NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 440 — The only discipline that lasts, is self discipline
3. Szeretnék végre eloszlatni egy legendát peterk felajánlásáról, mert olyan dologra hivatkoztok állandóan, ami nincs. Ezt írta r.baggionak válaszként:
"A magam részéről tartalmi (szerkesztés, stb.) illetve fejlesztői (új fórum elkészítése, stb.) oldalról sajnos nem tudok beszállni. Felelőtlenség is lenne részemről beígérni ilyesmit. Sem időm, sem szabad erőforrásaink nincsenek rá sajnos. Viszont a technikai hátteret (hosting, a rendszer beindítása, működtetése) szívesen biztosítom nektek." - Ezt úgy beállítani többször is, hogy peterk felajánlott nekünk egy komplett fórumot, de mi annyira fent hordtuk az orrunkat, hogy nem kellett, több, mint csúsztatás. Márpedig ez a legtöbbször hivatkozott alapja az ellenérzéseknek és konfliktusnak, de ez nem igaz.somoskovig
1. Szó szerint beidézel egy magán-levelezést anélkül, hogy az engedélyemet kérted volna. No comment...

2. Bevallom azt hittem, hogy egy elköltözésre, új társakkal való egyesülésre, és új fórum környezet kialakítására régóta készülődő stáb tisztában van azzal, hogy pontosan mi mit is jelent, de akkor hadd fordítsam le neked: az ott amit olvashatsz felajánlásként, az pontosan az, amit az FD-nak is felajánlottam. És amit most látsz futni a FD-on. Nem több, és nem kevesebb. A tartalmi részre vonatkozó megjegyzésem annyit jelent, hogy a) nem akartam szerkesztővé válni, ill. a bowl.hu-ba - vagy bármilyen másik struktúrába amit létrehoztok - saját magam beszállni. Ez egyúttal azt is jelenti persze, hogy semmilyen részt/jogot (pl. admin jogot, részesedést, akármit) sem kértem. Ennek az oka részben az időhiány, részben viszont az, hogy nem szokásom úgy non-profit kezdeményezéseket támogatni (mert nem ez lett volna az első, és nem is az utolsó), hogy "lenyúlom" a jogaikat/eszközeiket.
A "fejlesztői" megjegyzés pedig (erre vonatkozott a sajnos) annyit jelent, hogy új fórum - értsd fórum-motor - kifejlesztését már nem tudom vállalni. (Ezt egyébként azért jegyeztem meg, mert tudomásom szerint a bowl.hu egy "laravel" nevű php frameworkben írt, egyedi, saját fejlesztésű motor, amit valentinx csinált nulláról. Ilyen én nem vállalkok. Okkal, mert úgy gondolom, hogy manapság nincs rá szükség, de ha valaki ragaszkodik hozzá, az vállalja a költségeit.)
A "hosting, rendszer beindítása, működtetése" pedig azt jelenti, amit vállaltam volna, és betűről betűre azt, amit az FD is megkapott. Amit most náluk látsz működni..

3. Azt már elfelejtetted beidézni a levélből, hogy nem csak ezt ajánlottam fel, hanem jogi tanácsot is próbáltam adni (bowl.hu vs hozzászólások jogi státusa, szerzői jogok, stb.). És megadtam a számomat, hogy ha bármi érdekli, bármiben tanácsot kér, vagy továbbiakra kíváncsi, hívjon fel. Szóval, ha a fenti felajánlásommal kapcsolatban kérdése lett volna, nem lett volna világos, hogy mit tudok adni és mit nem, csak egy telefonhívásba került volna, és részletesen elmondom. Nem hívott senki.

3. Én ebbe az egész történetbe úgy keveredtem bele, hogy Baggio megkeresett, hogy adjak tanácsot, ill. segítsek. Ha jól tudom azért engem keresett meg, mert az egyik (egyébként elitliga-s) fórumozó engem ajánlott. (Gondolom azért, mert korábban számukra is biztosítottam ezt-azt, és gondolom elégedettek voltak vele.) Én pedig - bár Baggio-t személyesen nem ismerem - sőt a bowl.hu EGYIK tagját sem ismertem és azóta sem ismerem személyesen - felajánlottam a segítségemet. Majd Baggio - miután más utat választott - felkért, hogy regisztráljak az FK-s fórumra, és mondjam el arról a véleményemet. Ezt is megtettem. Beregisztráltam, és elmondtam a véleményemet.

