NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Itt van a következő lista:
Gil Brandt's greatest NFL cornerbacks of all time.
Malcom Butler a 20. az ALL TIME listán két lejátszott év után? Édesjóistenem.... Egyetlen mai aktív játékosnak nem szabadna a listán lennie, kivéve Revist. És talán Talibot. Ő már legalább nyomja egy évtizede. A többi aktívnak irány a pálya és lehet odatenni még 5-6 évet (Butlernek még többet), aztán majd akkor újra megbeszélhetjük...
peterk2005
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Dehát jóban van Butler ügynökével, meg Butler RFA volt, és tendert írt alá, és indoklás sincs, és szerinte ez a lista a képességekről szól, ésatöbbi...
Gil Brandt's greatest NFL cornerbacks of all time.
Malcom Butler a 20. az ALL TIME listán két lejátszott év után? Édesjóistenem.... Egyetlen mai aktív játékosnak nem szabadna a listán lennie, kivéve Revist. És talán Talibot. Ő már legalább nyomja egy évtizede. A többi aktívnak irány a pálya és lehet odatenni még 5-6 évet (Butlernek még többet), aztán majd akkor újra megbeszélhetjük...
peterk2005
Logikus helyezés.
több mint 7 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Gil Brandt's greatest NFL cornerbacks of all time.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Isten nyugosztalja!Nekem a Doug Fucking Peterson elmaradása miatt van súlyos hiányérzetem.Én kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt
peterk2005
iktriad
en.wikipedia.org/wiki/Doug_Peterson
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Nekem a Doug FuckingÉn kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Én kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
"I have decided to enter myself in 2018 NFL fuckin draft my nigga.." 😀 😀 😀 😀 😀 Hatalmas arc.youtu.be/vCYfwvL3z5Y
több mint 7 éve
Valakinek amerikai foci hiánya van, a kanadai liga már elindult, tán streamet is lehet találni hozzá.Vince Young nélkül nem ér fabatkát se!
dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Valakinek amerikai foci hiánya van, a kanadai liga már elindult, tán streamet is lehet találni hozzá.
több mint 7 éve
😀😀twitter.com/JHekker/status/879509389970817024
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
mobile.twitter.com/trenches_/status/855199563447242752/photo/4
több mint 7 éve
Íme Pete Prisco Top 100 legjobb játékos listájawww.cbssports.com/nfl/news/priscos-top-100-players-of-2017-tom-brady-is-the-goat-but-hes-not-no-1/
több mint 7 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/19530267/eric-mangini-says-trying-reconcile-bill-belichick-10-years-spygateNem, totál nem. Nem a "here"-en van a hangsúly.
Na ezen a cikken most felkúrtam magam.
Mi az, hogy
"It was never supposed to go the way that it went," he said. "It was more about, 'Hey, don't do this here.' It wasn't about reporting it. Sometimes things get out of hand and get rolling in one direction. It was never, ever supposed to go that way."
Szóval nyugodtan csinálják, csak ne itt? Ez komoly?
tenorx
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Na ezen a cikken most felkúrtam magam.
Mi az, hogy
"It was never supposed to go the way that it went," he said. "It was more about, 'Hey, don't do this here.' It wasn't about reporting it. Sometimes things get out of hand and get rolling in one direction. It was never, ever supposed to go that way."
Szóval nyugodtan csinálják, csak ne itt? Ez komoly?
több mint 7 éve
25 legalulértékeltebb játékos Tanier szerint:bleacherreport.com/articles/2708920-nfl-nostalgia-ranking-the-most-underrated-players-in-nfl-history
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
salsa99
140
Találtam egy oldalt, ahol remekól össze van szedve (és frissítve mindegyik csapat depth chartja, különböző adatokkal kiegészítve, mint pl.: játékos megszerzésének módja, ki draftolta és mikor stb.ez nagyon jó, kösz
www.rosterresource.com/nfl-depth-charts/
undisputedly
több mint 7 éve
Egy-két csapaton, egy-egy extrém eseten kívül ezek a számok nem sokat mondanak. A 11-13-asok már veterán korba léptek, hiányozhatnak azért is, mert a csapat borzasztóan draftolt és már a ligában sincsenek, de azért is, mert olyan rendkívülien jól draftoltak, hogy csak egy részét tudták a játékosoknak megtartani, a többit el kellett engedniük. A 14-16-os számokat meg befolyásolhatják a trade-ek is. A Patriots mondjuk eltradelte Chandler Jones's és Collins-t, és elhozta Cooks-t a Saintstől. Mindegyik impact játékos, mégis ugyanúgy rontja a százalékot, mint egy már ligában sem levő bust.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 7 éve
Sokat elmond a Jaguars és a Browns akkori vezetőségéről a 2011 és 2013 közötti 0%.Azért itt látszik,hogy a többi csapatban sincs olyan eget verően nagy szám ...7-12-15%... persze a nullánál több.
Kampman
több mint 7 éve
Sokat elmond a Jaguars és a Browns akkori vezetőségéről a 2011 és 2013 közötti 0%.Nálunk súlyosbító tényezőként 2007-ig visszamenőleg lenne 0 %-os ez az arány (a 2006-os draftból utolsó hírmondóként még itt van Marcedes Lewis - ő még játszott Jags mezben playoff meccset, és tudja milyen érzés pozitív mérleggel zárni a szezont)...
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Sokat elmond a Jaguars és a Browns akkori vezetőségéről a 2011 és 2013 közötti 0%.
több mint 7 éve
Íme egy lista arról, hány draftpick van eredeti csapatuknál az elmúlt draftokból.több mint 7 éve
twitter.com/NFL/status/867783066428874752
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal