Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk most nézem ezt a Mariota-TDt (mert arról lemaradtam)..............................................................................hát a Titans öltözőben vmi marha nagy szeánszot ülhettek, hogy ez így összejött................................Tökéletesen kivitelezett játék volt, zseniális hívás.
dande
...
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mondjuk most nézem ezt a Mariota-TDt (mert arról lemaradtam)..............................................................................hát a Titans öltözőben vmi marha nagy szeánszot ülhettek, hogy ez így összejött................................
több mint 6 éve
Ulpi kvára sajnálom......s félek a következő lesz Reid utolsó éve itt, ha lesz...morálisan félek h taccsra ver ez itt mindent.. Az O is szarakodott de a D megint, ott a 3. kisérletnél is...Sutton bmeg...jobban fáj, mintha jövő héten az Eagles kiesne.....(arra vhol készülök)
több mint 6 éve
S ettől vajon jobb neki h egy stabil PO csapatból egy szerencsés esetben alig negatív mérlegű csapatba küldik. Ahol nem is a kerettel van feltétlen baj, hanem a FO-l. Ennél azért többet érdemel. Sztem! Persze Dorsey miatt is adja magát a történet.Nem hallott azért az a keret. Smith-el 5 W minimum meglett volna idén is, és az a minimum. Az más kérdés, hogy a Brownsnak nem egy rövid távú megoldás kéne végre, de erős O fal van, futó van, elkapót (sok függ Gordontól), de mondjuk akadnak, a védelem pedig már idén se volt rossz.A Chiefs ujfent megszelloztette Alex Smith elcserelesenek lehetoseget az off seasonben.Jó kis motiváció 😊 Azért remélem nem lesznek olyan csúnyák és nem a Brownshoz kerül, adott esetben.
ulpianus
dande
Persze a helyükben én végre elhoznám a saját emberem 1/1-re Smith pedig tuti nem fog 1 évre elmenni újoncot pátyolgatni a karrier éve után.
De tisztán nézve a Brown középcsapat szintjére léphetne elő Smith-el.
alatriste
több mint 6 éve
Nem hallott azért az a keret. Smith-el 5 W minimum meglett volna idén is, és az a minimum. Az más kérdés, hogy a Brownsnak nem egy rövid távú megoldás kéne végre, de erős O fal van, futó van, elkapót (sok függ Gordontól), de mondjuk akadnak, a védelem pedig már idén se volt rossz.A Chiefs ujfent megszelloztette Alex Smith elcserelesenek lehetoseget az off seasonben.Jó kis motiváció 😊 Azért remélem nem lesznek olyan csúnyák és nem a Brownshoz kerül, adott esetben.
ulpianus
dande
Persze a helyükben én végre elhoznám a saját emberem 1/1-re Smith pedig tuti nem fog 1 évre elmenni újoncot pátyolgatni a karrier éve után.
De tisztán nézve a Brown középcsapat szintjére léphetne elő Smith-el.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
A Chiefs ujfent megszelloztette Alex Smith elcserelesenek lehetoseget az off seasonben.Jó kis motiváció 😊 Azért remélem nem lesznek olyan csúnyák és nem a Brownshoz kerül, adott esetben.
ulpianus
több mint 6 éve
A Chiefs ujfent megszelloztette Alex Smith elcserelesenek lehetoseget az off seasonben.Adjuk érte McKenzie-t
ulpianus
Deal?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
A Chiefs ujfent megszelloztette Alex Smith elcserelesenek lehetoseget az off seasonben.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Köszönöm szépen!! 😊Srácok, hol lehetne élőben jó hangulatban nézni a holnap esti meccset Budapesten?Szembe jött velem a hírdetés nem rég h a Ziccerben (TrollFoci pub, Dohány utca) adják mind2 mai meccset.
kristóf17
empty taxi
több mint 6 éve
Srácok, hol lehetne élőben jó hangulatban nézni a holnap esti meccset Budapesten?Szembe jött velem a hírdetés nem rég h a Ziccerben (TrollFoci pub, Dohány utca) adják mind2 mai meccset.
kristóf17
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Srácok, hol lehetne élőben jó hangulatban nézni a holnap esti meccset Budapesten?
több mint 6 éve
www.theringer.com/nfl/2018/1/5/16853446/afc-playoffs-influential-offense-andy-reid-kansas-city-chiefs-college-spread
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Otthon kötelező győzelem kellene legyen ez a Titans elleni, de olyan hullámhegyek, hullámvölgyek járják a csapatot, hogy egy pillanatig nem lehet nyugodt az ember. És valahogy nem látom a gárdában, hogy egy esetleges remathc-en újra le tudnák gyűrni a Pats-t ha ez a meccs meg is lenne.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
P. Gaines IRre kerult.
több mint 6 éve
Nem is regen (tavalyelott), mentunk egy kort a Texans nullazasaval. Aztan a honvedtol kaptunk ki. Elotte volt, hogy nem nyertunk PO-ban sokaig. Mehetunk most is egy kort.Mariota annyira engem nem vett meg. Alex szintje, csak mas a stilusa.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 6 éve
Kedvelem a Titanst is, elsősorban Mariota miatt, de remélem sikerül megállítani őket és végre egy kört menni a PO-ban. Kevés jobb esély lesz rá.Hajrá!!!
több mint 6 éve
Mahomes nem csak nagyot dob, de nagyon pontos is. Jo kombinacio. Erdemes megnezni minden Chiefs szimpatizansnak a jovot elorevetito meccset.
több mint 6 éve
Bray kb. ot perc alatt lehuzta a WCn a karrierjet. De Mahomes kiraly volt. Amiket eldob, az elkepeszto. Nulla felelemerzet. Sztem ha nyomas alatt van inkabb motivalja csak.
több mint 6 éve
Grat, szép győzelem B kerettel, de a mi QBnk akkor is magasabb 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Inkabb a Panthers lehet szomoruIgazából Gano idén remek, így egy szavunk nem lehet. Nem hittem volna, de ez van 😊
ulpianus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Inkabb a Panthers lehet szomoru
több mint 6 éve
Kareem Hunt most szomorú 😊Butker (K ) lett a het AFC ST jatekosa, immaron masodszor.az év fogása volt
ulpianus
ehh
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...