És innentől pár nap leforgása alatt segítőből "áruló" lettem. Mert történetesen az volt a véleményem - ha már kérdeztétek -, hogy az a fórum plugin választás nem jó. És leírtam így is, meg úgy is. És leírtam ott is, majd amikor - számomra teljesen váratlanul itt bejelentettétek, hogy itt bezár a bolt és átmentek - akkor itt is leírtam, hogy szerintem ez elhamarkodott. Ez volt az őszinte véleményem, és mivel kértétek, leírtam. És tudod mi? Beigazolódott, hogy igazam volt. És mégis én lettem a rossz fiú, és nem ti csesztétek el azzal, hogy elhamarkodtátok az egésze. Bravo.

Az "árulóból" végül akkor lettem "ellenség", amikor - látva a reménytelen küszködést, és azt, hogy a ti fületek csukva van, nem hallgattok senkire - megkeresett az FD csapata és megkérdezték, hogy nekik segítek-e. És igent mondtam. Segítettem nekik, és 1 hét alatt beindítottuk a fórumukat. Ez az ami végképp kiverte a biztosítékot. Azóta azt érzem, hogy ha ide jövök, a pokolra kívánnak. Nem sokszor fordult elő az életemben, hogy segítséget kértek, felajánlottam, majd tanácsot kértek, adtam tanácsot, ami helyesnek is bizonyult, és ..... utána köpködnek rám. Hát most megtörtént.

Még valamit szeretnék tisztázni: soha nem voltam, nem vagyok, és soha nem is leszek a first-down-nak sem tagja, sem szerkesztője, sem tulajdonosa, sem semmije. A viszonyom velük pontosan ugyanolyan, mint veletek: nincs viszony. Szervezeti, jogi értelemben minden a first-down domain tulajdonosaié illetve szerkesztőié. Az egyedüli különbség az, hogy ők megköszönik, hogy segítek, és velük jó a viszonyom.

A magam részéről befejeztem ezt az ügyet. A hátam közepére sem kívánom már az egészet. Fejezzük be. Itt a fórumotok, koncentráljatok arra. Van/lesz vele elég feladatotok, ne másra fecséreljétek az időt.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 463 — LIGHTS OUT!
Titkolóznak itt Baggioék össze-vissza, ezért Kraft bejelenti, hogy ő vette meg a bowlt😁
Fast Willie
vagy Baggióék vették meg a Patriotsot is
katonadani
És jövőre a pecc a Big-12-ben indul !

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszönöm hogy vettétek a lapot 😉

Egyébként sztem bejelentik h a SBn megkérték a Vikingsot erresszék le a labdákat csak fordítva sült el a dolog 😀
dande
Ez azért is vicces, mert a Vikings meccsei előtt is manipuláltak a labdanyomással. Mondjuk a Minnesota még sosem nyert Super Bowlt, szóval a kutyát nem izgat

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönöm hogy vettétek a lapot 😉

Egyébként sztem bejelentik h a SBn megkérték a Vikingsot erresszék le a labdákat csak fordítva sült el a dolog 😀
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Titkolóznak itt Baggioék össze-vissza, ezért Kraft bejelenti, hogy ő vette meg a bowlt😁
Fast Willie
vagy Baggióék vették meg a Patriotsot is
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 962
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 637
valami nagy hír közeleg, Patriots oldalról, állítólag felrobbantja a twittert hamarosan. Gronk? Edelman? Brady? Tippek?
katonadani
Goodell megveszi a csapatot.
több mint 7 éve
Vagy Gronk bejelenti, hogy megvolt neki Blümchen
Fast Willie
És ez miért zaklatna fel bárkit is? Mert ha még Bündchen akkor oké.
Matthew99
Engem felzaklat, aszittem Gisele-nek azért van egy minimum szintje, amit meg kell ugrani.. ha ezt tudom keményebben próbálkozom 10 11 éve azon a partin.

Ehhh...
Igor
Gronk spikeolással nyert
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Fast Willie
Matthew99
Engem felzaklat, aszittem Gisele-nek azért van egy minimum szintje, amit meg kell ugrani.. ha ezt tudom keményebben próbálkozom 10 11 éve azon a partin.

Ehhh...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 117 — Invisible man
Fast Willie
Matthew99
Dekódoltam, mert nem akartam előbb kiszivárogtatni

Egyébként lebuktál, hogy tudod ki a Blümchen😁
Fast Willie
Én szemét meg elcsesztem. Na
mindegy.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Fast Willie
Matthew99
Dekódoltam, mert nem akartam előbb kiszivárogtatni

Egyébként lebuktál, hogy tudod ki a Blümchen😁

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 117 — Invisible man
Fast Willie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
valami nagy hír közeleg, Patriots oldalról, állítólag felrobbantja a twittert hamarosan. Gronk? Edelman? Brady? Tippek?
katonadani
Ez lesz BB/Brady/Gronk utolsó éve?
Állítólag este 11 körül vagy holnap lövik el.
Solymi
Szerintem ennél nagyobb horderejű dolog lesz.

