Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Nem tudom volt-e már,de hívjuk fel Szabó Tónit... Ha volt,akkor bocs. 😀
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
Volt már olyan, hogy minden edző ugrott egy ilyen folyamatban, akit egy csapat kiszemelt?
Biemieny lesz ebből végül.. 😳
Zalán
Egyelőre csak Haribo ugrott az egyértelmű jelöltek közül. Azért arról nincs szó, hogy mindenki offolt minket.
roberto23
Quinn, most DR, Payton meg nem szeretne együtt dolgozni az egyik tulajjal. Reich aláírt Párducba. Rosburgot mi st coachból is kibasztuk, Evero már DC sem akar itt maradni. Maradt még a Rams DC. valaki ?? Jahh igen, az bamba, aki hozza Bazzát.
Zalán
Nekem az a Payton szál nagyon eroltetettnek tűnt. Most vagy Payton változtatja hetente a véleményét, vagy ott valami más volt/van a háttérben.
roberto23
A Payton szállal kapcsolatban csak egy érdekesség, ez az egyetlen tweet, amit Sean idén maga írt:

Szerk.:
Nyilvánvalóan nem erre akar a tweetjében a "zero truth" alatt utalni, de ha zero igazság van benne, akkor valójában nem akar RW-vel dolgozni és a védelmet sem érzi olyan nagy számnak 😀 😀
Általános Doktor
És mindezt egy 6 órás Cards interjú közepén. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Volt már olyan, hogy minden edző ugrott egy ilyen folyamatban, akit egy csapat kiszemelt?
Zalán
Egyelőre csak Haribo ugrott az egyértelmű jelöltek közül. Azért arról nincs szó, hogy mindenki offolt minket.
roberto23
Quinn, most DR, Payton meg nem szeretne együtt dolgozni az egyik tulajjal. Reich aláírt Párducba. Rosburgot mi st coachból is kibasztuk, Evero már DC sem akar itt maradni. Maradt még a Rams DC. valaki ?? Jahh igen, az bamba, aki hozza Bazzát.
Zalán
Nekem az a Payton szál nagyon eroltetettnek tűnt. Most vagy Payton változtatja hetente a véleményét, vagy ott valami más volt/van a háttérben.
roberto23
A Payton szállal kapcsolatban csak egy érdekesség, ez az egyetlen tweet, amit Sean idén maga írt:

Szerk.:
Nyilvánvalóan nem erre akar a tweetjében a "zero truth" alatt utalni, de ha zero igazság van benne, akkor valójában nem akar RW-vel dolgozni és a védelmet sem érzi olyan nagy számnak 😀 😀

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Zalán
roberto23
Zalán

több mint 3 éve
Én se értem annyira ezt. Mármint számomra egyik jelölt se tűnik idén kihagyhatatlannak. Persze lehet DeMeco baromi jó HC lesz, de az is lehet, hogy bust. Most a napokban éppen ő lett felkapva nálunk, de én pl Morris-t jobb jelöltnek látom, márcsak a HC tapasztalat miatt is.

Sőt, kovezettek meg, de nekem Caldwell-el se lenne bajom. Nyilván vele SB-t a büdös életben nem fogunk nyerni, de egy jónak tűnő stábbal felőlem jöhet simán.

több mint 3 éve
Tegnap írtam h idén semmi érdemi sem szivárog ki az edzőkeresésünkról.
Ez a fő oka annak h minden nap más főesélyest írnak hozzánk.

Ryans ha a Texans edzője lesz úgy h nálunk is lett volna esélye az annyit jelent h a szentimentális érvek győzik meg. A feleségét ott ismerte meg, aki egyébként onnan is származik, ott játszott, nem kis megbecsülésben, azért ő még kishal ahhoz h nagypénzt kapjon, azt a 4-6 M/évet bármelyik nfl tulaj ki tudja fizetni. Ne csináljatok úgy mintha itt az döntene h az 1/2 olyan szexi pick lenne és egyébként nem Denver lenne a nagyobb marketplace, 5x nagyobb médiafigyelemmel, nagyobb történelemmel, stabil tulajdonosi háttérrel.

Nem volt semmi konkrétum az esetleges Ryans staff körül se, mert ennyire nem szivárgott ki semmi, tehetséges edzőnek nézett ki, de a mostani felhozatalban van 4-5 hasonló edző, akinél mindnél van pro és kontra is (meg Sean Paytonnál is, mint ahogy értekeztünk róla pár napja, amikor ugyanez a Pelissero még mutal interestről írt nála és nálunk).

Személy szerint annak külön örülök h Ryans egyáltalán érdemben szóba került, mert legalább nem az van h belementünk az interjúkba úgy h már eldöntöttük h kit akarunk. Nekem ebből az jön le h tényleg végig megyünk a jelölteken és a legjobbat próbáljuk idehozni (akinek egyébként ugyanúgy meg fogom adni az esélyt legyen az Caldwelltől Sean Paytonig bárki).

Sztem teljességgel felesleges pánikolni, de ha ettől nektek jobb akkor pánikoljatok.

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Allbright szerint ha Ryans elmerészkedik a Texansszal való találkára, nem kerünk belőle és a többi jelöltünket fogjuk támadni. Fantasztikus.
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
roberto23

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Na, Rapsheet és Klis is erős utalásokat tesznek rá, hogy a Ryans Broncos szálnak lefőtt. Nem tetszik a vezetésünknek hogy nem a mi idővonalunkhoz igazodik a Texans képbe kerülése, és van 7 további kiváló jelöltünk. Kolosszális bullshit.

Zalán
Quinn ha minden igaz azért lépett vissza tegnap, mert jelezték neki hogy Caldwell, Shaw és Ryans előtte vannak. Borzalmas amit művelünk de komolyan.
több mint 3 éve
Zalán

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 3 éve
Azért ez most mellbevágó Doki. Ne megbántva a sorstárs Texans fórumtársakat, de ott tartunk, hogy velük versenyfutva sem vagyunk tényezők egy nullkilométeres edzőnél?
Zalán
Sajnos Ryans Texans legenda. Évekig volt ott csapatkapitány, Kareem Jackson nyilatkozott is az ottani kultuszáról a reggel.
több mint 3 éve
Szopó van, Rapsheet szerint Ryans Texans edző lesz.
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀
Hanem azt h az infók szerint a Texansnál ő a fő jelölt, és szerinte közös az érdeklődés.

Ha mindkét csapat felajánlja neki a melót, akkor elég sok minden szól ellenünk és kevés mellettünk...
Általános Doktor
Azért ez most mellbevágó Doki. Ne megbántva a sorstárs Texans fórumtársakat, de ott tartunk, hogy velük versenyfutva sem vagyunk tényezők egy nullkilométeres edzőnél? A megpróbáltatásaink úgy érzem nem érnek véget. Ha Ryans aláír jövő héten a Texanshoz, akkor minden idők bohózata lett ez a mostani edzőkeresősdi. És beigazolódik, amit a folyamat kezdetén, amikor még komoly lépéselőnyben voltunk, sejtettünk. Azaz, hogy a töménytelen pénzünk ellenére sem vagyunk vonzó csapat. S mindez az elmúlt hét év gyalázata miatt, s ahová lerombolták ezt a csapatot, s guzsba kötötték évekre egy leszállóágban lévő Wilsonnal. Ugye az volt a mondás, hogy a denveri fo ultraagresszív lesz az edzőkeresésben. Látszik az eredmény és a pénzzel bármit megoldunk eredménye. Persze lehet, hogy tévelygés ez, és kihuzzuk bármilyen forgatókönyv szerint a következő 15 év edzőjét, aki sikerre vezet. De valahogy itt csendben figyelve az eseményeket, csekély erre az esély.

Szerkesztette: Zalán

több mint 3 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀
Hanem azt h az infók szerint a Texansnál ő a fő jelölt, és szerinte közös az érdeklődés.

