Green Bay Packers

78 feliratkozó

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 141 — beers & Packers
M usgrave IR :/
alatriste
J-Rob viszont máris az 53-ban!
iktriad
Küldj egy TE-t is, lécci-lécci!
nagylaza, főpohárnok
Azzal mondjuk pont nem álltunk annyira szarul mint RB-vel
zacknorb
Maradt Deguara, Kraft és Sims (aki Kraftnál is kevesebb volt játékban, két elkapása van). Véletlenül se mondanám, hogy TE-ből jól állunk.
11 hónapja
SGBP 274
alatriste
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Tyler Davis honnan került ide? 😉
iktriad
Ő is IR-en van
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 318 — Kinek mit intézett a kormánya
alatriste
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Azzal mondjuk pont nem álltunk annyira szarul mint RB-vel
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 771 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
alatriste
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Tyler Davis honnan került ide? 😉
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 198
alatriste
Nesze sánta, itt egy púp
11 hónapja
alatriste
iktriad
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 771 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
alatriste
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 285 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc fan
11 hónapja
ugyanmar Green Bay Packers 29
Én már előre a karácsonytól félek: december 24-én este hétkor Packers-Panthers. Ebből családi purparlé lesz.🙂
nagylaza, főpohárnok
Két gyerekkel nekem minden sportműsor megtekintése kihívás 😀 És sajnos elég sok sportot szeretek...
11 hónapja
Én már előre a karácsonytól félek: december 24-én este hétkor Packers-Panthers. Ebből családi purparlé lesz.🙂
11 hónapja
uatu Indianapolis Colts 938 — uatu@freemail.hu
Kinti fórumokon azt írják h Musgrave vmi elég komoly vese sérülést szenvedett , volt errol vmi hivatalos info ? Nagyon remelem h semmi komoly .
nando89
Megrepedt a veséje? Így tolta le a meccset. Ugyan ilyen sérüléssel minimum 5 hetet hagytak ki, vagy egész szezont.
twitch(4thline)
Lucknak ez anno season ending sérülés volt.
11 hónapja
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 706 — twitch@citromail.hu
Kinti fórumokon azt írják h Musgrave vmi elég komoly vese sérülést szenvedett , volt errol vmi hivatalos info ? Nagyon remelem h semmi komoly .
nando89
Megrepedt a veséje? Így tolta le a meccset. Ugyan ilyen sérüléssel minimum 5 hetet hagytak ki, vagy egész szezont.

Szerkesztette: twitch(4thline)
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 285 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nyilván nekem sincs semmi gondom a lentiekkel sem. Én inkább vagyok NFL szurkoló mintsem GB. Van egy általam nagyon kedvelt sport, amit követek amennyire csak tudok, ahol van egy kedvenc csapatom. De a relációs jel nálam maga a játék felé billen el. De nyilván legtöbben egy csapatért vannak oda és annak minden sikeréért szurkolnak főleg.
Alapvetően nem is örültem volna a tankolásnak és nem tartozom a most mindent dobjunk el irány az 1/1 - hívők közé. Ez a sport nem így működik. De ha gyenge a csapatom akkor ugyan úgy tudok örülni egy kicsivel jobb picknek is mint egy győzelemnek. Amíg itt volt Rodgers nagyon nehezményeztem a stáb tesze-tosza hozzállását és, hogy nem használtak ki egy lehetőséget, hanem hagyták elúszni. Ezáltal picit még jobban csökkent a csapat iránti elkötelezettségem.
Ettől függetlenül a Packers a kedvenc csapatom, de szívesen drukkolok más épp aktuálisan szimpatikus gárdáknak is. De ugyan úgy egy Lambeau meccsre mennék ki legszívesebben, de lehetőségem sajnos nem erre adódik majd most sem majd.
A drafton is van már most jó pár kedvencem akik közül sokakat szívesen látnám a csapatnál. Love sosem volt ilyen így ha beválik örülni fogok - de nem szomorkodom akkor se ha nem és jön helyette egy általám már egyetemi szinten is jobban kedvelt figura.
alatriste
Nem kötözködésből, csak kiváncsiságból: ha a Packers a kedvenc csapatod, miért floridai gárdák a logóid?
Dzsokijuing
Az elsőre a válasz Tua, akit imádtam már a Bamán is és nagyon kedvelem mint nfl qb is és örülök neki, hogy sikerült karriert csinálnia. Főleg, hogy a draftkor is bezuhant a megítélése és utána is jöttek a károgók, a karja/fejsérülései stb miatt...
Szurkolok egy SB-ért a csapatnak vele.
A college fociban pedig vándor madár vagyok. Idei évre a Noles és a Huskies volt már szezon előtt is a kedvenceim között és vártam tőlük jó szezont. (Jött is). College szinten azt rakom fel amelyik csapatot épp kedvelem és szurkolok neki - tavaly ucla volt egyébként (akkor annak az appropója annyi volt, hogy őket láthattam végre élőben is egy meccsen a Rose Bowlon).

