Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
JMD draftolta, nem?Kommentár nélkül:Szerintem sokan sosem bocsájtják meg JMD-nek. Én spec nagyon csíptem TT-t
www.youtube.com/watch?v=tQ7kN86gI38&t=291s
Sosem bocsájtom meg Elwaynek.
#JC6
Helmut Zimmer
Elway meg kirúgta... (váltig állítom, nagyobb bálvány lett volna, ha kap még egy esélyt, mint a mi hatalmas GM-ünk...ezt pedig nem bírta volna lenyelni).
OFF.
szerk.: egyszer csak elengedem... 😀
több mint 7 éve
Mivel én 2014-ben kezdtem el nézni az NFL-t így én nem láttam sajnos elég Broncos meccset (bár igyekeztem pótolni a múltból). De ha már videók, akkor én is csatlakoznék a játékossal aki jelenleg posztján az egyik, ha nem a legjobb. Aki miatt (is) imádok Broncos meccset nézni, az ember akiben mindig benne van egy meccsfordító play. Az összes vadló közül magasan a kedvencem.Irigyellek, mert klassz dolgok várnak rád! A generális!
Von Miller:
www.youtube.com/watch?v=N7WcyZ6E9JY
Vonster
www.youtube.com/watch?v=b3rKx0Xc8hI
több mint 7 éve
Mivel én 2014-ben kezdtem el nézni az NFL-t így én nem láttam sajnos elég Broncos meccset (bár igyekeztem pótolni a múltból). De ha már videók, akkor én is csatlakoznék a játékossal aki jelenleg posztján az egyik, ha nem a legjobb. Aki miatt (is) imádok Broncos meccset nézni, az ember akiben mindig benne van egy meccsfordító play. Az összes vadló közül magasan a kedvencem. Von Miller:
www.youtube.com/watch?v=N7WcyZ6E9JY
több mint 7 éve
Nézzünk JMD áldozatokat, közönségkedvenc Hillis denveri melójayoutu.be/cSjDe0WDuCg
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 7 éve
6-0-ás kezdés. újonc edző, miénk volt a világ, bár addigra felszámolt egy csapatot. Hosszú a játékosok névsora, akiknek idő előtt távozniuk kellett vadlóföldön.Az egyik legfájdalmasabb történet az övé. De vele láttam először és egyedül élőben a Broncost Londonban.
Ő Josh, itt a No Write Zone-ban
youtu.be/tcrl7BPY-64
youtu.be/R0Pe7f-UHYs
youtu.be/D6HnS6d-Kpo
Ez utóbbi mezt azóta is várom, hogy újra a csapatom feszüljön
Szerkesztette: Zalán
több mint 7 éve
amúgy ilyen hszekkel nem kellett volna megvárni a zárást. Bátran mehetnek majd az új helyre is az eseménytelen nyáron.Hát, pedig a kollektív gyászfeldolgozásban segít, ha jön az oltás smoking jayre. 😊
annyira, hogy inkább nem is írok most semmi oltást smoking jayre
Black_Adder
Amúgy lehet, jobb is egy ilyen újrakezdés. Igen, az van, hogy Tebow purgatórium óta kicsit konzervatívabb lett a csoport. Elkezdtünk diplomatikusabbak lenni. Kezdett az egész úgy működni, mint egy újság. Ha van friss tartalom, akkor lehet írni. Egyébként ne zavarjuk egymást. Csak úgy nem szemetelem tele az értékes, szakértő tartalmat. Szóval ez már egy ilyan pro-forum lett, ahol a kevésbé nfl-kvalifikált palik (pl. én), nehezebben küldenek be, pl. ilyen bulvársztori ízű posztokat. Régebben igazán laza volt a fórum, később vonalasabbá vált. A Denver Sport Blog volt az igazi. Imádtam Filip mérkőzés utáni vívódásait. Az eredménykövetőben még fennmaradt a bohém élet. Most meg már semmi nem számít. 😊
több mint 7 éve
rossz élmény, de ezt a meccset láttam először (a végeredményet végül nem, mert nem néztem végig 😛)www.youtube.com/watch?v=HmRYZOuXHrA
ezért imádom a Broncost, egy úgy nevezett Peyton Manning FA igazolása miatt. Azóta meg csak a MUSZTÁNGOK!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
amúgy ilyen hszekkel nem kellett volna megvárni a zárást. Bátran mehetnek majd az új helyre is az eseménytelen nyáron.annyira, hogy inkább nem is írok most semmi oltást smoking jayre
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Vissza a "futballgyermekkorba", az első irányító, akiben mindig benne volt a lehetőség, vagy csak bele akartuk képzelni az álmodozásainkba, hogy elviszi a csapatot a Super Bowlba. A No Write Zone-ban a cukros Jay denveri td-i hype videóban
youtu.be/9L3AjRBqBsQ
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ő itt szeretett a legjobban játszani, Chicago már csak B terv volt. Neki idejekorán mennie kellett a gonosz miatt, pedig még itt lett volna a helye.
