Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
espn.go.com/blog/baltimore-ravens/post/_/id/27321/ravens-attempted-to-trade-into-top-five-for-jalen-ramseyEgyébként Ramseyért felmentünk volna, de a Boys félt, hogy Zeke nem csúszik le ezért végül nem lett csere.Ezt honnan veszed,forró drót a war-room-ba 😊
Blaise
kátrány
több mint 9 éve
Egyébként Ramseyért felmentünk volna, de a Boys félt, hogy Zeke nem csúszik le ezért végül nem lett csere.Ezt honnan veszed,forró drót a war-room-ba 😊
Blaise

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Egyébként Ramseyért felmentünk volna, de a Boys félt, hogy Zeke nem csúszik le ezért végül nem lett csere.
több mint 9 éve
Ha 4.körben még bent van Jaylon Smith,remélem a négy választásból egyet rááldozunk.ha már első körre pickeltem Jacket, még midig van esélyem egy körrel később 😀és biztos vagy benne, hogy annyira kellene? nem azért mondom, mert tényleg a legtehetségesebbek egyike, de félnek tőle mint a tűztől és azért a 2. kör elején még azonnal kezdő, baromi jó játékosok vannak...lehet a 3. kör elején is bent lesz még
malkav
Klaci79

több mint 9 éve
Hajnalban vágtam egy fejet,mikor bejelentették Stanley-t,mert nem tudtam a Tunsil videóról.Előítéletes vagyok vele,mert láttam idény elején ,mit művelt vele Shaq Lawson ,viszont így Tunsil nélkül ő a legjobb.Az,hogy elbohóckodott Hurst az LT pozicióban,ahhoz kellett egy all-pro kaliber KO mellé LG-ként.Így,hogy nincs KO,Joe -nak nem lenne életbiztosítás Hurst.
Szerettem volna egy defense playmakert,viszont teljesen rendben van ez a pick.
Szerintem G-ként kezd majd Monroe mellett,akkor húzódik ki,ha Monroe hiányzik.A cseréje pedig marad matematikus barátunk
Remélem 2. körben berántjuk Spence-et vagy Jack-et.

