Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
casaubon Green Bay Packers 3 917
Mi van, ha tuszul ejtettek Gutekunst csaladjat, es igy kenyszeritettek erre a ket pickre?

Mas elfogadhato magyarazatot egyelore nem latok.
több mint 5 éve
Tackleonárd Green Bay Packers 19
Lehet, hogy nyolcadik és kilencedik körben needre húzunk? 😊
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 222
Az elso korben Gute engedett sajat egojanak. Minden GM a sajat QB-vel akarja beirni magat a tortenelemkonyvbe.A masodik korben engedett MLF egojanak egy 3. RB behuzasaval (ezek szerint Williams-t elengedjuk jovore). Es a vegen sem kiszurtak ki Arod szemét egy 3. koros WR-rel. Deguara sztem nem egy korszakos zseni, olyan mint egy magas verzioja Vitale-nak, akivel semmit nem tudtunk kezdeni. Begelton is sokkal jobb lesz, mint a sokadik WR 4-5, aki meg johetne a draftrol.
Tegnap még par konyakkal letudtam, de most nagyon elment a kedvem az egesztol.

Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 5 éve
Na most már ittam annyi bort, hogy elképzelem amint 2 év múlva Rodgers és Love egyszerre van a pályán, utóbbi elkapóként. Persze Love is passzol 4-5-öt egy meccsen.
Ha már az előző vezetés eltékozolta Hillt a mostani kreál egy QB/WR kombót.
Tactful Cactus
Ne akarj becsapni! Ennyi bor nincs a világon, te valami mást tolsz!
nagylaza
Na, én is kibontottam egy vöröset. Hátha...
nagylaza
Szekszárdi kadarka rulez!!!
Máris rózsaszín minden 😀
James007
Úúú mondjuk ez igen jól hangzik. pincészet? 😊
kristóf17
Most épp a Pósta Pincészet Amfórás Kadarkáját kóstoltam 😊
James007
Fontolgatom az abszintot, persze csak kísérőnek a tátratea mellé.
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 611
😀 Jött még egy udfa szintű TE-et!

2021-re lehet, hogy GM és HC kerestetik
alatriste
Hasonló visszaesést várok mint ami a bears-nél volt tavaly.
Sok meccset nyert a csapat mázlival, kilátástalan játékkal, d# oldalon nem hiszem , hogy lesz még egy ilyen brutál éve mind a két Smith-nek, sajnos.
Martinez ment, helyére jött egy sérülékenyebb ember , Clark megint fent lehet a snap-ek 90%-ban.
Offense-nél pont arra a két posztra hoztak embereket , ahol rendben van a team, tényleg megmagyarázhatatlan(kivéve Sobri által persze 😃😃)
Én meg még azt hittem , hogy 24 napja volt az áprilisi tréfa és, hogy TT volt szar GM 😁
több mint 5 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 225
Rogers akar előbb elmenni vagy az egész stábot rúgják ki előbb, vagy nálatok hogy megy ez a GM csere? Szavaznak a részvényesek?
több mint 5 éve
Ugye még alszom és a második nap eseményei is csak egy szürreális álom részei?
több mint 5 éve
nordas89 New York Giants 87
Úgy tűnik, hogy a jövőt "építik" és elengedték azt, hogy ez a csapat 1-2 éven belül (normális erősítésekkel) sb contender is lehetett volna. Azért ezek után nem ártana egy normális magyarázat a gm-től 😀
több mint 5 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Nevetséges ez a draft, akárhogy nézem, ez védhetetlen. A WR-re talán még mondhatják azt, hogy Aaron megoldja, mint az utóbbi 10 évben, de megint szét fognak minket futni. Sosem látott WR class és nem hozunk az első 3 körben, ez érthetetlen, ILB szintén.
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 511
Szereztünk két kilincset a Super Bowl windowra. Be is zártuk. A többi pick már csak a muskátli az ablakba.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
😀 Jött még egy udfa szintű TE-et!

2021-re lehet, hogy GM és HC kerestetik

Liverpool Fc
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 482 — beers & Packers
Engem ez most jobban kiakasztott, mint az 1. kör. Valószínűleg azért, mert egyszerűen nem tudom hova tenni.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mintha a 2020-as szezonra már tudná Gutekunst, hogy nem lesz szezon.
Aaron Jones és Williams is FA lesz jövőre. Másfél év punyulás után AR nem akar már visszajönni.

