Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet mondani h nem tud passzolni LJ, es lehet mutogatni a statokat, de amig az elkapok 4-5 passzt ejtenek ki a kezukbol , addig nincs mirol beszelni tud vagy nem tud passzolni. Ha nincs LJ ez a meccs se a mienk. Ezt kell csinalni, fizikalisan “megbaszni” az ellenfelet, ez megy, Andrews osszeszedi magat , Brown visszater es a melyseg is meglesz es nem 150 yardon fog vegezni LJ passzban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Samuel Lamar Jackson megint győzelemre vezette a Varjú hadat! Kár, kár h egy csoportba vagyunk!
Természetesen gratula!
több mint 6 éve
Jelenleg, ha szo szerint vennek akkor siman o nyerne. De nem errol szol ez sem.McCaffrey nek meg ennyi sincs... Es mégis emlegetik... Nála jobb rb lj.L. Jackson lesz még MVP. Remek jatekos.Ahoz 9 passz kevés lesz meccsenként 😉
5-2 a csapatmerleg, haladunk.
Voice
ParadSEC
malkav
több mint 6 éve
😁McCaffrey nek meg ennyi sincs... Es mégis emlegetik... Nála jobb rb lj.L. Jackson lesz még MVP. Remek jatekos.Ahoz 9 passz kevés lesz meccsenként 😉
Voice
ParadSEC
malkav
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
McCaffrey nek meg ennyi sincs... Es mégis emlegetik... Nála jobb rb lj.L. Jackson lesz még MVP. Remek jatekos.Ahoz 9 passz kevés lesz meccsenként 😉
Voice
ParadSEC
több mint 6 éve
gedam
6 478
még nincs vége az októbernek és ez után a győzelem után nem rossz az alkupozíciónk sem.Az a baj Pierce Bwill sose fog középről nyomást generálni, Wormley eddig egy iparos. Sokat mondó, hogy Judon 2x verte meg Ifedi-t, aki évekig volt mém alany akkora spíler. McPhee futás ellen korrekt pass rushba viszont már sokat nem lehet várni tőle. Maradnak ezek az aggressive blitz packek amivel nyomást tudunk generálni. Wilson ma nem volt toppon, nem használta ezt ki, de ez nem azt jelenti, hogy Brady vagy Mahomes egy esetleges Playoff meccsen ezt ne tudná megoldani. Egyszerűen kellett volna egy pass rusher is, mondjuk egy Cameron Wake a Titans-ből ott úgyis kuka a szezon.Ez egy nagyon fontos win volt. Most pihizunk aztan leszopatjuk Bradyt. Ha ezt a ketarcu jatekot eltudnank felejteni, maskepp nezne ki a szezon.egyszer etekelhetetlen a csapat, maskor meg tolunk egy ilyet. Tegnap jo volt a D is, raadasul a Hoksz nem is szar csapat. Van bennunk azert kakaó.bye után tuti visszajön jimmy és hollywood
LeviPoki
a sec. félelmetes lesz
de tényleg ne feledkezzünk meg a kukaemberekről: ahogy írtam a kulcs carson megfogása és fort és bynes elképesztően jól játszottak most is és az előző meccsen is. nem nagyon megy át rajtuk futás és a qb-kat is nyomasztják rendesen.
gedam
Nem látom, hogy fogunk nyomást generálni egy jobb támadófal és egy jobb napot kifogó elit QB ellen. Inkább Jimmy pénzét adtam volna Zadariusnak.
cikesz
több mint 6 éve
Szerintem ez pont olyan meccs volt, mint amilyeneket 8-10 éve tolt a csapat..- letolni a futást mások torkán (most már van egy mobilis QB-nk hozzá),
- egész jó DL sor (most az LB sor azért gyengébb),
- opportunista secondary
- remek half-time adjustment
Nekem alapvetően tetszett, hogy egy ilyen gameplannel (is) tudunk nyerni, és szerintem ez azért közelebb áll a a csapathoz továbbra is, mint a Lamar 350 yard/4 TD, 35-40 passzkísérlet mellett..
