NFL csevegő

82 feliratkozó

29 napja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 541 — Lucas Scott
Van pénz lóvéra! 🤪

steelwolf
Ha így halad 3-4 év és híd alatt lesz aprót kéregetve. Amúgy a dátum érdekes, eléggé nem mai, vagy 1 évvel előre már le kell foglalni?
kapitnono
biztos volt h iden is SB-ben tolja a Bucsszal, ezert elore megvette a jegyeket.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!
Van pénz lóvéra! 🤪

steelwolf
Ha így halad 3-4 év és híd alatt lesz aprót kéregetve. Amúgy a dátum érdekes, eléggé nem mai, vagy 1 évvel előre már le kell foglalni?

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 552 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Van pénz lóvéra! 🤪

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 101
akkor ez most csakazértis kinevezés?
vagy jópontok gyűjtése hogy Watsont ne tiltsák el?
vagy tényleg ő jött be a csapatnak? 😀

Negritis
Őt találták a sufniban..már konkrétan a sufniban
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 223 — The Mathematician
akkor ez most csakazértis kinevezés?
vagy jópontok gyűjtése hogy Watsont ne tiltsák el?
vagy tényleg ő jött be a csapatnak? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ma 1 NFL-el kapcsolatos videót akarsz nézni, akkor az ez legyen.
 www.youtube.com/watch?v=y1KgILvEKsY

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 611 — Poloska confirmed
Egyébként nekem tetszene a skill challenge része, ha arra fektetnék a hangsúlyt, nyilván egy ilyen kontakt sportban nem fogsz tudni éles meccset összerakni. Viszont a skill részre rengeteg menő feladatot ki lehetne találni, látványosan megcsinálni, úgy hogy legyen tétje, de megmaradjon a kellő majomkodás faktor. De ez a mostani formában valóban teljesen értelmetlen.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla
SB reklám:

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 043 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 079 — Kinek mit intézett a kormánya
már a skill challenge se érdekel semennyire se, kidobós is elsőre volt vicces
braxa88
Főleg hogy beleraktak egy sprintet.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Ez a Pro Bowl még az eddigiekhez is képest nevetséges, az első érintésre lefújt playekkel, a sétálós-kocogós pass rush-sal meg a közönség plázahangulatával.
Kampman
Elkezdtem nézni, de az első negyed közepén kikapcsoltam, mert ez nézhetetlen volt...
Egon bá
nekem két play elég volt. mikor Dalvin Cook elsétált az első védőig majd lefujták.
ennek már tényleg semmi értelme.
már a skill challenge se érdekel semennyire se, kidobós is elsőre volt vicces
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 211 — Saints GM
Ez a Pro Bowl még az eddigiekhez is képest nevetséges, az első érintésre lefújt playekkel, a sétálós-kocogós pass rush-sal meg a közönség plázahangulatával.
Kampman
Elkezdtem nézni, de az első negyed közepén kikapcsoltam, mert ez nézhetetlen volt...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 798
A védőknek kellene támadni, és a támadóknak védekezni, 5 v 10 yard alatti passz nem érvényes.
Pár ilyen aprósággal lehetne egy kicsit fűszerezni.😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 840 — nabege2@yahoo.com
Nyilván egyetértek, hogy bohóckodás, de ha eddig kibírtad, hogy nem sérülsz meg, enyhén lenne dühítő egy pro bowl-on lesérülni.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 043 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kampman
Azèrt èn mèg határozottan emlékszem mikor el kezdtük nèzni az Nflt (aztán szóljatok ha tèvedek) de azèrt csak volt ennek valami súlya, volt èrtelme nèzni. Aztán ahogy haladt az idő, úgy devalválódott....mondjuk azt tudnám kitalálni motivációkènt, hogy azok a csapatok, melyeknek játèkosai a győztes Pro bowl csapatban vannak, kapjanak a drafton egy-egy extra 3. körös picket (természetesen nem annyit ahány játèkost adnak a probowlra, hanem csak egyet-egyet) a veszteseknek meg mondjuk 4. vagy 5. köröst. A játèkosoknak meg persze komolyabb jutalmat. Mindjárt más lenne a motiváció ès az èrtèke ennek. Persze ezt sok fèle kèppen körül kellene jól szabályozni, de egy felvetès csak.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 798
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
Magyar idő szerint mikor lesz a Pro Bowl?
steelwolf
9 ès holnap, ma 8tól senior bowl

Ahhoz vègül itt található stream:

en.vipleague.tv/american-football-sports-stream

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 552 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Magyar idő szerint mikor lesz a Pro Bowl?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Senior bowlra lesz majd valami nèzèsi lehetősèg?
dande
1 dollar egy honapig a game pass most, nfl networkon ugy tudod nezni
több mint 4 éve
Senior bowlra lesz majd valami nèzèsi lehetősèg?
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 592 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
We learned today that a supposedly independent investigation aimed at eradicating sexual harassment in the Washington Commanders workplace and holding wrongdoers accountable was actually an exercise in crafting a defense against possible lawsuits. Let that sink in.

Szarik bele az NFL mit csinál Snyder amíg jön a pénz. Grudent persze azért kirugatták, mert Goodellre mondott rosszat.
tenorx
És, ez eddig nem volt nyilvánvaló?
A gond csak az, hogy így Snyder sosem fogja eladni a csapatot...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
We learned today that a supposedly independent investigation aimed at eradicating sexual harassment in the Washington Commanders workplace and holding wrongdoers accountable was actually an exercise in crafting a defense against possible lawsuits. Let that sink in.

Szarik bele az NFL mit csinál Snyder amíg jön a pénz. Grudent persze azért kirugatták, mert Goodellre mondott rosszat.
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 383 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Újabb NFL-es értesülések most azt valószínűsítik, hogy Troy Aikman ott hagyja a FOX-ot és Joe Buck-ot, hogy az Amazon-on szakkommentátorkodjon tovább minden bizonnyal Al Michaels partnereként.
steelwolf
Amazonon miota mennek meccsek?
undisputedly
TNF azon megy a foxszal közösen egy ideje

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!