Emlékezem Cutlerre !
több mint 7 éve
Kommentár nélkül:
#JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Kommentár nélkül:Szerintem sokan sosem bocsájtják meg JMD-nek. Én spec nagyon csíptem TT-t
#JC6
több mint 7 éve
Nehezen jutottam el oda, hogy elkezdtem megismerni is a játékosokat, annyian voltak a soccerhez képest. de idővel ez is jött. Az első igazi kedvenc védőm, Elvis Dumervil. Kvázi a pesti dzsungelben tartózkodva is féltem tőle. youtu.be/r0Nh9JL_IB0
Ez pedig beégett az agyamba.
A Sack
youtu.be/pKw5cgsBGh4
Emelem kalapom Brady előtt, aki egyből felállt belőle.
Csak azt a faxpapírt tudnàm feledni vele kapcsolatban. Lesújtott a távozása ilyen gikszer után.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kommentár nélkül:www.youtube.com/watch?v=tQ7kN86gI38&t=291s
több mint 7 éve
Ücsörgök itt kilakoltatva, kavicsokat rugdosva a játszótéren, várva, hogy ne hagyjanak az árok szélén. És hát Helmut is inspirál, rohangászunk meztelenül egy elhagyott szellemvárosban. Erre minden gyermek vágyik. Hát most megkaptuk ezt is az futballtól. Kollektív traumakibeszélésre hívom a fórumárvákat az abszurdot felhasználva.
Nincsen búcsú emlékezet nélkül.
Így hát No Write Zone rovatot hirdetek, ahová bárki és akárki linkelheti a fórum története alatt átélt legnagyobb élményeit, eufóriáit, traumáit, ami a sportághoz, a csapatodhoz köt. Szemeteljük tele akár a legapróbb emlékfraktálokkal a fórumunkat az utókor számára, mielőtt ráhúzzák a szarkofágot; ha majd eljön az onlinerégészet kora, legyen elég fellelhető adat utánunk, egy elképzelt közösség mindennapjairól.
Az én első lépéseim 2005-ből valók, az első játékos, akinek a nevét megjegyeztem, Jake Plummer.
A No Write Zone első videóösszeállítása a kezdetekről szól.
Jake the Snake
youtu.be/pl6QmrTeGE0
több mint 7 éve
Tagadhatatlanul a Broncos Topic az offseason győztese.Mert mi offseasonban is nagyon jókat edzünk, azé...
