Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 443
Vajon lesz e undrafted WR vagy akkor már izomból végigcsináljuk amit elkezdtünk? Mint amikor a gyereknek azt mondják ne csináld és csak azért is csinálja. Nem hiszem el, hogy valami faluvégi elkapógyerek annyi se tetszett meg a FO-nak, komolyan nem értem.
amaru
Funchesst leigazoltuk (2. kör)
Kukáztunk tavaly szezon közben egy Lazardot, aki sima 3-4 körös wr-nek felel meg a teljesítménye alapján.
Lehet, hogy volt wr terv, de azok kimentek, akiket szerettünk volna, viszont csak azért nem ültünk fel a wr bandwagonra, hogy egy faluvégit kihúzzunk a fanok kedvéért.

Most már egyre jobban kezdem komolyan venni az Edelman pletykát,
James007
Ez fordult meg az én fejemben is konteo szinten , h lehet azért skipeltük ennyire látványosan az elkapókat mert lehet h cserélünk valakiért . Ez sok mindent megmagyarázna..Nyilván Love-t semmikép , Dillont értem még nagyjából Mlf akart egy sokkal robosztusabb nagyobb Henry klónt , bár itt simán Josh Jones Ot-t húztam volna hamár eddig csúszott .
Deguara is érthető lett volna úgy a 7. kör környékén..talán nagyobb wtf mint Love.
A 3. nappal nincs nagy bajom ..
Kamal Martin nekem kifejezetten tetszik sokoldalu játékos egy Martinez szerü játékos simán lehet is.
A 3 O fal emberből egy bejön amolyan Sitton-Lang sor folytatásaként , már jo.
Vernon Scott sztm spec teambe jött , vagy ps lesz elsö évben.
A tüsi által is említett Garwin sztm ár érték arányban a legjobb húzásunk volt.. mondjuk ez sokat elmond erről a draftról.

Maximum egy D+ lehet erre adni , ha tényleg érkezik egy jó elkapó akkor talán felmehetünk a zseniális C+ értékre..:/
több mint 6 éve
Indubitably Green Bay Packers 541
Vajon lesz e undrafted WR vagy akkor már izomból végigcsináljuk amit elkezdtünk? Mint amikor a gyereknek azt mondják ne csináld és csak azért is csinálja. Nem hiszem el, hogy valami faluvégi elkapógyerek annyi se tetszett meg a FO-nak, komolyan nem értem.
amaru
Kukáztunk tavaly szezon közben egy Lazardot, aki sima 3-4 körös wr-nek felel meg a teljesítménye alapján.
Lehet, hogy volt wr terv, de azok kimentek, akiket szerettünk volna, viszont csak azért nem ültünk fel a wr bandwagonra, hogy egy faluvégit kihúzzunk a fanok kedvéért.

James007
És Gutekunst kb. pont ezt nyilatkozta:

www.espn.com/espn/now?nowId=21-41094456-4

Akiket azonnali impact playernek tartottak, azokért nem tudtak felmenni, egy elkapónak 2-3 év míg felveszi a liga ritmusát, szóval erre a szezonra nem lettünk volna kisegítve. Have a little faith, boys.

A falember húzások meg már a szezon végén szabadügynökké váló játékosokra gondolva történtek szvsz...

I... don't care... John.
több mint 6 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
amaru

Most már egyre jobban kezdem komolyan venni az Edelman pletykát,
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A Jonathan Garvin pick 7.körben elég tetszetős. Ő belőle lehet egy rotációs játékost faragni.
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 8 224
Ezutan a draftnak nevezett fajdalalom utan annak orulok hogy igy Begeltonnak egy fokkal konnyebb dolga lesz csapatba kerulni. Rettenetesen szimpatikus srac, en nagyon bizom benne hogy talaltunk egy nagy sleepert vele.
több mint 6 éve
amaru Green Bay Packers 168
több mint 6 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Most mar biztos, Gute zseni, csak mi nem tudjuk, hogy:
1. teljes szezon elmarad,
2. Arod nyaron visszavonul,
3. betiltjak a futast, nem kell vedekezni ellene.
Ha 2 napja 3db 1000%-os picket kellett volna mondani a draft elso felébe: WR, D-fal, ILB.

