NFL csevegő
Are you ready for some football?youtu.be/QmQFz3WugQE?feature=shared
A Monday night party
Azóta is ez a szám jár a fejemben, ha meglátom/meghallom azt, hogy MNF.
dancogo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
~~WEEK 2 CHARTS~~
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) September 19, 2023
There were a lot of people who wrote off the Cowboys this season, as if they didn't have a point differential over +125 the past 2 years pic.twitter.com/Rdr31ccZ95
Rányomva sok chart van még benne
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem mellesleg nagy amcsi foci fan gyereket is edz edzettMégis egyből tudtad kire gondolok. 😀Megint sikerült egy jónak induló MNF intrót egy mutogató, beszélő majommal elszúrni.Azért nem is te lennél, ha nem "mutogató, beszélő majmozod" le Snoop Doggot, aki minimum egy legenda.
Pedig Tyson óta nagy kedvencem az a dal. 😀
🤘 gaben 🤘
tenorx
Amúgy minek a legendája? Mások hátán kapaszkodott oda ahol van, azon kívül csak egy műmájer.
🤘 gaben 🤘
bleacherreport.com/articles/2065110-snoop-dogg-celebrates-3-former-youth-football-proteges-making-it-into-nfl
Szerkesztette: YoungZeeZee
A Monday night party
Azóta is ez a szám jár a fejemben, ha meglátom/meghallom azt, hogy MNF.
www.youtube.com/watch?v=49iYJr4q6vk
Megoldások benne a, játékosok, a hangzás. Nem menjünk el a csodás virgácsok mellett 😉
Láttam én is az introt, gondoltam, hogy nem a country singerre gondolsz.Mégis egyből tudtad kire gondolok. 😀Megint sikerült egy jónak induló MNF intrót egy mutogató, beszélő majommal elszúrni.Azért nem is te lennél, ha nem "mutogató, beszélő majmozod" le Snoop Doggot, aki minimum egy legenda.
🤘 gaben 🤘
tenorx
Amúgy minek a legendája? Mások hátán kapaszkodott oda ahol van, azon kívül csak egy műmájer.
🤘 gaben 🤘
Mégis egyből tudtad kire gondolok. 😀Megint sikerült egy jónak induló MNF intrót egy mutogató, beszélő majommal elszúrni.Azért nem is te lennél, ha nem "mutogató, beszélő majmozod" le Snoop Doggot, aki minimum egy legenda.
🤘 gaben 🤘
tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Megint sikerült egy jónak induló MNF intrót egy mutogató, beszélő majommal elszúrni.Azért nem is te lennél, ha nem "mutogató, beszélő majmozod" le Snoop Doggot, aki minimum egy legenda.
🤘 gaben 🤘
Megint sikerült egy jónak induló MNF intrót egy mutogató, beszélő majommal elszúrni.Pont azt figyelem hogy az utolsó normális intro meg zene a mi nyertes SBunknál volt (tudom elfogult is vagyok Carrievel ès velünk is ☺️🤪) de folyamatosan megy lefelé a színvonal az összes ilyennèl TNF SNF MNF stb egy kèt kivételével. Mindig akarnak valami extrát aztán vmi gagyi jön ki. De az is lehet az èn ízlèsemmel van baj 🙂
🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Nincs ilyen NFL összefoglaló műsör, mint pl a PL-ben a MadeinEngland vagy a Serie A-ból a NyerőSzéria?Tavaly volt, de idén azt írta zsombor a +2 meccsen volt a hangsúly
Sixo
Arena4 topic
Poloska vagyok.
Won the game by 4 points.
most már jóEgy óriási kék CBS Sportos töltőképernyőnek tűnő valamin és ordenáré reklámokon kívül ez semmit nem tölt be.Miért van ma dupla MNF?www.cbssports.com/nfl/news/monday-night-football-doubleheader-why-are-there-two-games-in-week-2-how-to-watch-stream-each/
Joey Tribbiani
r.baggio
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Egy óriási kék CBS Sportos töltőképernyőnek tűnő valamin és ordenáré reklámokon kívül ez semmit nem tölt be.Miért van ma dupla MNF?www.cbssports.com/nfl/news/monday-night-football-doubleheader-why-are-there-two-games-in-week-2-how-to-watch-stream-each/amp/
Joey Tribbiani
r.baggio
Miért van ma dupla MNF?www.cbssports.com/nfl/news/monday-night-football-doubleheader-why-are-there-two-games-in-week-2-how-to-watch-stream-each/
Joey Tribbiani
Szerkesztette: Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Miért van ma dupla MNF?
Joey Tribbiani
Poloska vagyok.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Former NFL player, Sergio Brown (35), and his mother both went missing from Maywood, Illinois sometime yesterday.
— Rose (@901Lulu) September 17, 2023
His elderly mom, Myrtle Brown, was found deceased in Addison Creek near her home this afternoon. Sergio’s whereabouts are still unknown. #MissingPerson pic.twitter.com/WIh3Bj8ilz
youtube.com/watch?v=HO-URIexUhw&si=JFvuMN8fQCYwD1H6
NFC East Week 1 Meeting
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) September 14, 2023
Tag a Giants fan 💀💀💀💀💀 pic.twitter.com/TOGtv60lW7
😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
The main causes of injury in the NFL….in no particular order
— Pratik Patel (@PratikxPatel) September 13, 2023
-Playing a very violent collision-based game where shit will always happen
-Poor athlete health status (internal)
-Poor/inappropriate training and preparation
-Poor/inefficient movement quality