NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Kampman
28 331
twitter.com/nflcommish/status/867063255000395777Végre ismét szórakoztató lesz a liga
baggio
több mint 7 éve
Napi stat:Csalós, mert Cromartie-nak volt rá vagy 20 éve.
empty taxi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
az a labda mellett más kelléket is igényel, szóval szerintem nem 😊twitter.com/nflcommish/status/867063255000395777Most akkor lehet újra a pilonnal golfozni vagy nem?
baggio
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
twitter.com/nflcommish/status/867063255000395777Most akkor lehet újra a pilonnal golfozni vagy nem?
baggio
több mint 7 éve
twitter.com/nflcommish/status/867063255000395777
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Az idei Rookie Premiere résztvevői: több mint 7 éve
Napi stat:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Oldalvonalra kellene még Wes Welker és garantált a röhögés.twitter.com/NFL/status/864518331386273794Más kérdés, hogy Rex Ryant kapta mellé color analystnak.
ha valaki a felhozatalból, akkor ő megérdemelte
baggio
twitter.com/NFL_Journal/status/864486001510686721
iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
A masik dolog, az meg egy igazi amerikai dolog. Gondoltam van olyan, akit erdekelhet egy olyan esemeny, amit europaban nem sokszor latni, mert igazi amerikai unikum, mindegy hol tortent. A hires iskolasbusz, ami leallitja az egesz kozlekedest, es a fenyei meg olyanok a sajat stop tablajaval meg minden mintha nem is tudom mi lenne... Sok csapat jatekosanak a gyermeke is igy jar suliba... : )én is offolok egyet csakazért is! 😉
gabistar
hát ezekhez képest az amerikai "alap modell" semmi! Guatemalában igazán kihozzák belőle a maximumot!Méteres feszület a söfőr mellett , Jézus és Marilyn Monroe az oldalukra festve pl!
ez most gyorsan nem saját kép csak egy példa!
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
twitter.com/NFL/status/864518331386273794Más kérdés, hogy Rex Ryant kapta mellé color analystnak.
ha valaki a felhozatalból, akkor ő megérdemelte
baggio
twitter.com/NFL_Journal/status/864486001510686721
több mint 7 éve
twitter.com/NFL/status/864518331386273794ha valaki a felhozatalból, akkor ő megérdemelte
---
több mint 7 éve
We have no more kings, Jimmy is dead!Én Jimmyt is látni véltem...Én nem bánom, hogy több postban jött mint egybeöntve, így áttekinthetőbb nekem. Mármint lenne. mert bevallom arra viszont nem tudok rájönni, hogy mit is kéne nézni 😀 Egy repülőtéren látok pár álló harci jetet,Az első videón 0:55-nél Frenreisz Károly sétál át a képen.
peterk2005
Csak nézel, de nem látsz...
Sobri Jóska
Chargers LT
több mint 7 éve
Én Jimmyt is látni véltem...Én nem bánom, hogy több postban jött mint egybeöntve, így áttekinthetőbb nekem. Mármint lenne. mert bevallom arra viszont nem tudok rájönni, hogy mit is kéne nézni 😀 Egy repülőtéren látok pár álló harci jetet,Az első videón 0:55-nél Frenreisz Károly sétál át a képen.
peterk2005
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Én nem bánom, hogy több postban jött mint egybeöntve, így áttekinthetőbb nekem. Mármint lenne. mert bevallom arra viszont nem tudok rájönni, hogy mit is kéne nézni 😀 Egy repülőtéren látok pár álló harci jetet,Az első videón 0:55-nél Frenreisz Károly sétál át a képen.
peterk2005
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Sziasztok. Gondoltam ebben az esemenydus idoszakban, amikor havonta van egy ket hir, ha szerencsenk van egy csapatrol hogy mi tortent... Feldobom egy kicsit, ha mar Általános témák NFL csevegő az oldal neve, akit erdekel persze egy kis valtozatossaggal. Es en nem csak ide linkeltem oket mas oldalrol, hanem sajat magam csinaltam. Szoval gondoltam mast is erdekelhet, nem csak Steelers topikosokat.
