Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
 www.instagram.com/p/CFHti-8gOmw/
Jaj de nagyon röhögtem reggel ezen 😀
Ppistike
Speed rusher, csak nem fért el, bullrushban satnya az nem is volt olyan őszinte próbálkozás, aztán a trükkök nem jöttek be és el is fogyott a tudomány.
Hunter hiánya rendesen visszaveti majd, eddig egész karrierje során volt még egy Probowler a túloldalon, így nem ez lesz a legjobb éve várhatóan, de nem a képességei vagy a munkamorálja kopott meg, csak egyszerűen az Ő tehetségéből ennyire futja. Lesznek nagy játékai, amikor elszalad a tackle mellett és megcsinálja a fumble-t és akár még össze is szedi azt! Ez volt az az extra, amit szerettem benne nagyon, hogy nagyon tudatosan támadta a labdát.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 853 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 www.instagram.com/p/CFHti-8gOmw/
Ppistike
David a top 😀
Első hetén egy darab nyomást se engedett.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hendersonra is lehet szavazni a hét legjobb rookieja címre(nem tudom miért nem hívják ezt a Gardner Minshew Awardnak. 😊 )
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_png/league/sra0lwzkdsralursyuis.png
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Ha már Minshew, ő meg a hét AFC díjra lett jelölve.

Remek elemzés Hendo NFL bemutatkozásáról

2 Jags rookie is bekerült a PFF-nél a legjobb értékjegyet kapó újoncok közé - az egyik CJ Henderson volt (aki az összes CB-k között is 2. lett a héten), a másik pedig.... James Robinson - ahogy mindenki várta. 😊
 www.pff.com/news/nfl-rookie-rankings-highest-graded-rookies-through-week-1-2020

Myles Jacknek egyelőre 1 playt leszámítva nagyon jót tett, hogy Schobert lett az MLB.
 www.bigcatcountry.com/2020/9/15/21435817/jacksonville-jaguars-myles-jack-transition-weakside-linebacker-colts

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csodabajusz lőlapja. Az az egy rossz passz is valójában egy Laviska drop volt.

Vasárnap az AFC South elsőség lesz a tét a Titans ellen. Remélem Marrone bőszen jegyzetelt. És ki fogja kérni az idejét, ha kell...
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 853 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sikerült a teljes meccset visszaneznem. Hát több volt mint reméltem a csapattól.
Robinson meglepően jónak nézett ki. Amúgy is örültem a Leo cutnak de így még jobban néz ki.
A fal szintén nem volt rossz. 2 sack is a tackle boxtol messze jött, a maradék kettőn pedig ha jól emlekszem osztozik a két tackle.
A Chark - Minshew kémia pedig megvan.

Furcsa amúgy ezt leirni de Gardnertől még csak nem ks kellett nagyon nagy extra. Elverve volt csak nehez dobasa, ezzel nem őt akarom becsmérelni, inkabb az offense play callt magasztalnám.

Pasa rush nem volt túl erős, de CJ legalabb remekül szált be. És az egesz DB sor szerintem varakozáson felül teljesített.

Ez olyan W amit el kell tenni jó melyre, mert ettől még nem lett egy csapásra ez a Jags a csoport eselyese, sőt. De remélem jön még annyi hasonló bizalom építő W, hogy a vezetőség lemond a jövő évi QB draftrol és Minshew el tudja adni magát annyira, hogy jövőre ne el adjak mellőle a tehetségeket, hanem ide hozzák.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Jarred Wilson ment IR-re(minimum 3 hétig nincs). Érdekes lesz, ki kezd majd FS-ben. Wingard? Brandon Watson? Egy Wingard - Josh Jones kezdő safety páros elég bevállalós lépés lenne még tőlünk is. Most tetszik, de lehet türkizt hányok majd tőle 1 hét múlva ilyenkor...
2 ember jött a practice squadba azok közül, akiket a múlt héten próbálgattunk.

Reynolds tavaly a Washington Haskins játékosa volt, szóval Gruden ismeri. Josh Nurse pedig a Baltimorenál volt idén alkalmazásban.

Az egykori Jax, most Phily beat Mike Kaye szerint Jones biztos nem tud FS-ben besegíteni.

több mint 5 éve
Sidney Jones az 53-ban!

Ha már CB-k. HENDO!!!

Szép szaltó. 😊

Jól esik egy kis elismerés.

Eheti feladatok:
1, Henry limitálása
2. A Titans védelem kijátszása.
3. Tannehill semlegesítése
4. Minshew bevonása a TD-k utáni ünneplés koreogáfiába

Jó kis írás arról, miként nyertünk.