A 2021-es Packers offense pedig Love-al és Dillonnal kezdődik.

Gut a zseni!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
RB AJ Dillon
Inkább fullbacknek jöhet

Ezt se értem..
több mint 5 éve
Na most már ittam annyi bort, hogy elképzelem amint 2 év múlva Rodgers és Love egyszerre van a pályán, utóbbi elkapóként. Persze Love is passzol 4-5-öt egy meccsen.
Tactful Cactus
nagylaza
nagylaza
Máris rózsaszín minden 😀
James007
kristóf17
James007
Részemről: Maczkó, villányi vörös küvé😊 (Én is csak kóstolom, max. 1-2 korty.)
nagylaza
A medvéknek is vannak néha pozitív dolgaik 😀 😀
több mint 5 éve
Tactful Cactus
nagylaza
nagylaza
Máris rózsaszín minden 😀
James007
kristóf17
James007
Részemről: Maczkó, villányi vörös küvé😊 (Én is csak kóstolom, max. 1-2 korty.)
több mint 5 éve
Tactful Cactus
nagylaza
nagylaza
Máris rózsaszín minden 😀
James007
kristóf17
több mint 5 éve
Kezdenek rossz érzéseim lenni. Kettűbő ki, ahogy tipszmix-ben mondják.
több mint 5 éve
Ha már szex! Bas*unk meg mindenkit! Ja, nincs mivel....
több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Nem elég, hogy nem dugtál 10 éve, de az ágy felé menet az asszonynak kétszer is eltört a kulcscsontja.
Kezdem kicsit elveszteni a fonalat...
több mint 5 éve
Amikor egy buliba már 10-kor sikerül smárolni egy csajjal nem kezdesz el meghívni piára egy másikat is, hogy hátha vele is smárolhatsz majd hajnal 2-kor. Azt a csajt fűzöd tovább akivel már elindult valami és próbálod emelni a dolog komolyságát, hátha összejön az éjszaka. Persze a másik is egy opció, de nekem 2 csók kevesebbet ér (már ha összejön) mintha abból az egyből talán összejön a hálószoba. Főleg, ha már 10 éve nem dugtál...
alatriste
Azert, ha 10 eve nem dugtal, akkor csak lehet, megis megprobalod a masikat is.
ulpianus
Ennyi idő után nem elég egy megszégyenülés a 7. másodpercben? 😀

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Amikor egy buliba már 10-kor sikerül smárolni egy csajjal nem kezdesz el meghívni piára egy másikat is, hogy hátha vele is smárolhatsz majd hajnal 2-kor. Azt a csajt fűzöd tovább akivel már elindult valami és próbálod emelni a dolog komolyságát, hátha összejön az éjszaka. Persze a másik is egy opció, de nekem 2 csók kevesebbet ér (már ha összejön) mintha abból az egyből talán összejön a hálószoba. Főleg, ha már 10 éve nem dugtál...
alatriste
Úgy veszem észre, ki vagy bukva. Ez rossz hasonlat. Ha csapatot építesz és SB-t akarsz nyerni, akkor nem úgy állsz hozzá, mint buliban a kettyintéshez. Nagyon más műfaj.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
alatriste
Azert, ha 10 eve nem dugtal, akkor csak lehet, megis megprobalod a masikat is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
Szerintem nem volt annyira rossz döntés, ne felejtsétek el, a kövi 2 3 évben sok irányító fog kihullani a kor miatt és sok helyen nincs utánpótlás... Brees, Brady, Rivers, Big Ben, és ARod al meg nem akarnak már hosszabbítani, lehet úgy csinálni mondjuk mint a Saints, de ha Brees onnan elmegy, nagy lyuk lesz pl és a csapat is szét fog esni a fizetés miatt... És azért tavaly elég mutatós volt ez a csapat újonc edzővel, 1 2 elkapó kéne valahonnan és akár SB menetelés is lehet.
És egy legendás irányítótól tanulhat 2 évig ami nagyon jól hangzik...

Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve

Liverpool Fc