NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
A Wild Card menentrend.A playoff bracket
több mint 2 éve
Most már tudjuk miért alakult úgy a Phins 2021-es szezonja, ahogy. 😀 😀 😀 több mint 2 éve
NFC playoff megvan :az AFC-ben a Titans első helyén kívül még semmi nem biztos
1. Packers (Bye)
2. Buccaneers vs 7. Eagles
3. Cowboys vs 6. 49ers
4. Rams vs 5. Cardinals
Heisman
Chargers W
Pittsburgh @ Kansas City
Los Angeles @ Buffalo
New England @ Cincinnati
Raiders W
Pittsburgh @ Kansas City
New England @ Buffalo
Las Vegas @ Cincinnati
Döntetlen
Las Vegas @ Kansas City
Los Angeles @ Buffalo
New England @ Cincinnati
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
NFC playoff megvan :1. Packers (Bye)
2. Buccaneers vs 7. Eagles
3. Cowboys vs 6. 49ers
4. Rams vs 5. Cardinals
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ha igy megy tovább le lehet cserélni Mills-t Darnoldra is a mondatban 😀gabokockaLawtrenceMills mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, esegy (majdnem) PO-csapataz első kiemelt ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.
Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Meg is van, kiért kell idén cserélni a Carolinának. A plébános megszámítja egy első körért. 😊gabokockaLawtrenceMills mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, esegy (majdnem) PO-csapataz első kiemelt ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
LawtrenceMills mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, esegy (majdnem) PO-csapataz első kiemelt ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titansMondjuk mi? 😛
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans
több mint 2 éve
nem azt, hogy kaptak egy kis ajánlatot, ha pofásan jáccik elviszi kezdőnek a Steelers30 első körért és Tomlinért se adjuk.
sutianap
Karma is a bitch. Amúgy volt ilyen gondolat a fejemben a héten, hogy ez lesz, de meccs közben a nagy örömködésben nem is gondoltam erre.Aszondod Trevor olvasta Stez fejtegetéseit, felbaszta magát és bosszúból kipasszolta a csapatát a rájátszásból?Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.én nem tudom kiszidta itt Lórencet, de nagy hiba volt
Sobri Jóska
sutianap
Végülis kicsit epic.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Most mondanám, hogy Tebow is nyert már PO meccset, de hát inkább nem magyarázom...Egy meccs, ahol pont az történik, aminek az ellenkezőjét magyarázzák bőszen a többi meccset nem látók pont azt bizonyítja, hogy tévednek.Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.Egy meccs pont nem bizonyít semmit.
Sobri Jóska
Pont arról volt szó, hogy még egy teljes szezon sem mérvadó, irányítók esetében a tisztán látás érdekében akkor egy meccs aztán még annyit sem. Pro-kontra.
ZERO_L
Sobri Jóska
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
nem azt, hogy kaptak egy kis ajánlatot, ha pofásan jáccik elviszi kezdőnek a SteelersAszondod Trevor olvasta Stez fejtegetéseit, felbaszta magát és bosszúból kipasszolta a csapatát a rájátszásból?Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.én nem tudom kiszidta itt Lórencet, de nagy hiba volt
Sobri Jóska
sutianap
Végülis kicsit epic.
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Aszondod Trevor olvasta Stez fejtegetéseit, felbaszta magát és bosszúból kipasszolta a csapatát a rájátszásból?Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.én nem tudom kiszidta itt Lórencet, de nagy hiba volt
Sobri Jóska
sutianap
Végülis kicsit epic.
több mint 2 éve
Egy meccs, ahol pont az történik, aminek az ellenkezőjét magyarázzák bőszen a többi meccset nem látók pont azt bizonyítja, hogy tévednek.Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.Egy meccs pont nem bizonyít semmit.
Sobri Jóska
Pont arról volt szó, hogy még egy teljes szezon sem mérvadó, irányítók esetében a tisztán látás érdekében akkor egy meccs aztán még annyit sem. Pro-kontra.
ZERO_L
több mint 2 éve
Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.én nem tudom kiszidta itt Lórencet, de nagy hiba volt
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Lawtrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.Egy meccs pont nem bizonyít semmit.
Sobri Jóska
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
akkor bejutna mindkét csak a PO-batérdelés lesz a hajnali meccsen?miért?
Adirotor
Kampman
több mint 2 éve
Ezzel a Jags és Ravens winnel hogy áll a playoff picture?Ha X a SNF, fix onnan a kettő okés, de ha nem?
több mint 2 éve
térdelés lesz a hajnali meccsen?
több mint 2 éve
Lawrence mai játéka ékesen bizonyítja, hogy korszakos tehetség, es egy (majdnem) PO-csapat ellen is le tud tenni kiemelkedő teljesítményt, ha a csapata nem balfaszkodik el mindent.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ezt valaki magyarázza el nekem könyörgöm...The Giants just ran a QB sneak on third-and-9 from their own 4-yard line. I have no words.
— Dan Duggan (@DDuggan21) January 9, 2022
tenorx
(És azt is hogy ezután miért nincs kirúgva azonnal mindenki, akinek köze volt hozzá)
több mint 2 éve
The Giants just ran a QB sneak on third-and-9 from their own 4-yard line. I have no words.
— Dan Duggan (@DDuggan21) January 9, 2022
több mint 2 éve
Dehogynem. Kirugatta magát.Bill O'Blájen at Texans, az nem jött "jól" kiCsináltam egy kis összefoglaló táblát a 2022-es GM-HC-QB várható helyzetről. Van olyan pozíció, amit más kategóriába tennétek?Annak amúgy mi az oka, hogy csak a Pats / Bellichick vonta össze a GM/HC pozíciót?
Hulkeinstein
Volt kísérlet más csapatnál is csak nem jött jól ki?
vpi
Willie Parker