltott ra.
több mint 12 éve
És ebbe a commish úr beleegyezett?tenorxazért olyat ne játsszunk már, hogy az udfa draftot az IRL 53-as keretek kihirdetéséig húzzuk, akinek nagyon kellett játékos, az már behúzta, ha valaki szeretne még PS feltöltést, azt meg gyorsan megteheti az FA 2. kör előtt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
És ebbe a commish úr beleegyezett?
több mint 12 éve
a 6. körtől szabad a gazda van, nincs sorrend és akárhány játékos beírhatómert csak
---
több mint 12 éve
Ha minden igaz Dallasban van...http://espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4693026/the-third-wide-receiver-spot-is-open
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Te Rata én is rákerestem anno Benfordra h leigazolta-e vki IRL, de nem találtam róla infót, azóta találta magának csapatot?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ohh sorra kerültem látom, éjjel húzok ha nem jön közbe semmi.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sajnos nem tudok ma valszeg ránézni UDFA-kre, szal nyugodtan előzzön, aki csak mögöttem van, majd pótlok valamikor, miattam ne álljon
több mint 12 éve
kinél van Asher Allen?jjncaaVisinél. Amúgy a Rata-féle roster egyik nagy előnye, hogy lehet keresni egyszerre az összes csapatban.
több mint 12 éve
kinél van Asher Allen?
---
több mint 12 éve
még egy louisville-i játékost be akartam húzni, Josh Chichestert, de most olvasom, hogy leigazolta az Iowa Barnstormers 😊 pénteken mutatkozik be az NFL Network-ön az AFL-ben, nagy dilemma, kockáztassak-e
---
több mint 12 éve
az eagles nem kíván több UDFA-t választani.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Azért egy 3. körösnél nem hiszem, hogy ez volt a célja, de nézzük a jó oldalát ja 😀Báze, ezt a 3. kört Gabó villámgyorsan beszoptaWyattLegalább ingyen kivághatja.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Báze, ezt a 3. kört Gabó villámgyorsan beszoptaWyattLegalább ingyen kivághatja.
több mint 12 éve
Ez egy sokkal helyesebb megállapítás ;Pvagy mindkettont ertekitelete szar 😀Fakeazt sejtem. megvenned te mar kis tulzassal a fel csapatomat ahany emberre ramondtad h erdekelhet 😛FakeÖrülj neki, ez azt jelenti, hogy van egy csomó jó játékosod 😊Wyatt
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a(z udfa) draft tudtommal olyan játékosok behúzásáról szól, akiket még nem vitt el másjjncaajo igy mar ertem h nem vele van bajod, hanem roppant szellemesen vmi ezelotti fail beirasomat minositetted.
mintha amugy en sportbol csinalnam ezt ugy irod ... engem is kurvara zavar ha megtortenik.
több mint 12 éve
a(z udfa) draft tudtommal olyan játékosok behúzásáról szól, akiket még nem vitt el másén kérek elnézéstjjncaaegyebkent ha kepes vagy normalis hangnemben targyalni akkor megkerdeznem:
neiko thorpe-pal mi problemad van ? azt irja tobb oldal is h 2011ben az auburnben jatszott es a pro dayen pedig remekul teljesitett. nem ertem h akkor miert aposztrofalod olyan emberkent akit 2 eve nem vitt el senki ? nem tevesztetted ossze valakivel veletlenul ?Fake
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vagy mindkettont ertekitelete szar 😀Örülj neki, ez azt jelenti, hogy van egy csomó jó játékosod 😊WyattDemaryius érdekelhet 😀Wyattazt sejtem. megvenned te mar kis tulzassal a fel csapatomat ahany emberre ramondtad h erdekelhet 😛Fake
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Örülj neki, ez azt jelenti, hogy van egy csomó jó játékosod 😊Demaryius érdekelhet 😀Wyattazt sejtem. megvenned te mar kis tulzassal a fel csapatomat ahany emberre ramondtad h erdekelhet 😛Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én kérek elnézéstjjncaaegyebkent ha kepes vagy normalis hangnemben targyalni akkor megkerdeznem:
neiko thorpe-pal mi problemad van ? azt irja tobb oldal is h 2011ben az auburnben jatszott es a pro dayen pedig remekul teljesitett. nem ertem h akkor miert aposztrofalod olyan emberkent akit 2 eve nem vitt el senki ? nem tevesztetted ossze valakivel veletlenul ?
több mint 12 éve
én kérek elnézést
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
oke rendben ugyes vagy kivartad mig dobok neked egy magaslabdat 😊elgondolkodtam, de nem jöttem rá, hogy ennek mi köze ahhoz, hogy harmadik próbálkozásból sikerült pár napnyi gondolkodási idővel beírnod egy olyan nevet, akit az elmúlt két évben nem húzott be senkijjncaafake ha nem megy, akkor ne erőltesdjjncaamit ? a ctrl+fnel tobbet nem tudok tenni sajnalom ... hidd el ugyanugy irtam be a nevet ahogy a neten barhol megtalalhato.
amugy azert nem jelezte a kereso a nevet, mert egybol utana van a vesszo a trackerben. ezert ne haragudj, de nem fogom magam rosszul erezni. majd ha hasbol irom be a neveket, akkor jogos lesz az oltogatasod, addig viszont gondolkodj el azon, hogy miert csinalsz folyamatosan nagy ugyet draft tracker keszitesnel a kibaszott vesszok es zarojelek elhelyezesebol.Fake
az a par nap gondolkodasi ido amugy az elmult 3x perc volt, de tudom h ez ma az okostelefonok, wifik es folyamatos facebookozas vilagaban kurvara elkepzelhetetlen h vki a legutobbi 3 hetben kb 4-5 alkalommal percekre legyen internet elott.
jeannel kivilagitotta a szemem h 2011ben volt udfa igaz. parksnal a vesszo tevesztett meg, neiko thorpenal pedig mivel nincs wiki lapja es a nepatriotsdraft udfakent tartja szamon, ezert nem tudtam mas forrasra hagyatkozni. tudom, szar vagyok, bena vagyok h nincs a fejemben az egesz kurva ncaa osszes jatekosmozgasa az elmult 8 evbol legalabb, sot meg amiatt is kevesnek erzem magam, mert nem tudok ilyen elbaszott turelmetlen lenni, csak azert mert itt rohadok a forumon 24/7. amiatt pedig plane, mert inkabb huzok vmi balfaszt, minthogy hozzad menjek sirni h valassz helyettem jatekost te minden magyar os-ncaa papaja.
több mint 12 éve
nem húzok több UDFA-t, kihúzhattok a listárólköszi