Liverpool Fc fan
11 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 867
11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 134 — Saturday Night Lights
Nyilván nekem sincs semmi gondom a lentiekkel sem. Én inkább vagyok NFL szurkoló mintsem GB. Van egy általam nagyon kedvelt sport, amit követek amennyire csak tudok, ahol van egy kedvenc csapatom. De a relációs jel nálam maga a játék felé billen el. De nyilván legtöbben egy csapatért vannak oda és annak minden sikeréért szurkolnak főleg.
Alapvetően nem is örültem volna a tankolásnak és nem tartozom a most mindent dobjunk el irány az 1/1 - hívők közé. Ez a sport nem így működik. De ha gyenge a csapatom akkor ugyan úgy tudok örülni egy kicsivel jobb picknek is mint egy győzelemnek. Amíg itt volt Rodgers nagyon nehezményeztem a stáb tesze-tosza hozzállását és, hogy nem használtak ki egy lehetőséget, hanem hagyták elúszni. Ezáltal picit még jobban csökkent a csapat iránti elkötelezettségem.
Ettől függetlenül a Packers a kedvenc csapatom, de szívesen drukkolok más épp aktuálisan szimpatikus gárdáknak is. De ugyan úgy egy Lambeau meccsre mennék ki legszívesebben, de lehetőségem sajnos nem erre adódik majd most sem majd.
A drafton is van már most jó pár kedvencem akik közül sokakat szívesen látnám a csapatnál. Love sosem volt ilyen így ha beválik örülni fogok - de nem szomorkodom akkor se ha nem és jön helyette egy általám már egyetemi szinten is jobban kedvelt figura.
alatriste
Nem kötözködésből, csak kiváncsiságból: ha a Packers a kedvenc csapatod, miért floridai gárdák a logóid?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
esz-ki-mo Green Bay Packers 304
Nem akarok kárörvendő lenni, meg az MNF-en amúgy is a Chiefsnek drukkoltam, de vér nem válik vízzé, avagy kutyából nem lesz szalonna.... szóval MVS az MVS...
11 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 10 673 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jones week-to-week elvileg

11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 347
Blake Martinez meg nálunk pokemonozik
11 hónapja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 850
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/400826920_1478658556401288_2682691216294623763_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=A-p8F2RYRpUQ7kNvgFmWz9g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AQIWNA9qRg5V5c0TLDZ45nB&oh=00_AYCqVylLIQu0R_BXJazZz78qn2HNCuhiAc1Db17wznFUtw&oe=6730A8D2
312.102 Aufrufe · 3.488 Reaktionen | Always so much to be thankful for. 🙏 #GoPackGo | Green Bay Packers
Always so much to be thankful for. 🙏 #GoPackGo.

Jones nem néz ki sérültnek
11 hónapja
Érdekes egyébként, mert Love-ban van szikra, nem tűnik annyira elveszettnek, mint sok irányító, akit nagy tehetségként bedobtak és full homály volt az elejétől (pl.: Rosen, Zach Wilson, Osweiler, Malik Willis, Mettenberger, Peterman etc.).

Az első három meccsen kifejezetten jó ritmusban játszott, érezte a zsebet, jól mozgott és a dobásaiba is egyensúlyban állt bele. Meg a legutóbbi meccsen is, bátran megdobta a hosszúakat és a csínybe is bevállalta.