Az elit QB-k ellen pedig nem kívülről, hanem belülről kell nyomást generálni, főleg Brady ellen, de Mahomes is simán kimozog ha csak egy szélről jön a pressure..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
1.) Nem erdekel hogy lesz-e, es valoszinuleg nem lesz.L. Jackson lesz még MVP. Remek jatekos.Ahoz 9 passz kevés lesz meccsenként 😉
Voice
ParadSEC
2.) Ez a cim egy hype-nepszerusegi verseny es emiatt ha ugy alakulna siman megkapna 9 passzal is, csak az elobb emlitettek melle sokat kell nyerni es futnia 1500 yardot.
több mint 6 éve
Egyebkent ugy tűnik Peeters nem volt rossz deal, Decosta tud valamit. Bar remelem jovore fizetunk neki valamit. Nem rossz bemutatkozas.
több mint 6 éve
Az a baj Pierce Bwill sose fog középről nyomást generálni, Wormley eddig egy iparos. Sokat mondó, hogy Judon 2x verte meg Ifedi-t, aki évekig volt mém alany akkora spíler. McPhee futás ellen korrekt pass rushba viszont már sokat nem lehet várni tőle. Maradnak ezek az aggressive blitz packek amivel nyomást tudunk generálni. Wilson ma nem volt toppon, nem használta ezt ki, de ez nem azt jelenti, hogy Brady vagy Mahomes egy esetleges Playoff meccsen ezt ne tudná megoldani. Egyszerűen kellett volna egy pass rusher is, mondjuk egy Cameron Wake a Titans-ből ott úgyis kuka a szezon.Ez egy nagyon fontos win volt. Most pihizunk aztan leszopatjuk Bradyt. Ha ezt a ketarcu jatekot eltudnank felejteni, maskepp nezne ki a szezon.egyszer etekelhetetlen a csapat, maskor meg tolunk egy ilyet. Tegnap jo volt a D is, raadasul a Hoksz nem is szar csapat. Van bennunk azert kakaó.bye után tuti visszajön jimmy és hollywood
LeviPoki
a sec. félelmetes lesz
de tényleg ne feledkezzünk meg a kukaemberekről: ahogy írtam a kulcs carson megfogása és fort és bynes elképesztően jól játszottak most is és az előző meccsen is. nem nagyon megy át rajtuk futás és a qb-kat is nyomasztják rendesen.
gedam
Nem látom, hogy fogunk nyomást generálni egy jobb támadófal és egy jobb napot kifogó elit QB ellen. Inkább Jimmy pénzét adtam volna Zadariusnak.
Szerkesztette: cikesz
több mint 6 éve
L. Jackson lesz még MVP. Remek jatekos.Ahoz 9 passz kevés lesz meccsenként 😉
Voice
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
gedam
6 478
Ez egy nagyon fontos win volt. Most pihizunk aztan leszopatjuk Bradyt. Ha ezt a ketarcu jatekot eltudnank felejteni, maskepp nezne ki a szezon.egyszer etekelhetetlen a csapat, maskor meg tolunk egy ilyet. Tegnap jo volt a D is, raadasul a Hoksz nem is szar csapat. Van bennunk azert kakaó.bye után tuti visszajön jimmy és hollywood
LeviPoki
a sec. félelmetes lesz
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Ez igen, ezt nem gondoltam volna. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
7 meccs után :Total offense: 2nd Baltimore Ravens 434.9 yard/game, nagyon közel az első hely.
Futasban elsok vagyunk, 204.1 yard/game
Védelem pedig javul, feljott a 13. helyre. (27rol)
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Ez egy nagyon fontos win volt. Most pihizunk aztan leszopatjuk Bradyt. Ha ezt a ketarcu jatekot eltudnank felejteni, maskepp nezne ki a szezon.egyszer etekelhetetlen a csapat, maskor meg tolunk egy ilyet. Tegnap jo volt a D is, raadasul a Hoksz nem is szar csapat. Van bennunk azert kakaó.
több mint 6 éve
És ha fut Lamar, akkor jön is a győzelem. Egyszerű recept.
több mint 6 éve
gedam
6 478
Sziasztok skacok.tudni kéne kik fognak játszani:
Ki mit vár a holnapi merkozestol ?