Kösz' 0!
jossbeaumont
De ha betiltják a futást, akkor mi miért hoztunk futót? 😯
több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 222
Most mar biztos, Gute zseni, csak mi nem tudjuk, hogy:
1. teljes szezon elmarad,
2. Arod nyaron visszavonul,
3. betiltjak a futast, nem kell vedekezni ellene.
Ha 2 napja 3db 1000%-os picket kellett volna mondani a draft elso felébe: WR, D-fal, ILB.

Kösz' 0!
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 758
Nem tudom volt-e már olyan draftunk, amikor a védelembe az 5. körbe húztunk először.
Minden megy az offensre, Rodgersnek egy rossz szava sem lehet...

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
@RobDemovsky
Jon Runyan Jr. said he accidentally declined a call from a Green Bay, Wisconsin phone number when the Packers were on the clock. He tried to call back. No luck but luckily the Packers called back.

A második próbálkozás! 😊

több mint 6 éve
casaubon Green Bay Packers 3 925
3 falember egymas utan??? Testornek jonnek?
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Nahát, micsoda véletlen...
több mint 6 éve
gerappa Green Bay Packers 163
Az első Pick ami tetszik ...
nando89
Mert needre jött, de nem ismerem. Ez maradt a fazék alján..
több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 443
Az első Pick ami tetszik ...
több mint 6 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 129 — beers & Packers
Továbbá:
Nyugtával dicsérd a napot.
Lassan jársz, tovább érsz.
Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Nem mind arany, ami fénylik.
Az nevet jól, aki utoljára nevet.
több mint 6 éve
A 6. kör lesz az igazi (3 pick). Akkor fognak felforrósodni az események!😊
több mint 6 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Nézzétek kicsit pozitívabban a dolgokat. Nagy eséllyel, a 4. körben húzott játékosra senkinek sem lesz egy rossz szava sem.
Sanco
Azért James Lynch nekem megfelelő DE lett volna az 5. körben.
több mint 6 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Nézzétek kicsit pozitívabban a dolgokat. Nagy eséllyel, a 4. körben húzott játékosra senkinek sem lesz egy rossz szava sem.
Sanco
Nevenincs egy egyetemről jött 😀

Szerkesztette: LN
több mint 6 éve
Sanco Green Bay Packers 2 746 — Rest of the World fan
több mint 6 éve
casaubon Green Bay Packers 3 925
Semmilyen tipp nincs a harmadik napra? Mi történt?😊
nagylaza
Punter, Long Snapper, QB, ilyen sorrendben
pecsi92
Kicker, TE, RB, punter 😊

Komolyra forditva: ma szerintem lesz mindket oldali falember, LB es talan WR is. akar ebben a sorrendben.
több mint 6 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
nagylaza
Punter, Long Snapper, QB, ilyen sorrendben
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Draftgrade:

empty taxi
Ne keverd bele a Georgiat.

több mint 6 éve
Megírtam előre a tipik hsz-t, hogy később már ne kelljen gondolkodnom. A preseason után válik aktuálissá (amenyiben lesz pre- és rendes szezon):
„Már a drafton eldőlt. Még mindig nem hiszem el, hogy megért nekünk 1. kört ez a szerelemgyerek. Feltrade? Uramisten! Akkor inkább hozzuk vissza Hándlit, róla legalább alapból tudjuk, hogy szar. ARod teljesen elfelejtett passzolni. Hiányzik belőle a tűz. Persze, a fal sem védi meg. Többet van a hátán, mint a lábán.
A playbookunkat még Pearl Harbor előtt írták. Mit láthatott a GM ebben a Josiahban? Nem véletlen, hogy az egész liga rajtunk röhögött. Valahogy AJ is elszürkült, a WR-ekre kár szót vesztegetni. Adams egyedül nem tud csodát tenni. Érted már, Gute?! A két Kovácsban, úgy látszik, ennyi volt. A védelemben több a lyuk, mint a folt. Nagy hülyeség volt Martinezt elengedni. Régen legalább 8-10 yardon megállítottuk a futást, most meg úgy szaladgálnak át rajtunk, mintha az egész D-t légnemű lények alkotnák.
Az 1/1 garantált, a kérdés csak az, hogy becsúszik-e véletlenül egy-két W. Az a legvalószínűbb, hogy nem. Legfeljebb akkor van esélyünk, ha valamelyik HC könyörületből a nagymamája nyugdíjasklubját küldi ki ellenünk. De még akkor se. Áhhh, totális tragédia.”
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 366 — NFL bracket champion '26
Draftgrade:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...