NFL csevegő

82 feliratkozó

29 napja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 798
OBJ, Michel, Kupp, Burrow, Miller is ACL után játszik SB döntőn.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 079 — Kinek mit intézett a kormánya
Bold: OBJ passz Jeffersonnak.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 224 — The Mathematician
sb winnner : rams
mvp: miller

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bold: Floydnak több sackje lesz, mint Donaldnak!
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football
SB MVP: Donald, min 4 sack

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Calvinist Johnson
Randy Cross
Jerry Christ
Amen-Ra St. Brown
Bless Welker

😀😀
az igazi Hail Mary! jövőre draftolja a Saints 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla
SB reklám:

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Matthew99

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 542 — Lucas Scott
Számomra azért van pár név, aki fura, hogy nem került be - sőt, majdnem mind.
tenorx
Wayne kapcsan mi magyarazat lehet? SB gyozelem, top 10 elkapas, top 10 yard.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 742 — no es importante
És Zach Thomas még erre a listára se került fel, bria biztos örülni fog 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi

Számomra azért van pár név, aki fura, hogy nem került be - sőt, majdnem mind.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Matthew99
Na ebbe a listába most nem nagyon lehet belekötni, szerintem egyértelműek voltak a győztesek.
Szokol
Nalam azert nem volt annyira egyertelmu a verseny Kupp es Taylor kozott. Csak a futokat tovabbra sem veszik komolyan.
Stez
Mit is csinált a jax védelem télorral?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 381 — Whoops, looks like something went wrong.
Matthew99
Na ebbe a listába most nem nagyon lehet belekötni, szerintem egyértelműek voltak a győztesek.
Szokol
Nalam azert nem volt annyira egyertelmu a verseny Kupp es Taylor kozott. Csak a futokat tovabbra sem veszik komolyan.

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan
Matthew99
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 207 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei Hall of Fame class - most már (utolsó csapatként) a Jaguarsnak is van Hall of Fame játékosa Tony Boselli személyében.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle vmi?

www.nj.com/giants/2022/02/roger-goodell-breaks-silence-on-brian-flores-lawsuit-against-nfl-giants-and-opens-door-for-overhaul-of-rooney-rule.html
dande
Remélem eltiltják Bradyt!🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 207 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Csak úgy szólok!

steelwolf
elvileg a Miamit predictelték nem LA-t
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 043 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle vmi?

www.nj.com/giants/2022/02/roger-goodell-breaks-silence-on-brian-flores-lawsuit-against-nfl-giants-and-opens-door-for-overhaul-of-rooney-rule.html
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 873
HIVATALOS, jövőre lesz NFL alapszakasz meccs Münchenben. (2022 őszén, ergo naptárilag idén)
zacknorb
Mennyire jókor költözök Münchenbe. 😀

Nap híre.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 079 — Kinek mit intézett a kormánya
HIVATALOS, jövőre lesz NFL alapszakasz meccs Münchenben. (2022 őszén, ergo naptárilag idén)

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
 youtu.be/0XbO_31pZvY
több mint 4 éve
Csak úgy szólok!

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 592 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Jags játékosokkal látja el a ligát, mi edzőkkel 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta