NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
amatőr, tanult volna inkább Rózsa Sándor betyártól...Két dolgot is elrontott Ridley, nem is 2000, meg nem is euro..
Löfli
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Itt vannak a jelenlegi hivatalos 2022-es cap számok csapatonként: nflpa.com/reports/public-salary-cap-report
több mint 4 éve
amatőr, tanult volna inkább Rózsa Sándor betyártól...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Fiatal voltam és kellett a pénz.I bet 1500 total I don’t have a gambling problem
— CALVIN RIDLEY (@CalvinRidley1) March 7, 2022
Klaci79
több mint 4 éve
Még hogy a Madden nem realisztikus. 😀 😀 😀 több mint 4 éve
I bet 1500 total I don’t have a gambling problem
— CALVIN RIDLEY (@CalvinRidley1) March 7, 2022
több mint 4 éve
Ez pont azt fogja eredményezni, hogy senki nem fizet majd nekik sokat, illetve tradelni is nehéz lesz.
több mint 4 éve
#NFL Players Rumored to be on the Trade/Cut Block...
— Spotrac (@spotrac) March 7, 2022
WR Amari Cooper
WR Andy Isabella
WR Cole Beasley
DE DeMarcus Lawrence
CB James Bradberry
WR Jarvis Landry
WR Nelson Agholor
WR Robby Anderson
The WR market is loaded from every angle (trade, free agent, draft).
több mint 4 éve
NFL is elengedte a COVID elleni korábbi intézkedéseket.Megvárták mikor lépi meg a Mi kis kormányunk! 😃
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
NFL is elengedte a COVID elleni korábbi intézkedéseket.
több mint 4 éve
NFL paralimpia.Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Onnan tényleg csak felfelé visz az út.
Bazzani
iktriad
több mint 4 éve
Ha nem ez lesz a Hálaadás napi Lions meccs, akkor booooooooooooo! 😊 😊 😊Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
steelwolf
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Sunday Night Football lesz, és azon a héten nem lesz MNF sem, hanem az ismétlését adják másnap. 😀Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
steelwolf
több mint 4 éve
Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
több mint 4 éve
Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
több mint 4 éve
Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
több mint 4 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
több mint 4 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.The @Jaguars & @Raiders will play in the 2022 @ProFootballHOF game in Canton on Thursday, Aug. 4! 🏈🙌 pic.twitter.com/rTvz7sSqTG
— NFL (@NFL) February 28, 2022
több mint 4 éve
Ilyen szöveggel valamilyen Frei Tamás féle kávé képét kellett volna belinkelni. 😊Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
(mert ha igen, akkor a NE nem jön)
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
több mint 4 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
több mint 4 éve
Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"