Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát, remélem nem fizettünk neki túl sokat, a csávót 3rd downon kívül nem lehet használni...Mondjuk 7-8 sackre jó lehet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Elvileg jön Bruce Irvin
több mint 6 éve
Sendejoról is lecsusztunk
több mint 6 éve
A Cerberosnál jobb alapanyag az tutti.
több mint 6 éve
Akkor a draft előtt sztem mindenki oda meg vissza volt tőle. Emlékszem Stanford UNC bowl meccs volt akkor és konkrétan rommá alázott mindenkit minden playben.Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.pont ma olvastam a Carolina 17-es draftjáról cikket, amiben az nfl.com megírta, hogy Riveránál Thomas volt a no. 1. player a boardon
gabokocka
r.baggio
Nem tudom mi ment félre nála, lehet csak rosszul használták, vagy tényleg tweener és nincs igazi posztja, belül kicsi, edge rushernek meg nem elég robbanékony és gyors.
Ron hátha kihozná belőle a maximumot, mert azt nehéz volna elvenni tőle, hogy a D-hez ért. Másban bízni jelenleg nem nagyon tudunk, mert a védelemben az emberanyag elég kutyus jelenleg.
több mint 6 éve
Azért látok én még fal embereket akikbe nagyobb fantázia van mint Bushrodban... mozgolodhatnánk amig van hova.
több mint 6 éve
Egy 4. Kört megérne nekünk.Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.pont ma olvastam a Carolina 17-es draftjáról cikket, amiben az nfl.com megírta, hogy Riveránál Thomas volt a no. 1. player a boardon
gabokocka
r.baggio
több mint 6 éve
Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.pont ma olvastam a Carolina 17-es draftjáról cikket, amiben az nfl.com megírta, hogy Riveránál Thomas volt a no. 1. player a boardon
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ja Ninerst is meggyőzte. Nem a felépitésével van baj. Az lehet bárkinek jó, meg lehet rossz felépítéssel is valaki jó. Képességei nincsenek meg se szélre se bentre, persze 1/3-hoz mérten.Simán DE felépítése van, akár 3-4 es DE-nek is jó, elég atletikus hozzáSolomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.Meg lett a srác valodi posztja?
gabokocka
Mert már drafton is ez volt a bajom vele, hogy oké de mire használod?
Turóczi Szabolcs
kapitnono
Szerkesztette: TSzabi
több mint 6 éve
Simán DE felépítése van, akár 3-4 es DE-nek is jó, elég atletikus hozzáSolomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.Meg lett a srác valodi posztja?
gabokocka
Turóczi Szabolcs

több mint 6 éve
Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.Meg lett a srác valodi posztja?
gabokocka
több mint 6 éve
Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.a '17 draft első köre jól sikerült a Frisconak
gabokocka
több mint 6 éve
Solomon Thomast állítólag árulja a 49ers, csekkolnám mibe fáj.
több mint 6 éve
Simán esélyes, de valami kell a védelemhez is. Tavaly megmutatták hogy tudnak top 5 D szinten játszani, ahogy azt is hogy szétbis tudnak esni, és nincs senki aki egyszer csak csinal egy nagy játékot, megforditva a meccset. Kek felé nem szívesen néznek passzokkal. A sec rendben van Reid Brberry Jaksonnak, ők jók, de nem playmakerek, nem klasszisok.
A DL kb ugyan az hogy van 3 játékos, Addison, Short, Poe akik NFL szintem fociznak. De kell egy klasszis mindegyik csapat részbe aki egy INT el stripsackkel, vissza hozza a mecsbe a gárdát vagy lezárja a meccset. Kevés ilyen volt tavaly.
Azt mondom egyik egységbe is elég egy ilyen, inkább a DL ba kéne, mert Jacksonba látom ezt.
több mint 6 éve
Amúgy azon gondolkoztam, hogy simán benne van a pakliban, hogy kivisszük a 2 top OT valamelyikét,ha nem kellenek senkinek a nagy D run miatt. És akkor a támadófal évekre letudva, akár hosszabbítunk év végén Williamsszel, akár nem. De ahhoz azért kéne még kukázni edge rushert. Quinn nagyon nem illik a maga szerződésével a Phins rebuildbe, valahogy el kéne hozni úgy, hogy ne bassza telibe a capünket.
több mint 6 éve
Sweetnek kisebb szív problémája van. Mi szívesen elvisszuk 1/16 ra így is
több mint 6 éve
Nickelback nem igen maradt, aki előre lépés lenne Munnerynhez képest( pedig az nem nagy szó) Breeland szóba állna vajon velünk?
több mint 6 éve
Konkrétan kiütötték kint a szart 😁Ja hát így azonnali cut. Még ha mutatott volna valamit.
gabokocka
több mint 6 éve
Hearn balhézott Augustában, valami barban.
több mint 6 éve
Callahanről lecsusztunk, azon az áron ment el amit várni lehetett. 3év 20m
több mint 6 éve
Bushrod vizitál. Tényleg nem fejeztük ba a fal mélyítését, tetszik.Mondjuk ilyen 1 millánál többet ne nagyon adjunk potenciális cseréknek.
több mint 6 éve
kíváncsi vagyok mi lesz a drafton. Egyértelmű DE kéne, csak félek azt lerabolják addigra, B opció nincs igazán Safetynek Cornernek nem igazán örülnék, így hogy van kezdő Tackle nem arra löném el az első kört. DT húzás se annyira indokolt mint legfontosabb. Persze minden azon múlik ki marad, csak rossz érzésem van az needre húzással.
több mint 6 éve
Barner elment a Falconshoz. Érte se nagy kár. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egyértelmű cél, hogy jobbá és mélyebbé tegyük a falat, ezek alapján nem lepne meg, ha, lenne még érkező akár újonc, akár FA.,
gabokocka
A guard projektekkel szerintem elégedettek lehetünk.
Egy veterán mint Sitton, Wisniewski, vagy Levitre elférne, 1 éves szerződéssel.
OT poszton szerintem Clark a legjobb opciónk veteránnak, és mellé behúzni egy projektet a Norwellért kapott pickkel.
Williams is csak 1 évre írt alá, ő nagy kérdőjel mennyire lesz egészséges,. Schreader, Veldheer még jó lehetne jobbra, de szerintem OT draft legyen a középső körbe.