Ha mindkét csapat felajánlja neki a melót, akkor elég sok minden szól ellenünk és kevés mellettünk...
Általános Doktor
Amikor beleírják, hogy egy edző mutual interesttel megy el egy második interjúra találkozni a vezetéssel, akkor az az esetek túlnyomó többségében a szerződés aláírását jelenti. Kéne virítani egy kis Walmart pénzt, hogy ez ne így legyen.

Tegnap még hozzátok írták, nem tudnak miről írni, így minden nap új változattal állnak elő. Ha végig nézed az összes csapat HC keresését minden nap más volt az új fő kiszemelt. Mindegy is, jövő hét elején okosabbak leszünk.
Bondi
Igen, de azt nem vette át sem Schefter, sem Rapsheet, ellenben ezt meg úgy fogalmazta meg, hogy a találkozója veletek csak formalitás lesz.
Cruyffista

Valszeg hétfőn okosabbak leszünk, így vagy úgy.

A Rapsheetes poszt am nem megy szembe azzal amit tegnap Klis meg Ben írt, mind2ő kb. azt mondta h nálunk DeMeco a frontrunner, de Caldwell, Payton és Quinn és képben van. Utóbbi azóta már kihúzta magát értelemszerűen.

több mint 3 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀

Általános Doktor
Amikor beleírják, hogy egy edző mutual interesttel megy el egy második interjúra találkozni a vezetéssel, akkor az az esetek túlnyomó többségében a szerződés aláírását jelenti. Kéne virítani egy kis Walmart pénzt, hogy ez ne így legyen.

Tegnap még hozzátok írták, nem tudnak miről írni, így minden nap új változattal állnak elő. Ha végig nézed az összes csapat HC keresését minden nap más volt az új fő kiszemelt. Mindegy is, jövő hét elején okosabbak leszünk.
Bondi
Igen, de azt nem vette át sem Schefter, sem Rapsheet, ellenben ezt meg úgy fogalmazta meg, hogy a találkozója veletek csak formalitás lesz.
több mint 3 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Cruyffista

több mint 3 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀

több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 686 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a következő 3-4 órában nem lesz bejelentés Schefteréktől, így hogy Ryans vasárnap este meccsel, szerintem leghamarabb hétfő este lesz megerősített infó a HC keresésünkről. Ha bejut az SB-ba, a koordinátor keresés még egybe is futhat a pre FA nyitás előtti franchise tag osztás időszakával. Szurkolói szempontból elég szar ez a várakoztatás.
Cruyffista
Anno mikor mi legutóbb NFC Champot játszottunk már megvolt a döntès hogy az ellenfèl OCja (alias Vikings, alias Shurmur) lesz a Giants HCja. Az eredmény ismert. Szóval khm 🤔😏😉 nevezèttek csak ki ma mondjuk 🤪
több mint 3 éve
Ha a következő 3-4 órában nem lesz bejelentés Schefteréktől, így hogy Ryans vasárnap este meccsel, szerintem leghamarabb hétfő este lesz megerősített infó a HC keresésünkről. Ha bejut az SB-ba, a koordinátor keresés még egybe is futhat a pre FA nyitás előtti franchise tag osztás időszakával. Szurkolói szempontból elég szar ez a várakoztatás.
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Minden értelmet nyert

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Én abban sem vagyok biztos, hogy hol játszana Browning, SLB vagy DE
Gregory, Jones, Simmons és PS2, akiket nem féltenék. Mivel Simmons és PS2 a 2 legjobb játékos a védelemben és tudnék érvelni amellett hogy Jones a 3., ezért konkretizálva a feladatokat, lehet valóban kevésbé fájdalmas az átállás. Mondjuk Gregoryra annyira számítanék, mint Ja'wuan Jamesre vagy Callahanre, de ez akkor is így van, ha marad a 34.
A Singleton típusú overachievereket sajnálnám, de a váltáshoz szükséges kulcsjátékosok nagy részét végülis össze lehet gereblyézni egy offseason alatt, aztán a 2., 3. évben finomhangolni azokat a posztokat, ahol megoldja a régi játékos, de egy kfiejezetten rendszerfit játékos előrelépés lehet. Feltéve hogy 3. évére is maradna Ryans.

