GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lol, adam tönkrevágta a capjétBart Scott LB 2 200 0000 / 4 év
Javítani ugye nem lehet, gondolom ezt nem nagyon akarja űberelni senki 😛
több mint 12 éve
udfa topicot le lehet zárni?jjncaaÉn még húzok egyet.
több mint 12 éve
udfa topicot le lehet zárni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kb. este 10-ig 😀 Annyira nem vészes mert a 4-5 kiszemeltemből csak 1-2 van a listán, de amilyen peches vagyok biztos rámennek mások is a secret superstar-jelöltjeimre.RataxesNem mintha nem érnél rá teljesen holnap 8-ig 😀 Am meg úgyis minden beírt név után lesz gondolom 24 óra, szal itt már nyúlni nagyon nem tudsz
több mint 12 éve
Kb. este 10-ig 😀 Annyira nem vészes mert a 4-5 kiszemeltemből csak 1-2 van a listán, de amilyen peches vagyok biztos rámennek mások is a secret superstar-jelöltjeimre.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ehh, jellemző hogy pont ilyenkor nem leszek itthon :S Ilyenkor lenne jó az időzített hozzászólás.Rataxesmeddig vagy oda?
több mint 12 éve
Ehh, jellemző hogy pont ilyenkor nem leszek itthon :S Ilyenkor lenne jó az időzített hozzászólás.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
FA lista akkor lesz valamikor?
több mint 12 éve
ez a Kourtnei valami magyarosított név lehet? 😀 nagyon kemény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Remélem mindenki észbentartja, hogy milyen megkötésekkel lehet csak licitálni a front7 kör óta.
több mint 12 éve
Nem kívánok több UDFA-t húzni.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Ne ikszdézz, mert haromt visszajön és bannol.legyen úgy, minden UDFA-ért első körös picket kell leperkálni, majd utána ezt a commish ÚR szépen kiosztja a ChiefsnekStezAztakurva, hogy ez mennyire kurva vicces 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Meg igaz is, tök jó, hogy mindig tudok itt olvasni, ilyen vicces dolgokat 😀 😀 😀 😀 😀 xDDDDDDDDDDD XXDDDtenorx
több mint 12 éve
legyen úgy, minden UDFA-ért első körös picket kell leperkálni, majd utána ezt a commish ÚR szépen kiosztja a ChiefsnekStezAztakurva, hogy ez mennyire kurva vicces 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Meg igaz is, tök jó, hogy mindig tudok itt olvasni, ilyen vicces dolgokat 😀 😀 😀 😀 😀 xDDDDDDDDDDD XXDDD
több mint 12 éve
legyen úgy, minden UDFA-ért első körös picket kell leperkálni, majd utána ezt a commish ÚR szépen kiosztja a Chiefsnek
több mint 12 éve
Na most akkor hogy van az udfa?fetomymivel Höri nem nyilatkozott, akkor legyen úgy, hogy nincs sorrend, de egy nap csak 1 név írható be
---
több mint 12 éve
Na most akkor hogy van az udfa?
több mint 12 éve
adam most küldött el egy hatos listát, legalább lesz honnan csemegéznem 😊de ha tudom, hogy az udfa draft bármeddig elhúzódhat, akkor én is visszaszállok, van pár játékos, akit kinéztem magamnak, csak nem vagyok benne biztos, hogy megérik-e az alapszakasztjjncaaNyugi, nekem még lesz pickem az alapszakasz elején is, majd megmondod ki az, aztán behúzom neked 😉fetomy
---
több mint 12 éve
de ha tudom, hogy az udfa draft bármeddig elhúzódhat, akkor én is visszaszállok, van pár játékos, akit kinéztem magamnak, csak nem vagyok benne biztos, hogy megérik-e az alapszakasztjjncaaNyugi, nekem még lesz pickem az alapszakasz elején is, majd megmondod ki az, aztán behúzom neked 😉
több mint 12 éve
nema 6. körtől szabad a gazda van, nincs sorrend és akárhány játékos beírhatóEz akkor hivatalos?adam8
mert csakjjncaa
de ha tudom, hogy az udfa draft bármeddig elhúzódhat, akkor én is visszaszállok, van pár játékos, akit kinéztem magamnak, csak nem vagyok benne biztos, hogy megérik-e az alapszakaszt
---
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
a 6. körtől szabad a gazda van, nincs sorrend és akárhány játékos beírhatóEz akkor hivatalos?
mert csakjjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
irjam le megegyszer h megertsd ?
több mint 12 éve
semmi ésszel kapcsolatos dolog nem jut eszembe, mikor arra gondolok, hogy valakinek több óra, több nap kell egy név beírásáhozpersze ha a keresés arra irányul, hogy "nézzük meg, mit csinált eddig a játékos új csapata edzőtáborában, kiről írnak jókat", akkor természetesen más a helyzet, csak a gm-es (udfa) draftnak szerintem nem erről kellene szólnia
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ok, neked van külön egy heted, hogy behúzz még egy játékostjjncaakitoroltel a listabol a picsaba akkor meg hogyan huznek be barkit is ? 😉
amugy gratulalok h sikerult a *magad allaspontjat erdemben, eszervekkel* megvedeni az agyatlan visszatamadas helyett.
szerkesztve