Pl. Brady bevallja, hogy lány😁😣

Esetleg Kraft twitteren bejelenti, hogy megvette a twittert.

több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 906
katonadani
Ez lesz BB/Brady/Gronk utolsó éve?
Állítólag este 11 körül vagy holnap lövik el.
több mint 7 éve
Mondom, hogy Győrbe cserélik, de Höri félrescoutolja, ezért - a TE poszt telítettsége miatt - csak LS-t játszhat minimálbérért. Annyira gyenge teljesítményt nyújt azonban, hogy egy meccs után kikopik a HFL- ből... A Győr Sharks a helyettesítésére egy James Harrison nevű fószert hoz fel a PS-ből.
több mint 7 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 455 — no es importante
katonadani
Gronk lesz az, vagy elcserélik vagy azt jelenti be, hogy visszavonul

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A másik lehetséges verzió, hogy Belicheck elcseréli önmagát vagy Kraftot.
több mint 7 éve
Brady szülési szabadságra megy, Gronkot elcserélik Győrbe, Edelman drogprevención vesz részt, Bill pedig Trump stratégiai tanácsadója lesz. A vihar tönkreteszi Foxborot, ezért Kraft ünnepélyesen behinti sóval, megszűntnek nyilvánítja a Csalókat és megveszi helyette a Brownst. Adam Schefter véletlenül kitweeteli, hogy Kaepernick szerint Kraft rasszista, ezért Goodee kizárja a ligából őket.

Az NFL 30 franchise-zal folytatja működését, de Irsay éjjel elkaszinózza Vegasban a Coltsot, ezért expansion draft lesz, ahol Luck UDFA lesz és visszavonul.

A Vegas Cheaters új sztárirányítója Tim Tebow lesz, aki 10 SB-t nyer.

Vegas 1,01-es oddsra adja a fentiek valószínűségét.

Különben jól vagyok😁
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 797 — Steelers fan
Ha jól értelmeztem az elmúlt napok, hetek történéseit akkor valentintől "valaki" megvette az oldalt és kvázi szabad kezet adott a szerkesztőknek.
Dicséretes dolog, nagyjából mint amikor a tulaj nem szól bele az edző szakmai munkájába.
A stíluson viszont állíthatnál kedves... Elvégre csak a Te pénzeden "szakadároznak", "partizán akcióznak", törölnek, ne adj isten tilthatnak.
Egyébként meg nagy-nagy respect, hogy megmentettél egy értéket és közben nem tetszelegsz a "nagy megmentő" szerepében.
(ha falsul jött le a történet és teljesen tévúton járok sorry, töröljétek nyugodtan a hsz-t)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 330 — we almost always almost win
Inkább beszélgessünk arról hogy pl miért nyeri megint az Iggles a SBt s miért nem a Pats vagy a Boys vagy a49-rs vagy a Rams vagy a Steelesrs stb 😛
dande
A Broncos nyeri. Már most mindenki kva jó edzéseken
Black_Adder
Akkor 32 SB győzes lesz az idén.. 😊
Igor
de Denverben szezon közben is mindenki nagyszerű lesz ...edzésen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
dawyd728 4 044
Ha nem válnak ketté, lehet ma nem a Nike lenne a piacvezető. 😀
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 548 — Chiefs GM
hm

Mindkét cég legfontosabb bázisai a mai napig egy német kisvárosban, a 23 ezres Herzogenaurachban vannak. Nem véletlenül, ugyanis innen származik a Dassler család.
A Puma az Adidasból vált ki 1948-ban, miután Adolf és Rudolf összeveszett. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a környékbeli munkások, mérnökök egyik fele az Adidasnál, a másik egy kilométerrel odébb, a konkurenciánál dolgozik.

(Index)
Zalán
Én simán elfogadom, ha mindkét oldal kinövi magát ekkorára. 😀

több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 791 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
hm

Mindkét cég legfontosabb bázisai a mai napig egy német kisvárosban, a 23 ezres Herzogenaurachban vannak. Nem véletlenül, ugyanis innen származik a Dassler család.
A Puma az Adidasból vált ki 1948-ban, miután Adolf és Rudolf összeveszett. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a környékbeli munkások, mérnökök egyik fele az Adidasnál, a másik egy kilométerrel odébb, a konkurenciánál dolgozik.

(Index)

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 637
Inkább beszélgessünk arról hogy pl miért nyeri megint az Iggles a SBt s miért nem a Pats vagy a Boys vagy a49-rs vagy a Rams vagy a Steelesrs stb 😛
dande
A Broncos nyeri. Már most mindenki kva jó edzéseken
Black_Adder
Ott a Bears lesz az ellenfél, mert a két csapatnak lesz egy 1hetes közös edzésük az előszezonban.