Es ha ugy vesszuk, minden csapatot erinto poszt volt itt harombol ketto vagy ketto es fel. : ) Mert minden csapat ha ide jon Pit be, itt szal le es innen megy haza (Pit international airport). Vagy ha mi jatszunk idegenben, akkor a mi csapatunk megy innen az ellenfel haza tajara.
A masik dolog, az meg egy igazi amerikai dolog. Gondoltam van olyan, akit erdekelhet egy olyan esemeny, amit europaban nem sokszor latni, mert igazi amerikai unikum, mindegy hol tortent. A hires iskolasbusz, ami leallitja az egesz kozlekedest, es a fenyei meg olyanok a sajat stop tablajaval meg minden mintha nem is tudom mi lenne... Sok csapat jatekosanak a gyermeke is igy jar suliba... : )
Na jo a viccet felre teve: A zene az a Help me lose my mind - Disclosure ft. London Grammar volt a vezetes alatt.
Es az elso a Pit repterenek egy reszet bemutato, amerikai legi bemutato elemeit tartalmazza. Azt, amit mindenhol a vilagon hasznalnak a US air force nal, vagy Navy nel stb.
Es mivel ez is amerikai a vilagon mindenhol altaluk hasznalt legi szallito, c 130, c 17, avagy hires vadasz gepet f22, f37 es meg sokaknak nepszeru apache helikoptert, b 52 stratobombert es meg sok mas egyeb dolgot mutatott be.
Gondoltam es irtam is, hogy egyeseknek mindez ebben az uborkaszezonban okozhat oromet. Es aki akarja meg tudja nezni. A nevem alatt van meg sok mas keszitett video, amit persze ide nem tettem be, hogy ne zavarjak mast. De van meg Sea Harrier, egyedulallo F22 raptor harci repulo bemutato repules stb...
Ez nem a facera ment volna. : ) Csak ket kulonbozo tipusu dolgot akart bemutatni. Szoval az egyik amcsi felszerelest, repuloket es dolgokat, mig a masik egy kulonleges iskolabuszt.
Az elrontott link, pedig egyeb az altalam keszitett erdekessegeket tartalmazta volna album szerint azoknak, akiket esetleg erdekel. Csak sajnos a linkem, amit kimasoltam bejelentkezve rosszat tett be. Koszonom, hogy jelezted hogy nem jo. Most mar javitva van.
PS: Jo szorakozast kivanok annak akit erdekel. Es sajnalom, ha ezzel barkinek is kellemetlenseget okoztam. Az ellenkezoje volt a celom. : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Én nem bánom, hogy több postban jött mint egybeöntve, így áttekinthetőbb nekem. Mármint lenne. mert bevallom arra viszont nem tudok rájönni, hogy mit is kéne nézni 😀 Egy repülőtéren látok pár álló harci jetet, aztán egy közlekedő iskolabuszt, végül kaptam egy linket a saját google albumomra. Nem lehet, hogy összekeveredtek picit a linkek, és a facebookosok kerültek ide, a bowlhusok meg a face oldaladra? 😀 😀(az onboard carvideo alatt milyen zene megy? Egész kellemes autózáshoz.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
No offense, de ezt meg lehetett volna oldani egy hozzászólással is
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Bocsi a sok offert. Mostansag ugy is keves a hir sajnos... Gondoltam feldobom annak, akit erdekel...
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Es vegul, de nem utolso sorban... goo.gl/photos/fnAnFA2CG6CRYB6o8 ; goo.gl/photos/vNW1tkhfzJ1ziXsK7 ; goo.gl/photos/XK2QftafuGh8f7nF6 .
