NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
ÁléSzupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Galuska:
Vagy az, vagy az Eagles–Panthers tűnik befutónak 😊
Wyatt
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
#patschannel 😊
jr79

több mint 7 éve
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Galuska:
Wyatt
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
#patschannel 😊
Szerkesztette: jr79
több mint 7 éve
Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a TD-k számában elsőként vonul vissza 😊A yardoknál azért több, mint valószínű, hogy igen, mert ott Bradynek két idénnyel kellene többet játszania, amire nem látok azért már sok esélyt :d

több mint 7 éve
Mert nem a yardok száma a leglényegesebb statisztika :dhat de mingyar' megdonti a TD-ket is. Raadasul Brees nem is kocsog mint Brady
Wyatt
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!Mert a Saints ebben az évtizedben kb. annyiszor nem jutott be a playoffba, mint ahányszor igen. Ez nem Brees hibája volt, de sok felületes szurkoló szemében ő "eltűnt" egy kicsit.
Brees-t miért nem?
steelwolf
több mint 7 éve
Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!Brees-t miért nem?
több mint 7 éve
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Ha addig nem ég ki Brady , akkor sanszos. 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Vagy az, vagy az Eagles–Panthers tűnik befutónak 😊

több mint 7 éve
A 7. héten a Chiefs - Bengals lesz a SNF, a 49ers - Rams átkerül a 22:25-ös időpontra. twitter.com/AdamSchefter/status/1049669861289447431
több mint 7 éve
Azóta már egy másik van fenn (nem az övé), valami kód completely fucked up, ami nem kicsit kurva idegesítő.Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Valaki a Jaguars topikba megoldaná, hogy lehessen hozzászólást írni?
Maka
Sobri Jóska
you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
mondjuk eleg felbaszos, hogy PM-et mindenhol Broncos mezben mutogatjak, Az infografikan amin Brees + Favre volt is Broncos mezben volt. Favre is lehetne ennyi erovel Jetses v Vikes mezben...Manning Broncos mezben lett all time leader, Favre még Packers mezben. I guess. Most nem néztem utána.
Borbinho
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Valaki a Jaguars topikba megoldaná, hogy lehessen hozzászólást írni?
Maka
több mint 7 éve
Az teljesen más, azt a Saints tweetelte.twitter.com/Broncos/status/10494747595099832323 hozzaszolast kellett volna legorgetni 😊
Black_Adder
Borbinho
sry
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
mondjuk eleg felbaszos, hogy PM-et mindenhol Broncos mezben mutogatjak, Az infografikan amin Brees + Favre volt is Broncos mezben volt. Favre is lehetne ennyi erovel Jetses v Vikes mezben...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
twitter.com/Broncos/status/10494747595099832323 hozzaszolast kellett volna legorgetni 😊
Black_Adder
több mint 7 éve
twitter.com/Broncos/status/1049474759509983232
több mint 7 éve
Sziasztok!Ha van valakinek személyes tapasztalata, örülnék, ha megosztaná, sokat segítene. Októberben lehetőségünk lenne elmenni a Rams-49'ers meccsre SF-ba. Családdal mennénk, kicsit körülményes lenne, mert LA-ből kellene a meccs napjára átcuccolni San Franciscóba. Aki volt már meccsen, legyen szíves megírni: megéri a vesződséget? Van olyan jó élőben? Lehet rendesen látni? Hova érdemes jegyet venni? (Tudom... a hangulat frenetikus a meccsen, amiért én most érdeklődöm, annak az oka az, hogy a kislányommal mennék és szeretném tudni, hogy megéri -e kitenni egy két napos hercehurcának LA-ből LF-be és vissza?). Előre is köszönöm a segítséget!
Fényfaragó
több mint 7 éve
Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Valaki a Jaguars topikba megoldaná, hogy lehessen hozzászólást írni?
you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
twitter.com/Saints/status/1049474529377116160- Which one? 😀 😀 😀 😀
PM a Goat 😀 de grat Breesnek a rekordokhoz!
Borbinho
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
twitter.com/Saints/status/1049474529377116160PM a Goat 😀 de grat Breesnek a rekordokhoz!
több mint 7 éve
Iktriad vagy Sobri? 😀jax topikban van egy kis gebaszsrácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.Jövő héttől tudjuk a fejlesztéseket garantálni
légyszi valaki offolja a regisztrációt héttől
shawnka
ez az utolsó ígéret, amit teszek
r.baggio
Amadeus

több mint 7 éve
jax topikban van egy kis gebaszsrácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.Jövő héttől tudjuk a fejlesztéseket garantálni
shawnka
ez az utolsó ígéret, amit teszek
r.baggio
több mint 7 éve
Ma nekünk nem muszáj streamet keresgélni 😊srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.én offolom ha nem kell streamet keresgélni
shawnka
Janek
több mint 7 éve
srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.én offolom ha nem kell streamet keresgélni
shawnka