A köztes állapot érdekes, hogy mit történt. Túl nagy terhet rakott magára? Elhitte, hogy át tudott állni és görcsössé vált? Szétesett a fal előtte (érzésre a középső szezonharmadban sokkal többet zavarták nyomással)?
Kellene neki egy sportpszichológus?

Én úgy látom, hogy a támadósorotok reményteljes, ha így halad a szezon, akkor nem nagyon fogtok TOP10 környékén húzni, szóval új QB csak nagy beruházással jöhet. Tele vagytok újoncokkal, nyilván össze is kell szokniuk, de a mostani idényben inkább a jó erőkből álló védelem teljesít alul sztem, így DC váltás lenne indokolt.
Willie Parker
Inverz Steelers vagyunk. Mi a DC kirúgásért rimánkodunk már 1-2 éve, de úgy de van szögelve ez a drága jó szakember mint hozzátok Canada.
alatriste
Canadának már kértünk vízumot, de nem akarják fogadni
Willie Parker
Rooney bácsi közbenjárt
11 hónapja
casaubon Green Bay Packers 2 259
Oké
Ha már Canadat kirúgta a Steelers jöhet a Barry out?
zacknorb
En mar hetek ota mondom: hosszabb tavon megerne egyszer 50-60 pontot kapni, ha utana Barry azonnal repulne. De ennel azert jobb a vedelem, es ez a szezon vegeig biztos megmenti.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 318 — Kinek mit intézett a kormánya
Oké
Ha már Canadat kirúgta a Steelers jöhet a Barry out?
11 hónapja
Érdekes egyébként, mert Love-ban van szikra, nem tűnik annyira elveszettnek, mint sok irányító, akit nagy tehetségként bedobtak és full homály volt az elejétől (pl.: Rosen, Zach Wilson, Osweiler, Malik Willis, Mettenberger, Peterman etc.).

Az első három meccsen kifejezetten jó ritmusban játszott, érezte a zsebet, jól mozgott és a dobásaiba is egyensúlyban állt bele. Meg a legutóbbi meccsen is, bátran megdobta a hosszúakat és a csínybe is bevállalta.

A köztes állapot érdekes, hogy mit történt. Túl nagy terhet rakott magára? Elhitte, hogy át tudott állni és görcsössé vált? Szétesett a fal előtte (érzésre a középső szezonharmadban sokkal többet zavarták nyomással)?

Én úgy látom, hogy a támadósorotok reményteljes, ha így halad a szezon, akkor nem nagyon fogtok TOP10 környékén húzni, szóval új QB csak nagy beruházással jöhet. Tele vagytok újoncokkal, nyilván össze is kell szokniuk, de a mostani idényben inkább a jó erőkből álló védelem teljesít alul sztem, így DC váltás lenne indokolt.
Willie Parker
Inverz Steelers vagyunk. Mi a DC kirúgásért rimánkodunk már 1-2 éve, de úgy de van szögelve ez a drága jó szakember mint hozzátok Canada.
alatriste
Canadának már kértünk vízumot, de nem akarják fogadni
11 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 867
Love kérdést félre téve .
Nekem az idei Draft Class eddig nagyon adja ,Van Ness aki egyelőre elég szürke .
Musgrave nagyon bejövős , Reed pick ahogy le lett rántva akkor egyelőre inkább stábot igazolja , nyilván vannak droppok , de hát ment itt anno a Dropvantézés is. Kraft is alakul.
Brooks is jól mutat , Valentine sem elveszett .
Tavalyi draft is bitangnak tűnik ha tényleg megtaláltuk hosszútávra a két tacklet , és Tom esetében sztm tán nem is kérdőjel ez.
Doubs negyedik körösként igen nagy fogás , és Watson is alakul.
Enegbare szinten nagyon jó kis rotációs ember lett.

Azt nem tudom h alakul ez a Love story , és Barry miatt még rohadt mérges is vagyok az Fo-ra ,de ez a két draft EDDIG elég bejövős nekem .
11 hónapja

Willie Parker

Liverpool Fc fan