Helmut Zimmer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Egyszer eljössz egy Anna Peti Gergő esti olvasásra, amikor ötvenedszerre megunom, úgy igazán - azokon a verzéken gurulnak le a gyerekek az ágyról. A Lencsilánynak is vannak alternatív szövegdobozai, de fő szám a Mityimatykó.Ez lesz a nagy Peko év, a kis Kyle leveri a nagybácsit, s a Hiperbólra kiengedik Gocsicsot a sittről, hogy megcsodálja Pacton Lincs naptól csillogó vértjét, közben kenderfüsttel fujják a labdákat, hogy Miller széjjegyalulja Alexej Smithtszet. Elwéy gatyájáról pedig be tudják gyűjteni az összes testnedv- mintát. Hogy kicsit szakmai is legyek, bár inkább Elesdésálom.OFF:
sutianap
Képtelen vagyok rájönni, évek óta, hogy vagy képes így megnyilvánulni nap, mint nap. Otthon is így kommunikálsz? 😀
#JC6

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ez lesz a nagy Peko év, a kis Kyle leveri a nagybácsit, s a Hiperbólra kiengedik Gocsicsot a sittről, hogy megcsodálja Pacton Lincs naptól csillogó vértjét, közben kenderfüsttel fujják a labdákat, hogy Miller széjjegyalulja Alexej Smithtszet. Elwéy gatyájáról pedig be tudják gyűjteni az összes testnedv- mintát. Hogy kicsit szakmai is legyek, bár inkább Elesdésálom.OFF:
sutianap
Képtelen vagyok rájönni, évek óta, hogy vagy képes így megnyilvánulni nap, mint nap. Otthon is így kommunikálsz? 😀
több mint 7 éve
Ez lesz a nagy Peko év, a kis Kyle leveri a nagybácsit, s a Hiperbólra kiengedik Gocsicsot a sittről, hogy megcsodálja Pacton Lincs naptól csillogó vértjét, közben kenderfüsttel fujják a labdákat, hogy Miller széjjegyalulja Alexej Smithtszet. Elwéy gatyájáról pedig be tudják gyűjteni az összes testnedv- mintát. Hogy kicsit szakmai is legyek, bár inkább Elesdésálom.Tagadhatatlanul a Broncos Topic az offseason győztese. Mindegy Elway megoldja hogy szezon közben lemaradjatok,Időközben felmentünk 21 ezer fölé. Kellett hozzá az elmúlt két nap, egy Super Bowl és Tebow.Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. NyugiNem rontod el a kedvem. 😛 Ha beveszi a piruláitt, akkor rendben van
Zalán
Helmut Zimmer
Zalán
Helmut Zimmer

több mint 7 éve
Tagadhatatlanul a Broncos Topic az offseason győztese. Mindegy Elway megoldja hogy szezon közben lemaradjatok,Időközben felmentünk 21 ezer fölé. Kellett hozzá az elmúlt két nap, egy Super Bowl és Tebow.Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. NyugiNem rontod el a kedvem. 😛 Ha beveszi a piruláitt, akkor rendben van
Zalán
Helmut Zimmer
Zalán
több mint 7 éve
Időközben felmentünk 21 ezer fölé. Kellett hozzá az elmúlt két nap, egy Super Bowl és Tebow.Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. NyugiNem rontod el a kedvem. 😛 Ha beveszi a piruláitt, akkor rendben van
Zalán
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
Arról nem beszélve h akik pedig felvetik, hogy tesó, lehetne ezt profibban is, azok egyből szakadárok, meg törést okozók stb. Azon túl h nem fog nőni az FK! látogatottsága mit is szakítanak ők szét?Azok akik ezt felvetik nem is léteznének ebben az online térben ha a fejünk felett döntéshozók annó nem kezdik el csinálni azt, amit. Nevezetesen az nfl.hu-t. Állítom a fele le se szarná az nfl-t, ha ez az oldlal és közösség nem lett volna. Szóval egy dolgot, ha nem is sokat, de tudok: soha nem szarok arra az asztalra, amelyikről eszek.
Általános Doktor
Amúgy beregeltem a 3. vagy mi a szar csoportba is, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. NyugiNem rontod el a kedvem. 😛 Ha beveszi a piruláitt, akkor rendben van
Zalán
több mint 7 éve
Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. Nyugide volt a mienk azért 😀
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Brandon Marshall —— Seahawks. Nem a mi fiúnk. Nyugi
több mint 7 éve
És képzeld el ha McKenzie-nek dobálna. Best duo ever.KEVÉS!!! Nincs mindenvivőbb annál, hogy nálunk Peterman passzol!!! Azért ezt ízlelgessük!😀Amúgy mennek az OTA-k.Milyen érdektelen? Mindjárt átküldök a Bills topikba egy Malik Jacksonba oltott Shelby Harrist fórummotort pusztítani... 😜
Értem én, hogy a Denver érdektelen, de a többi csapatnál vannak nagyon nagyon vicces dolgok történnek!
😊
Helmut Zimmer
Zalán
Helmut Zimmer
„History is a set of lies agreed upon.”