Rózsa Sándor (betyár)

ha a holivúd, onwuasor, stanley hármasból egyik sem, akkor vereséget. főleg stanley lenne fontos, hogy ne legyen 8 zsák. holivúd és peanut szinte biztos nem lesz.
gameplanben nagy csodát nem. úgy fog kinézni a meccs, ha tudunk hosszú driveokat vezetni, működik a futásunk, oldalvonal mellett tartjuk wilsont nyerhetünk, ha nem, akkor szopó.
d részről is a kulcs a futás megállítása lesz. hátul a peters, et, hámfri hármas meg kell oldja vhogy. sztem tévednek a szakik én nem várok sok pontos meccset, jelenleg szakad az eső, vasárnapra talán eláll.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok skacok.Ki mit vár a holnapi merkozestol ?
több mint 6 éve
Sérüléseket nem nagyon lehet jósolni... Webb is kurvajó kis cb volt aztán megette a rozsda ... Szóval bízunk benne hogy nem lesz Youngnak több sérülése, mert liga szinten top SCB... Marcusra kiváncsi leszek, hogy illeszkedik ebbe a védelembe... JS-t ha visszaigauoljuk biztos valami low deal lesz kb. Carr szintű 5M-t gondolok neki amiért azért meg lehetne tartani.. a Védelem többi része az ami rizikós, passrush még mindig nincs.. mondjuk a pats is nyert úgy SB-t hogy volt egy jó sec és kb. semmi passrush...én kenny young-ot jobban sajnálom bevallom.Basszus tényleg, én úgy voltam hogy ő ment cserébe, de a hszed után eszméltem hogy a linebacker Kenny Young ment cserébe 😀Hatha ez majd segit valamit.még most is az, csak sérült
Orulunk Vincent?
En igen. Mondjuk Young volt a 2. legjobb CBnk, Humphrey utan. Egy baja volt, a magassága.
Voice
Snagal
Voice
Benne láttam fantáziát, ha fejlődött volna még egy jó kis LB-lehetett volna.
Tavon kurva jó csak kezd úgy kinézni mint egy JS: nagy pénzért fél szezont játszik (4 szezonból 2-t letolt, 2-t kiült... nem jó minita)
Snagal
több mint 6 éve
én kenny young-ot jobban sajnálom bevallom.Basszus tényleg, én úgy voltam hogy ő ment cserébe, de a hszed után eszméltem hogy a linebacker Kenny Young ment cserébe 😀Hatha ez majd segit valamit.még most is az, csak sérült
Orulunk Vincent?
En igen. Mondjuk Young volt a 2. legjobb CBnk, Humphrey utan. Egy baja volt, a magassága.
Voice
Snagal
Voice
Benne láttam fantáziát, ha fejlődött volna még egy jó kis LB-lehetett volna.
Tavon kurva jó csak kezd úgy kinézni mint egy JS: nagy pénzért fél szezont játszik (4 szezonból 2-t letolt, 2-t kiült... nem jó minita)
Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
gedam
6 478
egy emberre nagyon kíváncsi leszek, aki kb. egyenesbe rakta a d-t és még nem énekeltük meg, hogy milyen fontos volt ő, josh bynes. most a szíhoksz neki is egy jó teszt lesz, ha így állítja meg a futásokat, mint eddig, akkor simán kezdő kaliber.
több mint 6 éve
Basszus tényleg, én úgy voltam hogy ő ment cserébe, de a hszed után eszméltem hogy a linebacker Kenny Young ment cserébe 😀Hatha ez majd segit valamit.még most is az, csak sérült
Orulunk Vincent?
Voice
Snagal

több mint 6 éve
@jamisonhensleyMég a végén lesz védelmünk 😀
Követés @jamisonhensley követése
Tovább
Ravens CB Jimmy Smith (knee) will participate in individual drills today. It will be his first time back on the field since injuring knee in season opener.
kátrány
Ha mindenki egészséges és fel kellene állni 4 CBvel :
M.Peters - Humphrey - T.Young - J.Smith
Plusz hátul E.Thomas
Nevek alapján faszán nézne ki 😀 kár hogy eddig nekünk volt az egyik legszarabb védelmünk idén a ligában 😀
Szerkesztette: Voice