Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Érik egy Ragland nekünk lassan...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Jeff Zrebiec@jeffzrebiecsun
To review: Ravens have 42 overall (2nd), 70 (3rd), 104 (4th), 107 (4th), 130 (4th), 132 (4th), 134 (4th), 146 (5th), 182 (6th), 209 (6th)
Sok sok még viszonylag értelmes pick -- de azért tényleg, ha egyszer minőségi játékosokat lehetne, akkor talán érdemesebb lenne/lett volna választani. Elmúlt években láttuk mire mentünk a sok választással (semmire, rosteren sincsenek). Ajánlom Oznak, hogy legyen valami kurvajó terve!!
több mint 9 éve
Sh*t.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Bravó Ozzie ezt ügyesen megcsinálta.
több mint 9 éve
Elvileg egy 4. körért tradeltünk ezúttal le.
több mint 9 éve
Ozziek mit csinálnak? már másodszor tradelünk vissza... nem mennyiség hanem minőség kellene...Ezen agyfaszt kaptam...
Blaise
több mint 9 éve
Ozziek mit csinálnak? már másodszor tradelünk vissza... nem mennyiség hanem minőség kellene...
több mint 9 éve
zero karrier int.illene ide végül is.Az én preferenciasorrendem, ha front seven:alexander cb-be?
Jack, Spence, Ragland.. innentől kérdéses.. talán Kamalei Correa?
Ogbah és Dodd szerintem nem jó fit.
Igor
malkav
több mint 9 éve
Az én preferenciasorrendem, ha front seven:alexander cb-be?
Jack, Spence, Ragland.. innentől kérdéses.. talán Kamalei Correa?
Igor
több mint 9 éve
Az én preferenciasorrendem, ha front seven:Jack, Spence, Ragland.. innentől kérdéses.. talán Kamalei Correa?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Jimmy kiesik egy időre.mivel azonnal bevethető rookie cornerra nem számíthatunk jó lenne már most behívni egy pár veteránt.
több mint 9 éve
Abszolút nem vagyok biztos benne sőt, csak ismerve az előéletünket ILBdarftfétis terén írtam be őt hatodikra.ha már első körre pickeltem Jacket, még midig van esélyem egy körrel később 😀és biztos vagy benne, hogy annyira kellene? nem azért mondom, mert tényleg a legtehetségesebbek egyike, de félnek tőle mint a tűztől és azért a 2. kör elején még azonnal kezdő, baromi jó játékosok vannak...lehet a 3. kör elején is bent lesz még
malkav
Klaci79
több mint 9 éve
Én Raglandnak nem örülnék még a 2. körben sem, Myles Jacket meg szerintem 99%, hogy nem húzzuk ki, ha még bent lesz, mire mi jövünk, nem érzem, hogy itt esetleg megkockáztatnánk, de abban szinte biztos vagyok, hogy kimegy a 2. körben, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy 3. körös legyen. Valamelyik viszonylag kevés need-del bíró csapat BPA alapon behúzza.sajnos az említett passrush trio után (Dodd,Spence,Ogbah) elég nagy a "dropoff" minőségben.ez a három srác sem biztos tipp egyébkén,Dodd ugye egy évig volt csak kezdő és egy "elit" talent vette körül.Ogbah is inkább edge setter némi passrush potenciállal.ha Jacket nem vállaljuk be vagy nincs benn Spencet választanám.needre jönne,pure passrusher és jobb játékos mint az elérhető cornerek (Alexander,Fuller)
www.baltimoreravens.com/videos/videos/Watch-Moment-Ravens-Draft-Stanley-In-War-Room/318c65ea-6721-4803-9a3b-3aebf722ac5f
😊
Vrij6
több mint 9 éve
Én Raglandnak nem örülnék még a 2. körben sem, Myles Jacket meg szerintem 99%, hogy nem húzzuk ki, ha még bent lesz, mire mi jövünk, nem érzem, hogy itt esetleg megkockáztatnánk, de abban szinte biztos vagyok, hogy kimegy a 2. körben, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy 3. körös legyen. Valamelyik viszonylag kevés need-del bíró csapat BPA alapon behúzza.www.baltimoreravens.com/videos/videos/Watch-Moment-Ravens-Draft-Stanley-In-War-Room/318c65ea-6721-4803-9a3b-3aebf722ac5f
😊
több mint 9 éve
Dodd is járt nálatok, meg Spence is, nehéz eldönteni kettejük közül kit gondolnak jobb lehetőségnek, de én valahogy fáznék a Clemson DE-ktől. Aztán persze nem az én fejem fáj miatta és lehet bejön Dodd nálatok. Ettől függetlenül (ismerve ugye az elmúlt éveket) egy Ragland húzás is becsúszhat, sőt ti is megvizsgáltátok Myles Jack-et, bár lehet a tavalyi kalamajka után nem lesz orvos Baltimore-ban, aki be merje vállalni.Ami azt illeti Kruger és Mcphee is hasonló méretekkel rendelkezett.mi szeretjük az ilyen hibrideketDodd sokkal inkább 4-3-as DE, nem? 3-4 DE-nek nincs súlya, OLB-nek meg túl sok van. Szerintem a Ravens-be Spence jobban illik. Csak kérdés, hogy ő mennyi lehetőséget kapna az ugyan nem fiatal, de azért még így is elég ütős OLB duó mögött.Ez igaz, ezt kómás fejjel benéztem. 😀 Dodd sima 4-3-as END, így inkább tényleg akkor Spence, aki jobban illene hozzánk.