Höri a nagy fájdalmai mellett a Colts kapcsán ránk is szentelt pár tényleg kedves szót.
 www.youtube.com/watch?v=VV88Y9GCoDo

több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Jövő heti TNF: Jags - Dolphins (csoportellenfeletek)
iktriad
Kellene vasárnap egy borzalmas Fitz, és akkor talán lehetne egy Tua vs. Minshew.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezzel a teljesítménnyel csak azt fogjátok elérni, hogy nem kell franchise QB-t húzni, de ott lesz az esély egy újabb DL bustra. Win-win.
Muffalo_Bafia
Az 1. körös DL-eink általában beválnak, egyedül Derrick Harvey volt megabust. Igaz Bryan és Chaisson esetében még nem tudni, hogy bevállnak-e.
Taven Bryannel a kezdőben idén még veretlenek vagytok. Véletlen lenne?
Wyatt
Sok emlékezetes momentuma nem volt. A DLinenak nem sikerült konkrétan sacket bemutatnia...
iktriad
Belehajszolták Riverst a rossz dobásokba. Az többet ér. Pozitívan 😀

több mint 5 éve
Nálam az olyan játékos, akinek nem tudom kiejteni a nevét az bust. De, most komolyan...Hogy kell kiejteni Chaisson nevét? Csészon? Kasszon? Kajszon?
Muffalo_Bafia
Hívd úgy, ahogy a srácok Bold take Pod-ban hívják: Kelvin Chase. 😊 😊 😊
Valami csurran-cseppenhetne amúgy nekem, mert ha egy időben van a Bills-szel, mindig kapcsolom a Jags meccseit is.
Mondjuk ez leírva elég borzasztónak tűnik.
Muffalo_Bafia
Jövő heti TNF: Jags - Dolphins (csoportellenfeletek)
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Ezzel a teljesítménnyel csak azt fogjátok elérni, hogy nem kell franchise QB-t húzni, de ott lesz az esély egy újabb DL bustra. Win-win.
Muffalo_Bafia
Az 1. körös DL-eink általában beválnak, egyedül Derrick Harvey volt megabust. Igaz Bryan és Chaisson esetében még nem tudni, hogy bevállnak-e.
Wyatt
Sok emlékezetes momentuma nem volt. A DLinenak nem sikerült konkrétan sacket bemutatnia...
iktriad
Nálam az olyan játékos, akinek nem tudom kiejteni a nevét az bust. De, most komolyan...Hogy kell kiejteni Chaisson nevét? Csészon? Kasszon? Kajszon?
Muffalo_Bafia
Becézd Kajszinak, biztos megjegyzed. 😀
több mint 5 éve
Valami csurran-cseppenhetne amúgy nekem, mert ha egy időben van a Bills-szel, mindig kapcsolom a Jags meccseit is.
Mondjuk ez leírva elég borzasztónak tűnik.

Szerkesztette: Muffalo_Bafia

több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
Wyatt
iktriad

több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 126 — je suis poloska
Azért M. Jack is megérdemel egy bocsánatkérést. Lehet, hogy a közeg rá is jó hatással van, mert a sok sav mellett amit kap(ott) azért szépet játszott este szerintem (plussz egy zsákot is kiosztott).
Ppistike
Nem volt neki megfelelő az MLB poszt. Így, hogy Schobert irányít, neki is több szabadsága van, és kiélheti futballösztöneit.
iktriad
pont akartam írni, hogy hogy játszott az isteni Myles, de már megválaszoltátok, köszi mindkettőtöknek.
Mondjuk gondolhattam volna hogy kurvajó volt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
1 hét támadója (Codaabajusz) és 1 hét védője (Henderson) díj Kingtől elsőre - ahogy nyilván mindenki várta.
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Újranéztem az első passzol TD-jét Minshew-nek, látszik rajta, hogy nem a szél fújta össze a tegnapi statjait, vagy az, hogy nem szerencsés napja volt. Jó nézni ahogy az első opciót nem dobja meg, de akkor már tudja, hogy átnéz Chark-ra, és valószínűleg szabadon lesz, bár így sem volt egy egyszerű dobás, mégis tökéletesre sikerült. (Az elkapás maga sem volt gyenge). Többször lehetett látni, ahogy végigmegy a célpontjain, és megtalálja a jót. Nem mostanában lehetett ilyesmit látni errefelé. Csak így tovább!

Szerkesztette: winston
több mint 5 éve
Azért M. Jack is megérdemel egy bocsánatkérést. Lehet, hogy a közeg rá is jó hatással van, mert a sok sav mellett amit kap(ott) azért szépet játszott este szerintem (plussz egy zsákot is kiosztott).
Ppistike
Nem volt neki megfelelő az MLB poszt. Így, hogy Schobert irányít, neki is több szabadsága van, és kiélheti futballösztöneit.
több mint 5 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
241-ből 151 rookie yard, ha erre van stat. tuti ez a legjobb! 😊
több mint 5 éve
Még komoly NBA sztároknak is tetszett J-Rob gátfutása,

Ahogy az elkapóinknak is.

Csodabajusz J-Robról

Mindeközben Tampában.

Jay Gruden jól indított nálunk.

De jó ilyeneket olvasgatni.
több mint 5 éve
Pedig mennyire huztad a szádat mikor draftoltatok 😝
Rózsa Sándor (betyár)
Mindenki húzta CJ miatt a száját. Eddig,