több mint 9 éve
Spence lesz szerintem. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha veszélyben érezzük akkor fel is megyünk érte.
több mint 9 éve
ha már első körre pickeltem Jacket, még midig van esélyem egy körrel később 😀Szerintem passrusher jön.Spence,Dodd,Ogbah trióból valaki.
malkav
több mint 9 éve
ha már első körre pickeltem Jacket, még midig van esélyem egy körrel később 😀és biztos vagy benne, hogy annyira kellene? nem azért mondom, mert tényleg a legtehetségesebbek egyike, de félnek tőle mint a tűztől és azért a 2. kör elején még azonnal kezdő, baromi jó játékosok vannak...lehet a 3. kör elején is bent lesz még
malkav
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
ha már első körre pickeltem Jacket, még midig van esélyem egy körrel később 😀
több mint 9 éve
Bemásolom az ismertetőjét.Ronnie Stanley
Egyetem
Notre Dame
Életkor
22 (1994-03-18)
Magasság
6 ft 5 in (1.97 m)
Tömeg
304 lb (138 kg)
Erősségek
Komoly méret, hosszú karok, és olyan mozgékonyság, amivel le tudja tükrözni a pass rusher mozgását. Laza mozgása lehetővé teszi, hogy a speed rusherek se tudják megkerülni. Gyorslábú, oldalirányba könnyen mozog és a térdét is tudja hajlítani. Nehéz kezei és hosszú karjainak hála ha elkapja az ellenfelet, dominálni tudja. Erő és elhivatottság sugárzik belőle futásnál. Rövid yardos helyzeteknél félreállítja a védőket, sebessége pedig a második szintre is elég, ahol odaadó munkát végez. Mérete, szívóssága és atletikussága mellett dörzsölt és versenyszellemére se lehet panasz. A fejét fenn tartja és figyeli, hogy kit lehet üldözés közben elpusztítani. Miután megblokkolt valakit, megy segíteni egy következő ellen. Korához képest nagyon képzett. Nincs benne túlzott agresszió, türelmessége olyan erény, amit sokakba bele kell nevelni. Ismeri a sémákat és igyekszik addig tolni az emberét, míg esélytelenné válik, hogy játékba avatkozzon.
Gyengeségek
Még van hová fejlődnie, amit az NFL sztárjai ki tudnak használni. Néha túl magas testtartással játszik és rossz szöget választ. Ha a védő rá tudja tenni a kezét Stanley mellkasára, akkor vissza tudja nyomni, mert nehezen horgonyoz le második szándékból.
Megjegyzések
Las Vegas-ból származik, középiskolában a jelenlegi Arizona Wildcats QB, Anu Solomont védte. Édesanyja Tongán született. A Rivals csak a 15. legjobb OT-nak tartotta az országban mikor aláírt az írekhez. Újoncként nem sokat szerepelt, de 2013-tól alapember, eleinte RT-ként, majd Zack Martin távozása óta LT-ként. Szóba került a neve a 2015-ös drafton mint első körös tehetség, de csak idén érkezik. A 2015-ös idényben konszenzus All-American választott és az év legjobb polinéziai játékosának is őt nevezték meg. Lehet, hogy a technikáján még csiszolni kell, ami eleinte visszaüthet a játékában, de hosszú távon minden adott, hogy franchise LT-t képezzenek belőle.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Tunsilt állítólag levették Ozzie-ék a boardról, miután nyilvánosságra került a videó.És eddig mások is, kíváncsi vagyok meddig csúszik.
vassadi
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Tunsilt állítólag levették Ozzie-ék a boardról, miután nyilvánosságra került a videó.
több mint 9 éve
Tunsilnak felkerült valami gázálarcos videója twitterre amit gyorsan lekaptak, de újabb csomag... plusz az eltiltás plusz a per plusz a Nkemdiche vonal és voálá a Titans feltradel Conklinért...
több mint 9 éve
Volt egy ilyen érzésem a draft előtt, hogy Stanley lesz, de nem gondoltam volna, hogy úgy hozzuk el, hogy Tunsil bent van. Nekem tetszik egyenlőre ez a választás, védhető pick.
több mint 9 éve
Nem egy sexy pick, de off field nincs sérülésről nem tudok és szerintem nincs akkora nagy különbség közte meg Tunsil között mint sokan gondolják. Majd meglátjuk, de azért az eufória elmaradt.Jó lesz Ő szerintem, meg kiment minden sexy pick előttünk.
Blaise
több mint 9 éve
Nem egy sexy pick, de off field nincs sérülésről nem tudok és szerintem nincs akkora nagy különbség közte meg Tunsil között mint sokan gondolják. Majd meglátjuk, de azért az eufória elmaradt.
több mint 9 éve
Stanley lett belőle...
több mint 9 éve
Chargers behúzta Bosát, így akkor Ramsey vagy Buckner ha ki nem mennek...
több mint 9 éve
Tunsilrol egy pöfékelős videó jelent meg (érdekes időzítés) ha ez igaz nem őt húzzuk
több mint 9 éve
DeForest / Buckner
több mint 9 éve
Mert most kap majd milliókat Tunsil, nem véletlen az időzítés. Emiatt nem fog csúszni úgysem, de legalább le lehet gombolni. (8Jack/Ragland ,na jó ez csak vicc volt. Buckner/Hargraves picket várokHa Ragland lesz, összezördülés lesz. 😛 😀
Peter
És a mostohaapja pont a draft napján perelte be Tunsilt?
Vrij6
több mint 9 éve
Jack/Ragland ,na jó ez csak vicc volt. Buckner/Hargraves picket várokHa Ragland lesz, összezördülés lesz. 😛 😀
Peter
És a mostohaapja pont a draft napján perelte be Tunsilt?
több mint 9 éve
Elvileg beperelte a mostohaapja Tunsil-t, hogy megtámadta.