De először legyen hivatalosa a kinvezés, aztán lássuk a stábot. A közeljövő úgy is attól függ majd, hogy az OC mit hoz ki Wilsonból

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Jewell mondjuk sztem pont h lassú Ryans sémájába, de a puding próbája az evés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sémaváltás kapcsán annyira nem állunk rosszul.

A secondary alapja megvan a Surtain, Simmons duóval, illetve Williams pont Ryans keze alól érkezett slot CB-nek.

Az ILB sor agyának ott van Jewell, akinek van játékhívó tapasztalata is.

A védőfal profilokra a Gregory, Jones 2x, Browning sorral tökéletesen passzolna a 49ersével, kérdés Ryans akarja-e upgradelni mondjuk Gregoryt, illetve DreMontot meg tudjuk-e tartani. DJ Jones ugye szintén Ryans alatt produkált karrierévet.

Az átállás másik kérdés, de Simmons és Jewell alapvetően észjátékosok, így szerintem menne nekik. Sok játékosnak meg komoly tapasztalata van 4-3-ban. 2 ILB, 1 SS, CB2, OLB3 és egy DreMont Jones megtartás kellene.
több mint 3 éve
Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban volt
Mondanám hogy egy tapasztalt assistant HC sokat segíthet, de hát Munchak se sokat ért tremendousjob mellett...

Egy 34 -> 43 váltás miatt szerintem a jó védelmünk nagy részét ki kéne kukázni. Mondjuk olvastam olyat hogy megtartaná Everot DC-nek, ami nagyon meglepne és nem tudom hogyan illesztenék össze a különböző sematikus nézeteiket. Rövid távon biztos a bejáratott Evero védelem működne jobban viszont az átállás nem nagyon tud fokozatos lenni és egyébként meg gondolom azért jönne Ryans mert milyen jó DC volt, konrkératan ő lett az assisntant coach of the year

Amúgy nem tudom miért minket választana a Texans helyett és itt most nem erre a senki sem hajlandó Mahomes és Herbert divíziójába jönni HC-nak fantázia konteóra gondolok, hanem a houstoni kapcsolatra és az 1/2-es pickre. Mi másféllel több győzelmet szereztünk, de annyival draftolunk később, mintha legalább konf döntőben lettünk volna. A gyep mondjuk biztos szebb...

Nem tudom mit gondoljak, majd ha látom a teljes stábot talán
Black_Adder
Benék is elmondják a podcastben h idén alig-alig szivárog ki vmi a csapattól (a Paytonos infók is Payton köréből szivárognak), így nehéz megmondani h miért választják DeMecót, de Benék szerint nem önmagában azért mert jó munkát végez DCként, hanem azért mert:
a) imádja mindenki aki dolgozik vele;
b) megszállottan figyel minden részletre;
c) az alapdolgokat (küzdeni akarás, fegyelem, figyelem, stb.) nagyon keményen elvárja és számonkéri mindenkin maga körül.

Általános Doktor
Nekem ez, sajnos, nagyon erős deja vu Kókler idejére. Róla is elmondtak minden jót, hogy mekkora fasza motivátor, mennyire imádják a játékosai, stb., de róla legalább több helyről és embertől lehetett infókat szerezni, hiszem 10+ éve edzősködött az NFL-ben és több csapatnál is megfordult, ellenben ugye az 1-csapatos Ryans-el...

Persze ne legyen igazam, de én pont azt reméltem, hogy ez a HC kiválasztási folyamat más lesz, mint amiket az elmúlt években láttunk, aztán ez nekem 2016 újra, vagy 2022...
StormST
Kóklerhez képest Ryans legalább letett vmit az asztalra mint DC, valamint értelmezhető játékos múltja is van, ahol hasonlóan szuperlatívuszokban beszélnek róla.

De nem akarok mindig az ördög ügyvédje lenni. Lássuk meg h ki lesz végül, majd lássuk meg a staffot, utána majd lehet beszélgetni h mit várjunk tőlük.