Klaci79
A 2 .körben DL run lesz, meglepődtem, hogy ennyien nem mentek ki, vagy sokan úgy voltak vele, hogy majd a 2-3. körben rántanak be DL playert. 😀
Vrij6
Peter
több mint 9 éve
Ami azt illeti Kruger és Mcphee is hasonló méretekkel rendelkezett.mi szeretjük az ilyen hibrideketDodd sokkal inkább 4-3-as DE, nem? 3-4 DE-nek nincs súlya, OLB-nek meg túl sok van. Szerintem a Ravens-be Spence jobban illik. Csak kérdés, hogy ő mennyi lehetőséget kapna az ugyan nem fiatal, de azért még így is elég ütős OLB duó mögött.Ez igaz, ezt kómás fejjel benéztem. 😀 Dodd sima 4-3-as END, így inkább tényleg akkor Spence, aki jobban illene hozzánk.
Klaci79
A 2 .körben DL run lesz, meglepődtem, hogy ennyien nem mentek ki, vagy sokan úgy voltak vele, hogy majd a 2-3. körben rántanak be DL playert. 😀
Vrij6
több mint 9 éve
Dodd sokkal inkább 4-3-as DE, nem? 3-4 DE-nek nincs súlya, OLB-nek meg túl sok van. Szerintem a Ravens-be Spence jobban illik. Csak kérdés, hogy ő mennyi lehetőséget kapna az ugyan nem fiatal, de azért még így is elég ütős OLB duó mögött.Ez igaz, ezt kómás fejjel benéztem. 😀 Dodd sima 4-3-as END, így inkább tényleg akkor Spence, aki jobban illene hozzánk.
Klaci79
több mint 9 éve
Dodd sokkal inkább 4-3-as DE, nem? 3-4 DE-nek nincs súlya, OLB-nek meg túl sok van. Szerintem a Ravens-be Spence jobban illik. Csak kérdés, hogy ő mennyi lehetőséget kapna az ugyan nem fiatal, de azért még így is elég ütős OLB duó mögött.
több mint 9 éve
Spence-t én is favorizálom, meg Doddnak is nagyon örülnék. 😊Mondjuk sanszosan a Dallas kiviheti Doddot, én kicsit meglepődtem, hogy kicsúszott az első körből.
több mint 9 éve
előttünk lévő csapatoknak van passrush needje?Dallasnak van,SD-nak már nincs,a többit nem tudom.
több mint 9 éve
Hajnalban vágtam egy fejet,mikor bejelentették Stanley-t,mert nem tudtam a Tunsil videóról.Előítéletes vagyok vele,mert láttam idény elején ,mit művelt vele Shaq Lawson ,viszont így Tunsil nélkül ő a legjobb.Nem tudom hogy fogunk kezdeni, de remélem főleg így állunk majd fel évközben:
Az,hogy elbohóckodott Hurst az LT pozicióban,ahhoz kellett egy all-pro kaliber KO mellé LG-ként.Így,hogy nincs KO,Joe -nak nem lenne életbiztosítás Hurst.
Szerettem volna egy defense playmakert,viszont teljesen rendben van ez a pick.
Szerintem G-ként kezd majd Monroe mellett,akkor húzódik ki,ha Monroe hiányzik.A cseréje pedig marad matematikus barátunk
Remélem 2. körben berántjuk Spence-et vagy Jack-et.
kátrány
Monroe-Urschel-Zuttah-YANDA-Stanley
Ha beválik a rookie, Uschelen kívül mind legalább átlagos játékos, Uschel pedig most bizonyíthatja, szerintem átlag feletti #O sor.
WR sor kb teljes 😊
SMITH,SR - Wallace - Perriman - Aiken
Amúgy sem tűnik erősnek a class.
Mostantól jöhetne a #D pickek.
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
OL pick, tetszik. Tüncinél sok volt az elmúlt pár nap. Spence nálam is játszik, adom Peter és Blaise észrevételét. Lássuk tovább... Ramsey trade még drága lett volna szerintem, nem baj, hogy nem mentünk fel érte.Egy 4. kört nem sajnáltam volna érte, de lehet kettőt sem persze most már mindegy. Előre Spenceért és egy szót sem szólhatok a pozíciós valuera 😀
Collapo
több mint 9 éve
OL pick, tetszik. Tüncinél sok volt az elmúlt pár nap. Spence nálam is játszik, adom Peter és Blaise észrevételét. Lássuk tovább... Ramsey trade még drága lett volna szerintem, nem baj, hogy nem mentünk fel érte.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!