NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
mi folyik itt a rugókkal
több mint 3 éve
akkor már azt is beírom ide, hogy múlt hétvégén átálltunk jelentősen nagyobb erőforrásokra, aminek köszönhetően már érezhetően nagyobb terhelésnél se reccsent meg eddig az oldalviszont az igazi teszt a ma este lesz, mikor 9 eredménykövetős topic is menni fog egyszerre, bízzunk a legjobbakban - ha hibát, anomáliát észleltek, jelezzétek kérlek a gépházban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szörvájvor liga idén nem lesz? 😩football.fantasysports.yahoo.com/survival/16206/
ZERO_L
úgy tűnik baggio nem reklámozta eléggé 😊 jelszó: bowlponthu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Szörvájvor liga idén nem lesz? 😩

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Roger | Godwell | like thisEgyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:valószínűleg teljesen véletlenül lett így
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
tippre mindenkinél az új csapat fog nyerni ( igen a Vikes megveri a Packerst)
Toto21
Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mint minden listán, vannak érdekes dolgok, Burrow azért főleg az előtte lévő két ember függvényében minimum vicces, de amúgy nem olyan vészes.Jééé, találtam rosszabbat
Ez viszont akár mehetne a viccek topicba is:
Wyatt

Mahomes, Allen, Rodgers meg Brady ezek szerint végleg golfozó lett

több mint 3 éve
Vagy Pederson Wentz ellen/Scherff a Commando ellen.Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:és Flacco smafu?!
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
braxa88
több mint 3 éve
Everyone who watched Josh Allen's college career and then watched Josh Allen's NFL career pic.twitter.com/BJZ6KUBAAA
— Jason Kirk (@thejasonkirk) September 8, 2022

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az nfl.com-os applikáción hol tudom megnézni az egyéni statisztikákat pl: a hajnali Bills-Rams meccsről?Jól emlékszel, ott voltak.
Amikor rámegyek a meccsre és a szélső stats oszlopra, akkor csak a csapatstatisztikákat adja be,azt is hibásan. (Total yards 0-0,Passing yards 42-140 stb...) Tavaly még ha jól emlékszem itt meg tudtam mindent nézni. IOS
JoeyPorter
Már a pre meccseken sem jelentek meg.
Az ok, nem tudom mi lehet, mert a honlapon ott vannak, illetve a csapat appban is megjelennek.
Tippre techproblem...
több mint 3 éve
Az nfl.com-os applikáción hol tudom megnézni az egyéni statisztikákat pl: a hajnali Bills-Rams meccsről?Amikor rámegyek a meccsre és a szélső stats oszlopra, akkor csak a csapatstatisztikákat adja be,azt is hibásan. (Total yards 0-0,Passing yards 42-140 stb...) Tavaly még ha jól emlékszem itt meg tudtam mindent nézni. IOS
több mint 3 éve
Pete Carroll előveszi a Friends-es legokészletétNem bassz ki velem, hogy ennyire Geno Smith meccsekre nyálazol! 😊Ugyanazon reflexből ülök le, mint amikor az autópályán lassítok a balesetnél, hogy van-e vér. 😀
Willie Parker
Amúgy meg csak lesz valami RW távollétében is, nem?
akdestroyer
több mint 3 éve
mondjuk én azt olvastam hogy protokol miatt lehet már most rekt csak még ugye nem mondhatják beHa meghal akkortájt a királynő nem halasztják el. A londoniVárhatóan napokon belül elköltözik e földi èletből(lehet órák) akkor tuti nem, mèg addig bőven van idő......
Meccseket? Mostanában nem halt meg senki így még a modern éra szokásai sem alakultak ki.
ozibozi
dande2
közben el is távozott
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem bassz ki velem, hogy ennyire Geno Smith meccsekre nyálazol! 😊Ugyanazon reflexből ülök le, mint amikor az autópályán lassítok a balesetnél, hogy van-e vér. 😀
Willie Parker
Amúgy meg csak lesz valami RW távollétében is, nem?
több mint 3 éve
Ha meghal akkortájt a királynő nem halasztják el. A londoniVárhatóan napokon belül elköltözik e földi èletből(lehet órák) akkor tuti nem, mèg addig bőven van idő......
Meccseket? Mostanában nem halt meg senki így még a modern éra szokásai sem alakultak ki.
ozibozi
több mint 3 éve
Ha meghal akkortájt a királynő nem halasztják el. A londoni Meccseket? Mostanában nem halt meg senki így még a modern éra szokásai sem alakultak ki.
több mint 3 éve
na ö bukni fogEgyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:és Flacco smafu?!
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
braxa88
több mint 3 éve
mondom én minden meccshez van egy fasza story. Mack is nyerni fog 😛 😀Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:Mack vs Raiders
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
deyell
több mint 3 éve
Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:Mack vs Raiders
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Az a középső neve 😁Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:és Flacco smafu?!
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:és Flacco smafu?!
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21
több mint 3 éve
Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:valószínűleg teljesen véletlenül lett így
Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Egyébként milyen fasza revenge párosítások vannak elsö fordulóban:Von Miller vs Rams
Mayfield vs Browns
Zadarius vs Packers
Russ vs Seahawks
több mint 3 éve
Nem bassz ki velem, hogy ennyire Geno Smith meccsekre nyálazol! 😊B*zdki és tényleg!Sziasztok!Digis kábelen pár hete már van Aréna meg Match4...
A tavalyi rémálom után az idei szezont már nagyon szeretném végigélvezni, ehhez a segítségeteket kérném.
A kérdesem az, hogy hogyan tudnák Digisként Arena 4 adáshoz jutni, illetve ha ez lehetetlen, akkor az, hogy hogyan működik az NFLpass, hogy tudok előfizetni illetve felküldeni az okostvmre.
Aki szeretne segíteni egy tech-analfabétán, az vegye már velem a kapcsolatot privátban. Előre is köszönöm!
akdestroyer
Simán bekerült a régi DigiSport 1-2 helyére.
warr_b
Van Arena4-em!!!
Váááá!!!!!
Váá!
ÁÁÁÁÁÁ!!!!
YESSSZ!!!!!
😀
Köszi warr!!!!
akdestroyer
több mint 3 éve
Gyémánt hsz, köszönöm!B*zdki és tényleg!Sziasztok!Digis kábelen pár hete már van Aréna meg Match4...
A tavalyi rémálom után az idei szezont már nagyon szeretném végigélvezni, ehhez a segítségeteket kérném.
A kérdesem az, hogy hogyan tudnák Digisként Arena 4 adáshoz jutni, illetve ha ez lehetetlen, akkor az, hogy hogyan működik az NFLpass, hogy tudok előfizetni illetve felküldeni az okostvmre.
Aki szeretne segíteni egy tech-analfabétán, az vegye már velem a kapcsolatot privátban. Előre is köszönöm!
akdestroyer
Simán bekerült a régi DigiSport 1-2 helyére.
warr_b
Van Arena4-em!!!
Váááá!!!!!
Váá!
ÁÁÁÁÁÁ!!!!
YESSSZ!!!!!
😀
Köszi warr!!!!
akdestroyer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
B*zdki és tényleg!Ennyire még nem örült senki, hogy engem hallgathat szagérteni ncaa footballt!
Van Arena4-em!!!
Váááá!!!!!
Váá!
ÁÁÁÁÁÁ!!!!
YESSSZ!!!!!
😀
Köszi warr!!!!
akdestroyer

---