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Es egy kulonleges szinte hihetetlen esemenyt sikerult teszt video keszitese alatt felvennem. Amikor a hires nevezetes Amerikai Iskolasbusz meg az idot is megallitotta, nem csak a ketiranyu forgalmat stb... 😀 Azoknak, akik szeretnek latni a kulonlegesseget... Helyszin: Pittsburgh kertvarosa, Usa. youtu.be/ntobG7ZS2UM
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ha valakit erdekel Pittsburgh repteren... www.youtube.com/watch?v=5E9BLz-0BvE&t=18s
több mint 7 éve
A Coltsnál pedig a roster alatti elemzés Kelly-t elemzi (a 2016-os első körös picket), még draft előtt, mint lehetséges 3., 4. körös prospectet. 😀Hát ennél van 1-2 érdekes a dolog a Chargersnél, pl ,hogy Bradley meggondolja magát és hagyja a 3-4et xDÉn ezt szoktam nézegetni, itt is megvan, honnan jöttek a tökökA Coltsnál pl. csak az első három játékos van rosteren (1-3. kor), a hátsó 5 pick egyike sincs. Denver dettó. És nem nagyon látom az április közepe óta történt roster mozgásokat sem lekövetve.Egész jó, kár, hogy valószínűleg egy-két ember hobbimunkája, elég lassan frissül. A draftoltak harmada még nincs felvezetve a csapatokhoz, az utóbbi 1-2 hét free agent szerződései is hiányoznak még.Nem tudom melyiket nézed, én pl reggel ránéztem a CHI-ra, és Skuta már ott volt. Mondjuk az idei UDFA-kat tényleg nem látni. Gondolom ennyi tranzakciót nem követnek nyomon, az 53-as kereteket reméljük igen 😊
peterk2005
undisputedly
peterk2005
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/ind
Wyatt
Sixo
De ne kössünk már bele minden sz*rba, itt legalább a roster tényleg elég aktuális. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Csak az IND/DEN drukkerek vérét akartam szívni, de ezek szerint nem ment át 😀Hát akkor már egyszerűbb lenne, ha beírnák az 53-as roster most oszt jóvan 😊Mert nem élik meg a rostert, csak az IND/DEN drukkerek még nem látják ezt 😀A Coltsnál pl. csak az első három játékos van rosteren (1-3. kor), a hátsó 5 pick egyike sincs. Denver dettó. És nem nagyon látom az április közepe óta történt roster mozgásokat sem lekövetve.Egész jó, kár, hogy valószínűleg egy-két ember hobbimunkája, elég lassan frissül. A draftoltak harmada még nincs felvezetve a csapatokhoz, az utóbbi 1-2 hét free agent szerződései is hiányoznak még.Nem tudom melyiket nézed, én pl reggel ránéztem a CHI-ra, és Skuta már ott volt. Mondjuk az idei UDFA-kat tényleg nem látni. Gondolom ennyi tranzakciót nem követnek nyomon, az 53-as kereteket reméljük igen 😊
peterk2005
undisputedly
peterk2005
undisputedly
peterk2005
több mint 7 éve
Hát ennél van 1-2 érdekes a dolog a Chargersnél, pl ,hogy Bradley meggondolja magát és hagyja a 3-4et xDÉn ezt szoktam nézegetni, itt is megvan, honnan jöttek a tökökA Coltsnál pl. csak az első három játékos van rosteren (1-3. kor), a hátsó 5 pick egyike sincs. Denver dettó. És nem nagyon látom az április közepe óta történt roster mozgásokat sem lekövetve.Egész jó, kár, hogy valószínűleg egy-két ember hobbimunkája, elég lassan frissül. A draftoltak harmada még nincs felvezetve a csapatokhoz, az utóbbi 1-2 hét free agent szerződései is hiányoznak még.Nem tudom melyiket nézed, én pl reggel ránéztem a CHI-ra, és Skuta már ott volt. Mondjuk az idei UDFA-kat tényleg nem látni. Gondolom ennyi tranzakciót nem követnek nyomon, az 53-as kereteket reméljük igen 😊
peterk2005
undisputedly
peterk2005
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/ind
Wyatt