NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.

iktriad
Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
somoskovig
Szép lett volna egy Jax-Lions.
Onnan tényleg csak felfelé visz az út.
Bazzani
Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊
iktriad
Remélem Főműsoridőben! 😁
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
somoskovig
Bazzani
Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley

iktriad
somoskovig

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 227 — Chiefs GM

iktriad

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 321 — nabege2@yahoo.com
 fuzovelkifele.com/2022/02/breaking-a-jaguars-mellett-a-buccaneers-a-packers-es-a-saints-is-europaban-jatszik-iden/
több mint 4 éve
Elv a Bucs fixen jön Münchenbe
zacknorb
egy meccs lesz egy évben a németeknél?
(mert ha igen, akkor a NE nem jön)
NB2
Idén igen.

There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊
NB2
Csak neked csak ma 😊
empty taxi
Ilyen szöveggel valamilyen Frei Tamás féle kávé képét kellett volna belinkelni. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 074 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
NB2
Idén igen.

There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
Csak neked csak ma 😊

empty taxi

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 266 — NFL bracket champion '26
zacknorb
NB2
Idén igen.

warr_b
NB2
Csak neked csak ma 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
zacknorb
NB2
Idén igen.

warr_b
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 417 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
NB2
Idén igen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
zacknorb
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 074 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀
Kampman
Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Nomac
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.
Kampman
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.
csebi
Kiégett?
samu09
Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀
Matthew99
számomra van egy adag sobri ami érdekes és elolvasom hiába szoktam más véleményen lenni vele, de van hogy már sok 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀
Kampman
Nomac
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.
Kampman
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.
csebi
Kiégett?
samu09
Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀
Matthew99
ők is kiégtek 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
Kiégett?
samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 576 — I like the Texans, I like who we are
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
Kiégett?
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 925 — Lucas Scott
Kampman
Nomac
Kampman

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Kampman
Nomac

több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 293 — balazs.t85@gmail.com
Kampman
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 730
Kezdem elolrol.

En a csapatok eredmenyeit neztem Eli palyafutasa alatt. Mindegyiket az osszes NFC East es AFC North csapatet. Nem vettem ki 4000 yardos szezonokat vagy mi volt jo mi nem, kinek mire van epitve a csapata. 16 evrol beszelunk volt mindenbol szerencsebol es ellentetjebol is mindenkinek. Ezekben a csapatokban a QB-k megitelese nehezebb mert atfedes van a ket vegletnel, a Donovan es Dak P vegletnel is. A statokat en azt nezem ami miatt be fog kerulni Eli, azok pedig az altalanosabb mint az osszyard stb.

Ezzel egyik QB-t sem akarom minositeni es az osszes lehetett az egbol szallt angyal es kerekkoto is. Sot mindegyik volt is mindketto.

Ha altalanositok akkor a QB kozul van a selejt es meg egyeb de ugorjunk a FR QB-ig. Romo-Dalton-Flacco--stb azok. Ezek megkapjak a 2. ciklust is. De kb ott van nekik a veguk. Nem jatszanak ettol rosszabbul a pl 7. evukben de a 2. ciklust ritkan elik tul. Az eredmenyek miatt. M Ryan hiaba lett MVP es lehetett volna tobbet kihozni a palyafutasabol a tehetsege alapjan, a Falcons eredmenyei osszesegeben olyanok amilyenek. Az elso 5 eveben 5 pozitiv szezon 4 PO, a kovetkezo 5 eveben 2 pozitiv szezon 2 PO. A kovetkezo 4 eveben 0 pozitiv szezon 0 PO.
Romo eveit kette veszem es az elso 4 4pozitiv ( 2 PO, mert a 9-7 az nem eleg sokszor ) de a masik 4 egy darab es pont az utolso. Dalton detto, ettol pont mindketto ugyanol;yan jatekos volt a 2. feleben is. Donovan M elso fele is jobb csapat eredmenyeiben ahogy a tobbieknek, ettol neki is voltak jobb szezonok is ( talan a legtobb ) a 2. feleben is. Flacco detto. Es ez az erdemeny visszaeses ( es meg lehet oka ) altalaban nem kapjak meg az eletre szolo statuszt hanem ujraepitesbe kezdenek.

Eli esetere is igaz, az elso 5 evben 4 PO, a 2. ciklusara 1 PO ( de SB ) es a 3. ciklusara 1 PO.
Eli pont emiatt a 2. SB miatt lesz HOF, mert ilyen eredmenyek mellett ahogy a tobbieknel ot is ki kellett/lehetett volna vagni es minden evben 3-4 evig a ligaalja csapataiban nem lett volna konnyu vitezkednie. Ahogy M Ryan is ott maradt es cserebe az all-time listakon pont o elotte is van a legtobb helyen mint Eli, de nincs SB.

Es az eredmenyek ezeknel a csapatoknal a PO hianya a legnagyobb gond es ezt egy HOF QB-nak be kellett volna tobbszor huznia a csoportgyozelemmel. PL ahogy BB es itt jott fel a hasonlat a ket csoport kozott hogy Eli-t nem feltetlenul a sokkal erosebb konkurencia gatolta meg. De megint ezek madartavlatbol nezve. | A Giants es a Falcons jol jart hogy odaadta nekik ezt a 3. ciklust azt minden szurkolojuk eldonti. Annyit hogy nalunk a Flacco 2. ciklusanal mar sirva konyorogtek az ellenfelek is hogy menjen, de legrosszabb esetben is annyi lett volna mint a Falcons-Giants eredmenysor. |

Szerintem teljesen ertheto a gondolatmenetem, lehet maskeppen nezni es beszelhetunk arrol is, es eldonthetjuk melyik feltetel rendszert tartjuk jobbnak.
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 925 — Lucas Scott
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.
Jézus Mária Szent József.
empty taxi
es meg utana is volt par egesz jo szezonja pl 2018, de mivel szar volt korulotte a csapat ezert gondolom bejon az az erv, mint Eli, hogy nem dominalta a csoportot ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.
Jézus Mária Szent József.

Madden hates me.