NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Onnan tényleg csak felfelé visz az út.
Bazzani
iktriad
több mint 4 éve
Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
több mint 4 éve
Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
több mint 4 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
több mint 4 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.The @Jaguars & @Raiders will play in the 2022 @ProFootballHOF game in Canton on Thursday, Aug. 4! 🏈🙌 pic.twitter.com/rTvz7sSqTG
— NFL (@NFL) February 28, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Ilyen szöveggel valamilyen Frei Tamás féle kávé képét kellett volna belinkelni. 😊Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
(mert ha igen, akkor a NE nem jön)
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
több mint 4 éve
Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
több mint 4 éve
Elv a Bucs fixen jön Münchenbe
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
számomra van egy adag sobri ami érdekes és elolvasom hiába szoktam más véleményen lenni vele, de van hogy már sok 😀Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ők is kiégtek 😀Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
több mint 4 éve
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
több mint 4 éve
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
több mint 4 éve
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀
több mint 4 éve
Kezdem elolrol. En a csapatok eredmenyeit neztem Eli palyafutasa alatt. Mindegyiket az osszes NFC East es AFC North csapatet. Nem vettem ki 4000 yardos szezonokat vagy mi volt jo mi nem, kinek mire van epitve a csapata. 16 evrol beszelunk volt mindenbol szerencsebol es ellentetjebol is mindenkinek. Ezekben a csapatokban a QB-k megitelese nehezebb mert atfedes van a ket vegletnel, a Donovan es Dak P vegletnel is. A statokat en azt nezem ami miatt be fog kerulni Eli, azok pedig az altalanosabb mint az osszyard stb.
Ezzel egyik QB-t sem akarom minositeni es az osszes lehetett az egbol szallt angyal es kerekkoto is. Sot mindegyik volt is mindketto.
Ha altalanositok akkor a QB kozul van a selejt es meg egyeb de ugorjunk a FR QB-ig. Romo-Dalton-Flacco--stb azok. Ezek megkapjak a 2. ciklust is. De kb ott van nekik a veguk. Nem jatszanak ettol rosszabbul a pl 7. evukben de a 2. ciklust ritkan elik tul. Az eredmenyek miatt. M Ryan hiaba lett MVP es lehetett volna tobbet kihozni a palyafutasabol a tehetsege alapjan, a Falcons eredmenyei osszesegeben olyanok amilyenek. Az elso 5 eveben 5 pozitiv szezon 4 PO, a kovetkezo 5 eveben 2 pozitiv szezon 2 PO. A kovetkezo 4 eveben 0 pozitiv szezon 0 PO.
Romo eveit kette veszem es az elso 4 4pozitiv ( 2 PO, mert a 9-7 az nem eleg sokszor ) de a masik 4 egy darab es pont az utolso. Dalton detto, ettol pont mindketto ugyanol;yan jatekos volt a 2. feleben is. Donovan M elso fele is jobb csapat eredmenyeiben ahogy a tobbieknek, ettol neki is voltak jobb szezonok is ( talan a legtobb ) a 2. feleben is. Flacco detto. Es ez az erdemeny visszaeses ( es meg lehet oka ) altalaban nem kapjak meg az eletre szolo statuszt hanem ujraepitesbe kezdenek.
Eli esetere is igaz, az elso 5 evben 4 PO, a 2. ciklusara 1 PO ( de SB ) es a 3. ciklusara 1 PO.
Eli pont emiatt a 2. SB miatt lesz HOF, mert ilyen eredmenyek mellett ahogy a tobbieknel ot is ki kellett/lehetett volna vagni es minden evben 3-4 evig a ligaalja csapataiban nem lett volna konnyu vitezkednie. Ahogy M Ryan is ott maradt es cserebe az all-time listakon pont o elotte is van a legtobb helyen mint Eli, de nincs SB.
Es az eredmenyek ezeknel a csapatoknal a PO hianya a legnagyobb gond es ezt egy HOF QB-nak be kellett volna tobbszor huznia a csoportgyozelemmel. PL ahogy BB es itt jott fel a hasonlat a ket csoport kozott hogy Eli-t nem feltetlenul a sokkal erosebb konkurencia gatolta meg. De megint ezek madartavlatbol nezve. | A Giants es a Falcons jol jart hogy odaadta nekik ezt a 3. ciklust azt minden szurkolojuk eldonti. Annyit hogy nalunk a Flacco 2. ciklusanal mar sirva konyorogtek az ellenfelek is hogy menjen, de legrosszabb esetben is annyi lett volna mint a Falcons-Giants eredmenysor. |
Szerintem teljesen ertheto a gondolatmenetem, lehet maskeppen nezni es beszelhetunk arrol is, es eldonthetjuk melyik feltetel rendszert tartjuk jobbnak.
több mint 4 éve
Most NFL Draft picks since 2000:
— PFF Draft (@PFF_College) February 22, 2022
1. Ohio State - 151
2. Alabama - 137
3. LSU - 133
4. Florida - 125
5. Georgia - 124
6. Miami - 123
7. USC - 117
8. Florida State - 113
9. Oklahoma - 106
10. Michigan - 101 pic.twitter.com/gSafFUkMxl

Madden hates me.
több mint 4 éve
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.es meg utana is volt par egesz jo szezonja pl 2018, de mivel szar volt korulotte a csapat ezert gondolom bejon az az erv, mint Eli, hogy nem dominalta a csoportot ...
Jézus Mária Szent József.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.Jézus Mária Szent József.

Madden hates me.