GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
elgondolkodtam, de nem jöttem rá, hogy ennek mi köze ahhoz, hogy harmadik próbálkozásból sikerült pár napnyi gondolkodási idővel beírnod egy olyan nevet, akit az elmúlt két évben nem húzott be senkifake ha nem megy, akkor ne erőltesdjjncaamit ? a ctrl+fnel tobbet nem tudok tenni sajnalom ... hidd el ugyanugy irtam be a nevet ahogy a neten barhol megtalalhato.
amugy azert nem jelezte a kereso a nevet, mert egybol utana van a vesszo a trackerben. ezert ne haragudj, de nem fogom magam rosszul erezni. majd ha hasbol irom be a neveket, akkor jogos lesz az oltogatasod, addig viszont gondolkodj el azon, hogy miert csinalsz folyamatosan nagy ugyet draft tracker keszitesnel a kibaszott vesszok es zarojelek elhelyezesebol.Fake
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fake ha nem megy, akkor ne erőltesdjjncaamit ? a ctrl+fnel tobbet nem tudok tenni sajnalom ... hidd el ugyanugy irtam be a nevet ahogy a neten barhol megtalalhato.
amugy azert nem jelezte a kereso a nevet, mert egybol utana van a vesszo a trackerben. ezert ne haragudj, de nem fogom magam rosszul erezni. majd ha hasbol irom be a neveket, akkor jogos lesz az oltogatasod, addig viszont gondolkodj el azon, hogy miert csinalsz folyamatosan nagy ugyet draft tracker keszitesnel a kibaszott vesszok es zarojelek elhelyezesebol.
több mint 12 éve
fake ha nem megy, akkor ne erőltesd
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Demaryius érdekelhet 😀Wyattazt sejtem. megvenned te mar kis tulzassal a fel csapatomat ahany emberre ramondtad h erdekelhet 😛
több mint 12 éve
Lassú Batman voltam.Már tradeltem a Patsbe 😊
Amúgy Jean a Giantsnél van.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Lassú Batman voltam.már elcserélte
Amúgy Jean a Giantsnél van.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lestar Jean udfa drafton nem szedhető fel, mert tavaly volt udfaSzegecsvaloban, koszi h szoltal. figyelmetlen voltam.
több mint 12 éve
Lestar Jean udfa drafton nem szedhető fel, mert tavaly volt udfa
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ma nem tudok es nemtudom pontosan h mikor lesz lehetosegem legkozelebb ugy huzni h utana tudok nezni mert egyaltalan nem vagyok netelerhetosegben. kesobb potolnam a jovo heten es koszi a lehetoseget.huzhatnek meg udfat ?Fakehúzzjjncaa
több mint 12 éve
huzhatnek meg udfat ?Fakehúzz
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
huzhatnek meg udfat ?
több mint 12 éve
csodásfuture HOF kérem szépen :rolleyes:
több mint 12 éve
előzz
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Tocának újabb galamb reppent 😊WyattÉletembe ilyen gyorsan nem válaszoltam PM-re 😀 Ráadásul még a csevegőt is csak utána olvastam. Mondjuk hülyeségeket minek kérdezel 😛 😀
több mint 12 éve
Bocs hogy késve szólok, de nem szándékozok többet húzni.
több mint 12 éve
Mindenkinek megjött, vagy mi a faszom van? Komolyan mindenki úgy viselkedik, mint egy 4 éves óvodás.A legtöbb embernek vizsgaidőszakja van most, arra kérném azokat akiknek meg nincs, hogy legyenek kicsit tekintettel erre, szerintem Stez sem azért nem csinálja, mert most direkt meg akarja állítani a dolgot.
Tőlem elkezdhetjük a FAt is, de akkor se várjatok nagyobb pörgést.
több mint 12 éve
jó hát Joe Thomas visszaesése bele van kalkulálva ne aggódj 😀Srácok!Nyilván, aki maradt a szintjén, annak nem kell, de azért vannak akik robbantottak, illetve beégtek rendesenWyatt
Overall értéket is adjak újat, vagy marad a régi és csak a speciális értékeket lőjem be?eaglesmcnabb
viszont akkor sry, de nem leszek készen ma 😊 max holnap.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Srácok!Nyilván, aki maradt a szintjén, annak nem kell, de azért vannak akik robbantottak, illetve beégtek rendesen
Overall értéket is adjak újat, vagy marad a régi és csak a speciális értékeket lőjem be?eaglesmcnabb