Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha jol ertem, innet mar csak akkor lehet kikapni, ha a Pats is veszit, kulonben eluszott a first seed.
több mint 6 éve
Scandrick hogy muzsikál? Számok alapján egészségesnek és produktívnak tűnik, nem fogott még ki rajta a kor?Olyan, mint a vedelemben mindenki. Mikor jo, akkor hozza a szamokat, alig hibazik. Masik heten masok jok. De egyutt nem kapjak el a fonalat. Sajnabajna.
gyeek
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Scandrick hogy muzsikál? Számok alapján egészségesnek és produktívnak tűnik, nem fogott még ki rajta a kor?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Reid egy úriember. Payton a locker roomra törte a fire alarmot, aztán leordította a matricát a sisakjukról, mert csak 35 pontot átlagolnak, és nemá... 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az megvan, hogy Big Red lecseszte a tamadokat? Azt mondta, nem eleg ez a 26 pont, amit szereztek (egyszer volt meg 27 a Denver ellen, annak sem orult). Tessek jobban igyekezni, nekunk a szokasos 30-40 pontot kell elerni. Erdekes.
több mint 6 éve
Egyik meccsen mutattak egy felvetelt, ahol Mahomes namtom, 10 eves volt. kosaraztak, es meccs vege elott masodpercekkel radobta vagy felpalyarol. Bement, nyertek. Ez Mahomes elete egy dobasba suritve. 😀
több mint 6 éve
jo kis olvasmany
kedvenc reszem:
When Randi and Pat signed Patrick up for T-ball in their hometown of Tyler, Texas, the 4-year-old was so advanced he was traded for two players -- Texas sports, man -- and moved up to play coach-pitch with older kids. At the first practice, he scooped a ground ball at shortstop and fired to first, hitting the first baseman between the eyes and shattering his glasses. "I thought everybody could catch," Mahomes says now, laughing.
4evesen trade 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
twitter.com/JamesPalmerTV/status/1061731114862157836meghalt a barátnője mostoha apja miután elájult a meccs alatt.
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
twitter.com/JamesPalmerTV/status/1061731114862157836
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Legkevesebb pontot szereztuk iden. 26-ot. De eleg volt. A vedelem mikor kellett, jo volt, egyebkent nem. De igazabol vegig nyeresre alltunk, gond nem volt. Par TDt benne hagytunk a meccsben, Ford pedig oriasi hulyesegevel adott egy TDt ajandekba. Ellenben sackelt o is, masok is. Mahomest is pont 5x vittek le egyebkent. Ez ilyen meccs volt. Nem sokszor kell mar gyozni a rajatszashoz. Igazabol az is mindegy, hogy a Bolts ellen nyerunk vagy nem. mondjuk ha egyiknek lesz 12 masiknak 11 (vagy tobb) gyozelme, akkor nem latom, hogy melyik masik csoportmasodik erne el tobbet? Szal PO igy is - ugyis mindket csapatnak. Persze azon a meccsen dolhet el a csoportgyozelem, de lehet hogy ennyi.
több mint 6 éve
Watkins nem fog jatszani a Cards ellen valoszinuleg. Meglepodnek, ha nem nyernenk ettol meg onmagaban.
több mint 6 éve
Jó lenne visszanézni a meccset, kérdés lesz-e időm rá. A Browns Dtől kicsit tartottam, de talán nekik is nagy falat még egy ilyen robogó gépezet. De összességében szerintem ez a meccs 3-4 fordulóval később sokkal nehezebb lett volna.Hát lehet, hogy ki tudnának többet hozni a dologból, de sajnos egyedül a fal maradt sérülés nélkül. Sec, LB sor, mindenhonnan dőltek ki az emberek.
alatriste
több mint 6 éve
Jó lenne visszanézni a meccset, kérdés lesz-e időm rá. A Browns Dtől kicsit tartottam, de talán nekik is nagy falat még egy ilyen robogó gépezet. De összességében szerintem ez a meccs 3-4 fordulóval később sokkal nehezebb lett volna.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Osszessegeben jo meccs volt. Sok pont, ahogy szokott. Mahomes megint 300 yard folott zart, siman nyertunk.A Browns mindent megtett, jol tamadtak, kockaztattak vegig. A vedelmunk persze neha eltevedt nagyon. Az benne volt eddig is.
Mindenesetree tetszett a Browns igencsak agressziv felfogasa. Megprobaltak tartani a pontversenyt, amig lehetett. Latszott szamomra, Hue mennyire visszafogta az egyebkent nem rossz bandat. Kar, hogy a fel vedelmuk megserult (bar Peppers visszajott).
több mint 6 éve
Dee Ford lett az AFC honap vedoje.
több mint 6 éve
Stez megmondta, hogy úgyis IR, szóval akkor úgyis IR.Houston ugy serult mint Berry?berry-ről asszem tegnap nyilatkozták le, hogy már day by day, szóval bármikor IR-re kerülhet😊
Azaz nem jatszik mar de megsincs IR-en...
Janek
ehh
több mint 6 éve
Houston ugy serult mint Berry?Houstonnak hamstring sérülése van, az meg ugye kb. a legbizonytalanabb h mikor jön rendbe.
Janek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Houston ugy serult mint Berry?berry-ről asszem tegnap nyilatkozták le, hogy már day by day, szóval bármikor IR-re kerülhet😊
Janek
több mint 6 éve
Houston ugy serult mint Berry?Azaz nem jatszik mar de megsincs IR-en...
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
De legalabb nem minden drivenal kaprod le az arcod. A fejlodes megkerdojelezhetetlen!Erdekes, de a vedelem is elfogadhato szintre jutott. Nem jok, azert ne essunk tulzasba, de nem remalom mar az egesz.az egészből hiányzik a konzisztencia, néha mutatnak szép dolgokat (még az ilb-k is..pedig!), aztán a következő play-nél (vagy rosszabb esetben drive-nál...volt már rá elég példa) lekaparod az arcod
ulpianus
ehh
több mint 6 éve
Vannak már tippek Andy mivel bassza el a szezont???passz, erre szerintem külön playbook-ja van, megjósolhatatlan, csak az a biztos, hogy elbasssza
♉gaben♉
több mint 6 éve
Erdekes, de a vedelem is elfogadhato szintre jutott. Nem jok, azert ne essunk tulzasba, de nem remalom mar az egesz.az egészből hiányzik a konzisztencia, néha mutatnak szép dolgokat (még az ilb-k is..pedig!), aztán a következő play-nél (vagy rosszabb esetben drive-nál...volt már rá elég példa) lekaparod az arcod
ulpianus
több mint 6 éve
Vannak már tippek Andy mivel bassza el a szezont???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "